Reviews over reisaanbieders

  Reizendeals never again - Review over Reizendeals

  Vorig jaar reis geboekt, vanwege Corona kon deze niet doorgaan. Netjes een voucher voor gekregen en deze enkele maanden later ingewisseld voor een andere reis in het najaar. Echter werd in het najaar het land gesloten voor Nl toeristen en tevens code oranje. Reizendeals antwoordde echter zolang de vluchten gaan en hotel open is, vindt er geen restitutie plaats. Hotel bleek gesloten te zijn, hetgeen ontkend werd door Reizendeals. Tevens mocht je als Nl toerist het land niet in. Dus blijkbaar mag ik dan heen vliegen en met de retourvlucht terug. Dat is dan een korte vakantie. Ik heb in ieder geval geleerd als het te mooi is om waar te zijn, dan is dit meestal ook zo. Goedkoop is duurkoop. Ik raad iedereen aan met problemen bij dit bedrijf, de rechtsbijstandsverzekering in te schakelen.

  Sterke punten
  Geen

  Slechtste fietsvakantie ooit - Review over Aktivatours

  Slechte fietsvakantie, hotels waren ver beneden de maat. Diepvries eten en eenzijdig. Ik had geboekt bij Aktiva maar ben gedumpt bij Kras. Dat was een busreis met e-bikers. Mijn fiets was te klein en niet geschikt om te toeren. Er waren 4 gewone fietsen. De tijden waren afgestemd op de bus( chauffeur) en niet andersom dus je reed meestal op de klok terwijl het soms 35 graden was. De fiets had GEEN bidonhouders!!!!

  Top aanbieding die sunweb inpakkers! - Review over Sunweb inpakkers

  Ik heb gebruik gemaakt van een sunweb inpakkers actie en ben dan ook zeer tevreden. Sunweb zorgt goed voor de gasten en we kwamen dan ook niks tekort. De mooie aanbieding scheelde een hoop geld ( ook vergeleken bij andere reisaanbieders. ) Sunweb komt altijd het beste uit! Ik maak in het vervolg ook zeker gebruik van de sunweb inpakker!

  Sterke punten
  Goede aanbiedingen