ACSI Kampeerreizen

Bij ACSI kampeerreizen, kun je de beste en unieke reizen zoeken en boeken. Wil je een vakantieplannen naar Denemarken, Duitsland, Zweden of naar Rusland? Moet het niet zomaar een vakantie zijn, maar een kampeerreis? Dan kun je het best een reisje plannen bij kampeerreizen.nl. Op de overzichtelijke site van ACSI kampeerreizen zie je precies in welke landen ACSI kampeeraccommodaties heeft, wat de beschikbaarheid is en veel meer.

Bestemmingen

Om een overzicht te krijgen van alle bestemmingen van ACSI reizen, kun je op de startpagina van de site het best klikken op het tabje “bestemmingen”. Er komt dan een overzicht tevoorschijn met alle landen waar ACSI campingsites heeft. Je kunt dan klikken op een land welke je graag wenst te bezoeken. Na hierop geklikt te hebben, komt er een nieuwe online pagina tevoorschijn met alle camping mogelijkheden in dat land. Je ziet dan foto’s van de campingsites, welke leuke dingen je kan doen, en informatie over de reis zelf. Je kunt dan voor jezelf nagaan welke campingsite het meeste interessante is. Heb je een leuke campingsite gevonden, dan kun je klikken op “bekijk reis”. Na hierop geklikt te hebben krijg je een foto van de plek te zien, een uitgebreide beschrijving, een vanaf bedrag wat betaald moet worden voor zo een reis en welke activiteiten gekoppeld zijn aan zo een reis. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een fietsreis, bootexcursie en veel meer.

Je kunt hier ook aangeven met hoeveel personen je wilt kamperen, of je in een caravan of een camper wilt logeren en in welke periode je wenst af te reizen. Je krijgt dan een overzicht van de beschikbaarheid en het precieze bedrag welke je moet betalen voor de aangegeven periode. In het overzicht krijg je ook de reisdetails te zien, wat je inclusief meekrijgt bij het betalen voor de accommodatie, wat exclusief het betaalde bedrag is en wat het dagprogramma zal zijn voor de desbetreffende reis. Genoeg informatie om ontspannen en zorgeloos een begin te maken aan je kampeerreis.

Avontuurlijk & Actieve reizen

Door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “avontuurlijk”, krijg je een overzicht te zien van alle avontuurlijke reizen. Je kunt dan voor een avontuurlijke reis kiezen naar Marokko, Bulgarije & Roemenië of Turkije. Per bestemming zie je welke activiteiten je kunt ondernemen, en wat de vanaf prijs is voor zo een accommodatie. Als je op “bekijk reis” klikt krijg je foto’s te zien van de bestemming, een uitgebreide beschrijving en je kunt de prijs bepalen op basis van je wensen en voorkeuren. Je krijgt verder een overzicht te zien van de data en de prijzen. Je krijgt ook te zien wat inclusief en exclusief het te betalen bedrag is alsook het dagprogramma. Je krijgt dus een goed overzicht van de bestemming, accommodatie en de reis zelf. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat je zaken over het hoofd hebt gezien alvorens je een aanvang maakt met je reis. Op dezelfde wijze krijg je ook informatie van de actieve reizen als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “actief”.

Thema rondreizen

Naast de avontuurlijke en actieve rondreizen heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor thema reizen. De thema reizen zijn van korte duur en zijn samengesteld rond een bepaalde thema of rond een uniek evenement. De thema rondreizen zijn niet gebonden aan de zomer periode. Vanwege de korte duur van de reis kun je eigenlijk elk moment van het jaar op reis. Meestal wordt er ingespeeld op bepaalde activiteiten gedurende het jaar. Het is daarom goed om de website van ACSI reizen goed in de gaten te houden voor de beste reizen. Je kunt ook abonnee worden van de gratis nieuwsbrief van ACSI om je reis te plannen. Als je kiest voor een thema reis, dan hoef je je geen zorgen te maken om een eventuele korte voorbereidingstijd. Alles wordt geregeld via ACSI reizen. Je hoeft je dus niet druk te maken om toegangskaarten of kosten voor een eventuele overtocht. Ook ter plekke hoef je je geen zorgen te maken omdat er ervaren reisleiders meegaan, die je het best kunnen bijstaan bij eventuele vragen en of problemen. Onderweg naar de plek zelf krijg je ook nog een routeboek met een aantal tips, praktische informatie over de gebieden welke je doorkruist en wat de hoogtepunten van de reis zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opera reis, wijnproeven reis, Grand Prix reis en nog vele andere reizen. Voor een ieder is er dus wel iets te beleven bij ACSI reizen.

Winterzon reizen

Je kunt ook kiezen voor een speciale winterzon reis. Je kunt reizen naar Spanje, Portugal of Marokko. Deze ideale kampeerreizen brengen met zich mee, dat je in de winter toch nog een beetje kan genieten van de zon. Hiermee vermijd je ook het koude jaargetij. ACSI kent de beste routes naar Spanje, Portugal en Marokko en zorgt voor goede overnachtingsplekken onderweg. Bij een Winterzon-reis ben je meestal voor een langere periode op dezelfde camping. Je kunt van daaruit zelf de regio verkennen en het binnenland in trekken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je thuis voelt op die camping(s). Via ACSI kom je op de beste winterzon campings terecht.

Rondreis

Je kunt ook kiezen voor een leuke rondreis bij ACSI. Door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “alle rondreizen”, krijg je een overzicht van alle rondreizen te zien. Je krijgt dan alle kampeerreizen te zien naar de mooiste steden en de mooiste landschappen. Met deze rondreizen komt je bij plekken terecht waarvan je ooit eens over hebt gehoord. De reizen worden gepland naar wereldsteden, prachtige streken, of landen en regio’s waar je zelf niet zo snel voor zou kiezen om naar toe te gaan. Na geklikt te hebben op “alle rondreizen” krijg je ook een overzicht te zien van alle rondreizen van ACSI reizen, enkele foto’s en een beschrijving van de verschillende bestemmingen. Belangrijk om te weten is, dat je meerdere bestemmingen bezoekt en dat je niet langer als vier dagen op dezelfde camping blijft.


Artikelen over ACSI Kampeerreizen

ACSI Kampeerreizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over ACSI Kampeerreizen.

Bezoek ACSI Kampeerreizen

Schrijf een review