Hotelmoment

Ben je van plan om een weekje eruit te gaan? Ben je van plan om enkele nachten door te brengen in een andere stad of provincie? Heb je zelf nog geen hotel geboekt of weet je niet waar je terecht kan voor de beste hotel deals? Dan moet je zeker bij Hotel Moment wezen. Hier ben je onder andere terecht voor de laatste acties en aanbiedingen, de top 5 deals, sauna en wellness mogelijkheden, de donderdag deal, arrangementen en nog veel meer tegen zeer redelijke tarieven. Je kunt dus op elk moment en wanneer je maar wilt over een hotel beschikken tegen zeer scherpe prijzen. Dagelijks zorgt Hotelmoment ervoor, dat je gebruik kunt maken van de beste deals en de leukste arrangementen. Genoeg reden dus om zo snel als mogelijk de site van Hotelmoment te bezoeken en de beste Deals uit te kiezen.

Hoe vind ik de beste deals?

Het vinden van een goede deal kan snel en eenvoudig op deze site. Als eerst zou je hiervoor op de startpagina van de site gebruik kunnen maken van de zoekfunctie van de site. Hierin kun je onder andere aangeven in welke regio, plaats of hotel je wenst te verblijven, je aankomst en vertrek tijden alsook het aantal kamers, welke je wenst te reserveren. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben gaat de site zelf voor je op zoek naar de beste deals. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle beschikbare hotels. Alle hotels worden onder een bepaalde categorie geplaatst. Je hebt bijvoorbeeld hotels met twee sterren, hotels waar expliciet wordt aangegeven, dat huisdieren toegestaan zijn, hotels met roomservice, zakelijke hotels en veel meer. In het overzicht zie je ook hoeveel hotels per categorie voor de ingegeven periode beschikbaar zijn. In het overzicht met beschikbare accommodaties zie je onder andere de naam van de plek, een beschrijving per hotel en een score welke eerdere bezoekers van de accommodatie het desbetreffende hotel hebben gegeven. Lijkt een deal je interessant, dan kun je gerust klikken op het tabje “bekijk en boek”. Als je hierop klikt komt er een nieuwe pagina tevoorschijn met specifieke informatie over het hotel, het restaurant en de kamerinformatie. Je kunt ook zien wat de kosten zijn voor bijvoorbeeld een tweedaagse of driedaagse hotel moment of voor een driedaagse culinaire arrangement. Je hebt hierbij de mogelijkheid om direct een reservering te plaatsen.

In hetzelfde overzicht krijg je ook handige informatie over inchek- en uitcheck tijden, of parkeren gratis is, of je huisdieren mag meenemen, het aantal kamers in het hotel en of wifi ter beschikking is. Je krijgt ook informatie over verschillende faciliteiten van het hotel. Je kunt terugzien of het gaat om een twee of drie sterren hotel, of er een bar aanwezig is, of je fietsen kunt huren en veel meer. Genoeg informatie dus welke je kunt doornemen alvorens je een hotelkamer reserveert.

Zijn er ook speciale deals?

Ook voor de mensen, die voordelig gebruik willen maken van een hotelkamer kunnen bij Hotelmoment wezen. Op de startpagina van de site kun je voor een overzicht van de speciale deals klikken op het tabje “acties en aanbiedingen”. Er komt dan een overzicht tevoorschijn met alle speciale aanbiedingen voor dat moment. Zo heb je de 2 is 1 en de 3 is 2 actie. Je kunt in dit geval 1 of 2 nachten boeken en profiteren van een gratis overnachting. Je kunt ook kiezen voor de welkomst arrangementen en de 2 of 3 daagse Hotelmomenten. Je hebt daarnaast ook de weekdeals waarvan je super voordelig gebruik kunt maken. Wil je op de hoogte blijven van alle speciale aanbiedingen van Hotelmoment, dan kun je je opgeven voor de nieuwsbrief van deze organisatie. Jij zal dan als een van de eersten te weten komen welke de nieuwste aanbiedingen zijn bij Hotelmoment.

Als je klikt op het tabje “top 5 deals” op de startpagina van de site, dan zie je een overzicht van de top 5 beste deals met een vanaf prijs en een beschrijving van de deal, wat je allemaal kunt verwachten bij het boeken van de desbetreffende accommodatie.

Sauna en Wellness

Ook voor Sauna en Wellness mogelijkheden kun je bij Hotelmoment wezen. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “sauna en wellness”, dan zie je een overzicht van alle sauna en wellness aanbiedingen. Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een hotelkamer met de mogelijkheid om gebruik te maken van een dagje wellness in het wellness center of je kunt kiezen voor een thermen aanbieding. Genoeg mogelijkheden om een ontspannen verblijf te hebben in een van de vele hotel accommodaties van Hotelmoment. Ook op deze pagina heb je de zoekfunctie waarvan je gebruik kunt maken om de beste deals naar voren te halen.

Arrangementen op thema’s

Bij Hotelmoment ben je ook terecht voor hotel arrangementen op basis van een thema. Je kunt kiezen voor citytrips, Cullinaire Arrangementen, donderdag deals, familie arrangementen, Romantische arrangementen, Strand en Kust arrangementen en nog veel meer. Een ieder komt dus aan zijn of haar trekken bij Hotel Moment. Het enige wat je nog moet doen is de site bezoeken en op zoek gaan naar de beste hotel arrangementen. Dagelijks zijn er leuke en speciale deals waarvan je gebruik kunt maken voor een nog fijner verblijf bij een van de accommodaties van Hotelmoment.

Contact gegevens

Mocht je nog vragen hebben over een accommodatie, een hotel of een geplaatste boeking? Of wil je een opmerking plaatsen? Dan kun je gerust het online contactformulier invullen. In dit formulier vul je je naam, e- mail adres, telefoonnummer, onderwerp en bericht in. Je kunt daarnaast van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00u telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 0347750438. De medewerkers van de klantenservice proberen al je vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden en bieden een gepaste oplossing indien nodig.

Na alle informatie doorgenomen te hebben, is er genoeg reden om vandaag nog een leuke hotel arrangement te boeken en te genieten van een ontspannen verblijf bij een van de accommodaties van Hotelmoment. 


Hotelmoment Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Hotelmoment.

Bezoek Hotelmoment

Schrijf je eigen review