Ross Holidays

Altijd al gedroomd om ooit eens een bezoekje te brengen aan Griekenland? Dan moet je zeker bij “Ross Holidays” wezen. Dit reisbureau is een reisorganisatie en biedt pakketreizen aan naar het kleinschalige Griekenland bestaande uit vluchten, transfers en woningen. Op deze manier laat Ross Holidays de Nederlander kennis maken met het pure Griekenland; Ross Holidays is dan ook voor de echte Griekenland liefhebber.

Er zijn thans 31 bestemmingen in Griekenland waar toeristen naar toe kunnen via Ross Holidays. Bij het plannen van je vakantie kun je ook direct je verblijf regelen. Je kunt ervoor kiezen om te overnachten in een appartement, vakantiehuis, villa’s en hotels. Alle vakanties kunnen simpel online of telefonisch geboekt worden. Simpeler is het nog nooit geweest. Ross Holidays voert vanuit Nederland alle vluchten uit vanaf Amsterdam Schiphol en werkt hiervoor voornamelijk samen met luchtvaartmaatschappij Transavia. Tevens is Ross Holidays als erkende reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Op de startpagina van de site kun je snel en simpel de beste vakanties naar Griekenland opzoeken. In de zoekfunctie kun je aangeven naar welke stad van Griekenland je wil, hoeveel weken je wenst te verblijven en in welke maand. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar de beste vakantie deals voor de aangegeven periode. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn met een omschrijving van de stad welke jij hebt gekozen, bijvoorbeeld een omschrijving van Corfu, en een overzicht van de beschikbare vakanties voor de ingegeven periode. Als je een geschikte aanbieding ziet kun je klikken op “bekijk” om foto’s en een uitgebreidere beschrijving van de locatie te zien alsook de prijzen. Je ziet ook wat de voorwaarden zijn en je hebt de mogelijkheid om direct een reservering te plaatsen. Je kunt op de website van Ross Holidays alle bestemmingen terug zien, vroegboekkortingen, verschillende vakanties, aanbiedingen en de verschillende thema’s.

Verschillende bestemmingen

Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “bestemmingen”, dan krijg je een overzicht te zien van alle bestemmingen waar Ross Holidays reisjes naartoe verzorgt. Je zou bijvoorbeeld op vakantie kunnen naar Corfu, Paxos, Lefkas, Kefalonia, Ithaki, Syros, West- Kreta en Zuid- Kreta. Als je op een van de bestemmingen klikt krijg je dan een nieuwe web pagina met een uitgebreidere beschrijving van de stad, de beschikbare vakanties, een video en informatie over alle activiteiten welke je kunt ondernemen.

Vroegboekkortingen

De vroege vogels kunnen bij Ross Holidays gebruik maken van de beste vroegboek kortingen. Daarnaast is het altijd zo, dat de mooiste woningen uit het aanbod altijd als eerste geboekt worden. Je hebt dus dubbel voordeel. Bij het boeken kun je bijvoorbeeld genieten van een 10% vroegboekkorting of gratis 20 kg ruimbagage. Ook alle kinderen tot en met 11 jaar krijgen bij Ross Holidays 20% korting. Je kunt dus nog voordeliger met je gezin op vakantie.

Vakanties

Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “vakanties”, dan krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare vakanties. Je kunt onder andere terugzien welke vakantiewoningen, studio’s, appartementen en villa’s beschikbaar zijn op de verschillende eilanden, de Sporaden, Kreta, Cycladen, de Peloponnesos, het vaste land en de Egeische eilanden. Je hebt ook de mogelijkheid om middels “Stefano’s bijzondere reizen”, de bestemmingen met elkaar te combineren. Je kunt dan een aantal bestemmingen met elkaar combineren tegen een zeer voordelige prijs.  

Thema reizen

Bij Ross Holidays ben je ook terecht voor de beste thema reizen. Je zou bijvoorbeeld je vakantie kunnen combineren met een zeilexcursie, wandelarrangement, trekking, autorondreis en nog veel meer. Als je op de startpagina op het tabje “thema reizen” klikt, dan komt er een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare thema reizen. Elke thema reis heeft een korte omschrijving welke je kunt doornemen om de juiste keuze te maken. Weet je al of je een bijzondere reis wilt ondernemen, een groepsrondreis of een autorondreis? Klik op de thema reis welke jouw voorkeur heeft voor een uitgebreidere omschrijving en de beste aanbiedingen.

Last minute deals

Ook de late vogels zijn bij Ross Holidays op het juiste adres. Ben je toevallig een weekje vrij en wil je echt even eruit? Dan kun je goed gebruik maken van de last minute deals van deze site. Via de startpagina van de site kun je een overzicht tezien krijgen van alle last minute deals. Je kunt dan kiezen uit een gevarieerd aanbod van bestaande studio’s, appartementen en villa’s op diverse locaties in Griekenland. Je krijgt namelijk in het overzicht de beschikbare accommodaties te zien, een korte beschrijving en een vanaf prijs. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel je reis plannen en boeken.

Zeilvakanties

De zeilliefhebbers komen bij Ross Holidays ook helemaal aan hun trekken. Griekenland beschikt over duizenden eilanden met een kilometers lange kustlijn en ontelbare baaien. Dit in combinatie met zon, zee en wind de optimale ingrediënten voor een zeilvakantie. Griekenland is de uitgelezen zeilbestemming. Via Ross Holidays kun je dus de beste zeilvakanties plannen en kennis maken met de prachtige baaien in de azuurblauwe zeeën van Griekenland. De gezelligheid van een vissersplaatsje met een enkele taverne en een uitnodigend terras. Het slapen op een voorzichtig deinende boot waar het water zachtjes tegenaan klotst.” Je zou onder andere kunnen zeilen in de Ionische zee, Noorderlijke Sporaden, Cycladen en de Saronische eilanden. De Ionische zee is een blauwe zee van zeven eilanden. In de Sporaden tref je ongerepte baaien, inhammen en stranden waar je naast het zeilen ook kan genieten van de zon en een fijne zwempartij. De cycladen bestaat verder uit 56 grotere en kleinere eilanden en de Saronische eilanden staat bekend om de natuur, cultuur en de gastvrijheid van de inwoners.

Contact gegevens

Mocht je vragen hebben over de organisatie, een aanbieding of een geplaatste boeking? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van deze organisatie. Je kunt de klantenservice van Ross Holidays gerust contacten door een e- mail te sturen naar [email protected]. Je kunt daarnaast ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0246424848. De klantenservice probeert je e- mail zo snel als mogelijk te beantwoorden en telefonisch zo goed als mogelijk bij te staan. Je kunt de organisatie ook via andere social media kanalen volgen zoals Facebook, Instagram, Whatsapp en Youtube.


Ross Holidays Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ross Holidays.

Bezoek Ross Holidays

Schrijf een review