Reizendeals

Ben je lang niet op vakantie geweest naar het buitenland en wordt het weer eens tijd om te ontspannen of jezelf te verwennen met een welverdiende vakantie? Wil je naar Spanje, Griekenland of Portugal, maar weet je niet waar je terecht kunt voor de beste reis deals? Dan moet je zeker de website van ‘Reizendeals’ bezoeken. Bij Reizendeals ben je onder andere terecht voor tripjes naar de zonnige Europese steden, verassingsreizen, stedentrips en unieke reizen. Je krijgt hierbij ook de beste beschikbare reisdeals voorgeschoteld. Deze organisatie heeft al jaren ervaring in het organiseren van reizen en stedentrips binnen Europa, dus ‘Reizendeals’ weet precies wat reizigers van ze verwachten. Dit reisbureau is verder een onafhankelijke touroperator wat betekent, dat zij niet gebonden is aan een andere reisorganisatie en daardoor de beste reisdeals kan aanbieden. Het aanbod aan reisdeals is niet alleen uitgebreid, maar ook nog betaalbaar. Een ieder kan dus hier terecht voor het boeken van hun eerst volgende vakantie.

Vakantie naar Spanje, Griekenland of Portugal

Je hebt de mogelijkheid om via de website van ‘Reizendeals’ een tripje te boeken naar Spanje, Griekenland of Portugal. Wil je meer informatie over deze drie reisbestemmingen? Dan kun je via de startpagina van de site klikken op een van de tabjes, Spanje, Griekenland of Portugal. Zodra je hebt geklikt op een van de drie tabjes komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met de beste reisdeals voor jouw keuze. Heb je dus geklikt op het tabje Spanje, dan krijg je de beste Spanje reisdeals voorgeschoteld. Je ziet dan een afbeelding, de soort aanbieding, een korte beschrijving, een vanaf prijs en voor hoe lang de deal nog beschikbaar zal zijn. Spreken een van de deals je aan, dan kun je klikken op het tabje “bied”. Let wel, als je eenmaal geboden hebt en je wint de deal, dan ben je wel verplicht de kosten van de deal te betalen voor twee personen. Verder is het goed om te weten, dat pakketreizen niet vallen onder het herroepingsrecht. Bij het bieden is het daarom van belang, dat je je aanmeld en de informatie goed doorneemt. Alleen als je aangemeld bent op de site kun je bieden op een van de deals. Bij het bieden kun je ook terug zien op de website waar de reis naar toe zal gaan, voor welke periode de deal geldig is, de kosten die niet inbegrepen zijn in het tarief alsook de actievoorwaarden. Je kunt verder ook terug zien waaruit de accommodatie bestaat waarin je zult verblijven alsook de faciliteiten welke aanwezig zijn.

Je hebt verder de mogelijkheid om ook nog eens extra opties bij te boeken. Je kunt in dit geval vooral denken aan ontbijt per persoon per nacht, of een combinatie van ontbijt en diner per persoon per nacht, retourtransfers, het tarief voor baby’s en de mogelijkheid om een extra persoon bij te boeken. Op de site kun je verder ook terugzien wat de beschikbaarheid is van de gekozen deal en daarmede de gekozen accommodatie, eventuele toeslagen die betaald moeten worden in een bepaalde periode en uitgebreide informatie over het hotel. Om een goed beeld te krijgen van de locatie, zijn er ook een aantal foto’s op de site geplaatst per deal welke je kunt bekijken.

Alvorens je een keuze maakt dan wel een bod doet voor een van de deals, is het natuurlijk van belang om alle informatie eerst goed door te nemen. Als je eenmaal een bod hebt gedaan en je wint de deal, dan is er geen mogelijkheid meer om af te zeggen voor een gewonnen deal. De deals zijn wel zeer betaalbaar en uitgebreid. Na alle informatie tot je genomen te hebben kun je dan je keuze maken voor een van de vele deals van deze site.

Ik wil mij laten verrassen

Bij ‘Reizendeals’ heb je ook de mogelijkheid om je te laten verassen. Lijken dergelijke deals je interessant, dan kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje ‘verassingsreizen’. Je krijgt dan direct een aanbod met verschillende verassingsreisjes voorgeschoteld. Je ziet dan in het overzicht waar je met een verassingsreis naar toe kan, een vanaf prijs, de geldigheid van de desbetreffende deal en een korte beschrijving. Je kunt in dit geval ook direct een bod plaatsen of je kunt eerst de informatie van zo een deal doornemen. Ook hier krijg je net als bij de tripjes naar Spanje, Griekenland of Portugal boordevol informatie.

Stedentrips en unieke reizen

Bij Reizendeals ben je ook terecht voor de beste stedentrips alsook unieke reizen. Wil je meer informatie, dan kun je ook in dit geval via de startpagina van de site klikken op de tabjes ‘unieke reizen’ of ‘stedentrips’. Je krijgt in beide gevallen foto’s te zien van de beschikbare deals, de duur van je reis, in welke stad je gaat en de duur van de deal te zien. Hetzelfde geldt ook voor de unieke reizen, alleen bij de unieke reizen is er altijd een unieke component toegevoegd aan de deal. Genoeg reden dus om vandaag nog te kiezen voor een stedentrip, unieke reis, een tripje naar Spanje, Portugal of Griekenland.

Hoeveel kun je bieden?

Bij reizendeals kun je voor verschillende deals bieden. Bij elke deal zie je terug wat het startbod is. Per bod kun je maximaal 50,- hoger dan het voorgaande bod bieden. Zo wordt voorkomen, dat je per ongeluk te veel biedt. Let op: jezelf overbieden is niet mogelijk. Zolang jij de hoogste bieder bent, is de deal van jou. Sommige deals hebben een vanaf prijs. Dit betekent dat je mee kunt bieden vanaf dat bedrag. Biedt je te laag, dan ontvang je een melding, dat het bod te laag is.

Ik heb enkele vragen

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van ‘Reizendeals’. Je kunt bellen naar het telefoonnummer 0900-1491. De medewerkers van de klantenservice proberen op hun beurt met een gepast antwoord te komen op je vragen en hulp bieden indien nodig.


Reizendeals Reviews

  Reizendeals never again

  Vorig jaar reis geboekt, vanwege Corona kon deze niet doorgaan. Netjes een voucher voor gekregen en deze enkele maanden later ingewisseld voor een andere reis in het najaar. Echter werd in het najaar het land gesloten voor Nl toeristen en tevens code oranje. Reizendeals antwoordde echter zolang de vluchten gaan en hotel open is, vindt er geen restitutie plaats. Hotel bleek gesloten te zijn, hetgeen ontkend werd door Reizendeals. Tevens mocht je als Nl toerist het land niet in. Dus blijkbaar mag ik dan heen vliegen en met de retourvlucht terug. Dat is dan een korte vakantie.
  Ik heb in ieder geval geleerd als het te mooi is om waar te zijn, dan is dit meestal ook zo. Goedkoop is duurkoop.
  Ik raad iedereen aan met problemen bij dit bedrijf, de rechtsbijstandsverzekering in te schakelen.

  Sterke punten
  Geen

Bezoek Reizendeals

Schrijf een review