USTravel

Heb je al een tijdje op je bucketlist een reisje naar Amerika of Canada, maar heb je nog niets gepland? Wil je er binnenkort nog naar toe, maar weet je niet bij welke reisbureau je je reis het best kan boeken? Dan moet je zeker bij US Travel wezen. Dit reisbureau wordt ook wel gezien als de USA en Canada specialist. USTravel is al ruim twintig jaar bezig met het organiseren van reisjes naar Amerika en Canada en weet dus als geen ander wat de verwachtingen zijn van reizigers. Op de website van USTravel tref je dan ook voldoende informatie over de Amerika reizen, de Canada reizen en vele aanbiedingen waarvan je gebruik zou kunnen maken. Onder de Amerika reizen en de Canada reizen vallen ook de autorondreizen, kampeerreizen, bus rondreizen, maatwerkreizen en reizen met kinderen. Als je kiest voor de Amerika reizen dan zou je ook nog eens kunnen kijken naar de Villa’s in Florida, USA groepsreizen en de USA treinreizen. Er is dus genoeg informatie op deze site welke je kunt doornemen alvorens je een definitief besluit neemt om naar Canada of Amerika af te reizen.

Ik wil graag wat meer informatie over de Amerika reizen

Als je van plan bent om naar Amerika af te reizen, dan kun je via de startpagina van USTravel klikken op het tabje Amerika reizen. Je zult merken, dat er een nieuw webpagina tevoorschijn komt met heel wat informatie over Amerika zelf als land, de autorondreizen, camperreizen, de busrondreizen en meer. Van elke soort Amerika reis krijg je een korte beschrijving en een foto te zien. Kies je bijvoorbeeld voor een treinreis in Amerika of een autorondreis, dan kun je op het daarvoor bestemde tabje klikken om meer informatie in te winnen. Er komt dan een nieuwe pagina tevoorschijn waarin je te weten komt wat je kunt verwachten van de gekozen reis en voor hoeveel dagen dergelijke tripjes uitgezet worden. Heb je bijvoorbeeld voor de Autorondreizen gekozen, dan krijg een nieuwe pagina te zien met informatie over autorondreisjes naar bijvoorbeeld Chicago & Great Lakes, Noord Oost Amerika, Noord- West Amerika en veel meer bestemmingen. Spreekt een autorondreis naar Chicago & Great Lakes je aan? Dan kun je klikken op het tabje ‘Ga naar autorondreizen Chicago & Great Lakes". Er kom dan een nieuwe webpagina tevoorschijn met inforatie over de debetreffende reis. Je ziet voor hoeveel dagen de reis gepland is, 16 dagen en 15 nachten alsook de highlights van dat reisje. Kies je bijvoorbeeld voor een autoreis via Route 66, dan kom je zeker langs Chicago, St Louis, Grand Canyon, Las Vegas en veel meer gebieden in Amerika.

Ik wil graag weten hoeveel zo een reis mij zal kosten?

Voor elke type reis welke je wilt ondernemen kun je gerust een offerte aanvragen. In de offerte geef je aan of je op reis wil naar Amerika, Canada of als je zowel naar America als Canada wil. Je geeft verder aan of de prijs inclusief vliegticket moet zijn, vanaf welke luchthaven je wenst te vertrekken, je vertrekdatum, het aantal dagen  van verblijf, retourdagen en veel meer. Je geeft verder in dit formulier ook aan of je een treinreis wilt ondernemen, een bustour of een autorondreis in Amerika of Canada.  Je kunt ook kiezen voor een villa in Florida, en het aantal kamers waar zo een villa over moet beschikken. In dit formulier geef je ook aan wie de reizigers zijn en in welke leeftijdsklasse ze zitten. Na alle relevante informatie ingevuld te hebben kun je het formulier verzenden naar de klantenservice van deze site. Deze probeert op haar beurt dan zo snel als mogelijk een offerte op te maken en voor je te sturen opdat je de beste verre reizen kunt ondernemen.

Ik wil een tripje maken naar Canada

Je kunt ook snel en makkelijk je eerst volgende tripje naar Canada boeken via USTravel. Als je op de startpagian van de site klikt op het tabje “Canada reizen”, dan kom je alle beschikbare reizen naar Canada tegen. Ook hier zou je kunnen kiezen voor autorondreisjes, camperreizen, busreisjes en veel meer. Kies je toch voor een reisje op maat, dan kun je kiezen voor de ‘maatwerk reizen’. Ook hier kun je middels het opvragen van een offerte te weten komen hoeveel zo een Canada reis je zal kosten. Van zowel de Canada reisjes als de Amerika reizen zijn er voldoende foto’s op de site beschikbaar welke je kunt bezcihtigen alvorens een definitief besluit te nemen.

Hebben jullie ook voldoende aanbiedingen beschikbaar?

Ook met US travel kun je zeer voordelig op reis. Om te weten welke aanbiedingen op een bepaald moment geldig zijn, kun je op de startpagina van de site is als eerst klikken op het tabje ‘aanbiedingen. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle beschikbare aanbiedingen op dat moment. Je kunt bijvoorbeeld informatie inwinnen over de camping aanbiedingen. Een van de andere aanbiedingen is de ‘one way deals jucy’. Deze is dan een top one way aanbieding van Jucy van bijvoorbeeld Vancouver naar verschillende plekken in Canada. Je zou ook kunnen kiezen voor de Camper Vroegboek kortingen 2020/2021. Als je nu al weet, dat je volgend jaar met een camper door Amerika en Canada wenste te reizen, dan kun je nu alvast je reisje plannen en boeken bij USTravel. Alle reizen bij USTravel zijn daarnaast ook ANVR, SGR, SGRZ en voor het calamiteitenfonds gecertificeerd, waardoor je met een gerust hart op reis kan zonder zorgen of dat er andere onnodige kosten bij komen kijken. Genoeg reden dus om vandaag nog je eigen USA en Canada reis te boeken via USTravel.

Niet alles is nog duidelijk

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, heb je vragen en of opmerkingen, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice door een email te sturen naar [email protected]. Je zou ook van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:30u telefonisch contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar het telefoonnummer 0246778750. De klantenservice wilt ervan verzekert zijn, dat alle klanten tevreden zijn en doet haar best dan ook om alle vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden en oplossingsmodellen aan te dragen indien nodig.


USTravel Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over USTravel.

Bezoek USTravel

Schrijf een review