Interbus

Ben je een avonturier en vind je het leuk om nieuwe plekken te ontdekken? Ontdek je graag de vele Europese steden, maar is het reizen met een vliegtuig maar niets voor jouw? Vind je het stappen in een vliegtuig forcerend omdat er bijvoorbeeld weinig beenruimte is, geen frisse lucht en zou je toch meer willen genieten van het uitzicht onderweg naar je bestemming? Geen zin om zelf achter het stuur te kruipen?  Dan kun je het best een tripje boeken bij Interbus.nu. Dit bedrijf verzorgt namelijk busreizen naar meer dan honderd Europese steden. Het reizen met de bus komt je niet alleen bijzonder voordelig uit, maar je komt ook zeer ontspannen aan op je vakantiebestemming. De busreizen worden georganiseerd naar verschillende populaire bestemmingen in onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Kroatië. Via de website van Interbus kun je de verschillende bestemmingen bekijken, de aanbiedingen doorzoeken, je kunt er terecht voor reisinfo, en je hebt de mogelijkheid om je reis direct te boeken.

Welke Europese steden doet Interbus aan?

Door op de startpagina van de website van Interbus te klikken op het tabje “bestemmingen”, krijg je een overzicht te zien van alle bestemmingen van Interbus. Je zou dan kunnen klikken op een van de bestemmingen voor meer informatie. Als je bijvoorbeeld klikt op het tabje “Frankrijk” als bestemming, dan komt er een nieuwe pagina tevoorschijn met algemene informatie over de busreis naar Frankrijk en naar welke gebieden in Frankrijk je naartoe kan. Klik je bijvoorbeeld op een van de bestemmingen, dan zie je wat de vanaf prijs is om naar de desbetreffende locatie te gaan in Frankrijk, wat je onderweg mag verwachten aan bezienswaardigheden, en je kunt nagaan of er plekken beschikbaar zijn in de periode wanneer je wenst af te reizen. Je kiest hierbij ook je vertrekplaats en uitstaplocatie. Zo kun je de verschillende gebieden in bijvoorbeeld Frankrijk of Oostenrijk met elkaar vergelijken. Op basis van deze vergelijking kun je dan de beste keuzes maken bij het boeken van je eerst volgende busreis.

Heeft Interbus ook speciale aanbiedingen?

Ook bij Interbus zou je voordelig op reis kunnen door gebruik te maken van de speciale aanbiedingen, die geboden worden aan reizigers. Door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “aanbiedingen”, krijg je een overzicht van de verschillende aanbiedingen te zien. Je zou ervoor kunnen kiezen om een overzicht te bekijken van alle aanbiedingen of alleen de last minute deals. Ben je echt toe aan een vakantie en je hebt plots ruimte vrij om even eruit te gaan, dan kun je het best een overzicht opvragen van alle lastminute deals. Ben je gewoon je vakantie aan het plannen, dan kun je een overzicht opvragen van alle aanbiedingen van Interbus. Makkelijker is het nog nooit geweest bij het plannen en boeken van een busreis.

De verschillende reisklassen

Alle Interbus pendelreizen worden uitgevoerd met speciale Royal Class touringcars. Deze touringcar is uiteraard luxer dan de normale comfort class en biedt je voldoende beenruimte tussen de verschillende zitplaatsen. De stoelen van de touringcar zijn verstelbaar en de rugleuning kan extra ver naar achteren gesteld worden. Zelfs in een vliegtuig is het niet zo comfortabel als in deze touringcar. Naast de Royal class en de comfort class heb je ook de first class reizen. In de winterperiodes kun je dan met een first class reis naar bijvoorbeeld Oostenrijk of Italie. Je kunt dan comfortabel een begin maken aan je sneeuwreis. De stoelen van zo een first class reis zijn comfortabeler en breder. Omdat er 3 stoelen in plaats van vier stoelen per rij zijn, kun je ook genieten van ruimere zitplaatsen en heb je extra bewegingsvrijheid.

Ik wil met een groepje reizen

Bij interbus kun je ervoor kiezen om alleen of met je gezin, familie of vrienden te reizen, maar je kunt ook gerust met een grotere groep reizen. Je zou ervoor kunnen kiezen om met je collega’s, club of vereniging waar je lid van bent samen op reis te gaan. Een groepsreis kan in bepaalde opzichten gezelliger zijn, vooral als je met je collega’s bent of met je vrienden. De mogelijkheid bestaat ook om de kosten te drukken als je met een grotere groep deelneemt aan een busreis. Vanaf groepjes van 10 personen kun je gerust een offerte aanvragen bij Interbus. Je zou hiervoor het online contactformulier kunnen invullen. Je kan ook een e- mail sturen naar [email protected] of je kan bellen naar het telefoonnummer +31713656575. Wilde je al een tijdje met je collega’s een tripje plannen? Boek dan vandaag nog je groepsreisje bij Interbus.nu.

Online Zoeken en boeken

Als je bezig bent je reisje te plannen en als je wilt weten of er beschikbare plekken zijn of wat de kosten kunnen zijn, dan kun je gerust gebruik maken van de zoek en boek functie van de site. Op de startpagina van de site zou je dan op het tabje “direct boeken” moeten klikken waardoor de zoek en boek functie tevoorschijn komt. Hierin kun je aangeven of je een retour of enkele reis wilt boeken, van waar je wilt vertrekken,naar welk land je wil, je vertrekdatum en eventueel de retourdatum. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je dan op het tabje "zoek en boek" klikken. Op basis van jouw ingegeven informatie krijg je dan een overzicht met informatie en foto’s van de gekozen locatie waar je naartoe wil, een vanaf prijs en de activiteiten welke je kunt ondernemen in dat gebied. Je krijgt ook een overzicht van alle vertrekdata en retourdata alsook de vanaf prijzen. Na een afreis en retourdatum gekozen te hebben kun je vervolgens klikken op het tabje "boek deze reis".

Hoe kan ik contact opnemen met Interbus? 

Voor alle vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Interbus.nu. Dit kun je doen door een email te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer 0713656575. De medewerkers van de klantenservice proberen alle gestelde vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden en bij eventuele problemen met een gepaste oplossing te komen. Genoeg reden dus om vandaag nog je eerst volgende busreisje via Interbus te boeken.


Interbus Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Interbus.

Bezoek Interbus

Schrijf een review