DeJongIntra

Ben je weer toe aan een vakantie? Vind je het fijn om de culturen van andere landen te ontdekken en het van dicht bij mee te maken? Wil je binnenkort weer een tripje alleen maken, met familie, vrienden of kennissen? Dan moet je zeker bij De Jong Intra Vakanties wezen. Je kunt hier kiezen voor 16 verschillende soorten reizen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een busreis, stedentrip, fly drive, wintersport vakantie, een verre reis, autovakantie en nog veel meer. Behalve de 16 verschillende soorten reizen heb je ook nog eens de mogelijkheid om een reis te boeken naar maar liefst 35 verschillende plekken in de wereld. Je kunt bijvoorbeeld een tripje boeken naar Andorra, Malta, Vietnam, Finland, Zwitserland en nog veel meer landen. De vakantieliefhebbers komen bij De Jong Intra Vakanties dus helemaal aan hun trekken. Dit reisbureau is al 45 jaar actief in deze branche en men weet dus precies hoe ze de klanten een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen. Dit reisbureau is ook nog eens aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ, het calamiteitenfonds en stichting keurmerk Touringcar bedrijf. Je kunt dus zorgeloos genieten van een onvergetelijke vakantie bij De Jong Intra Vakanties.

Ideale vakantie vinden

Bij De Jong Intra heb je de mogelijkheid om je eigen reis met of zonder hulp van een medewerker van het reisbureau samen te stellen. Er zijn geen verborgen kosten en je kunt veilig online betalen bij het boeken van je vakantie. Als je op zoek bent naar de ideale vakantie, dan kun je gerust op de startpagina van de site gebruik maken van de zoekfunctie. Je geeft hierin aan met hoeveel personen je wilt afreizen, naar welk vakantieland je wilt en om welke vakantietype het moet gaan. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je dan klikken op het tabje “resultaten”. Er komen dan een aantal ideale vakanties tevoorschijn met beschikbare accommodaties. In het overzicht met beschikbare accommodaties krijg je ook een foto van de accommodatie te zien, of het om een drie of vijf sterren hotel gaat en hoe je voorgangers de accommodatie beoordeeld hebben. Heb je een interessante accommodatie gevonden, dan kun je klikken op meer info of op het tabje “kies en bekijk”.

Als je op het tabje meer info klikt, dan komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met informatie over de accommodatie zelf. Je komt te weten wat de ligging van de accommodatie is, welke de aanwezige faciliteiten zijn, hoeveel kamers er zijn en nog meer foto’s. Na alle informatie tot je genomen te hebben kun je ook klikken op het tabje “kies en bekijk”. Na hierop geklikt te hebben komt er een pagina tevoorschijn waar je de mogelijkheid hebt om de beschikbaarheid van de desbetreffende accommodatie na te gaan en eventueel direct een boeking te plaatsen. Je hebt dus de mogelijkheid om op basis van je ingegeven voorkeuren je eigen prijs te berekenen.

De juiste bestemming & vakantie kiezen

Ben je van plan om naar een van de 35 bestemmingen te reizen waar De Jong Intra vakanties actief is, dan kun je op de startpagina klikken op het tabje “bestemmingen”. Er komt dan een overzicht van alle 35 bestemmingen wat je de mogelijkheid biedt om per land na te gaan welke accommodaties beschikbaar zijn en natuurlijk wat je allemaal kan verwachten bij het boeken van een bepaalde accommodatie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de verschillende vakantietypes te bekijken. Je kunt dan op de startpagina van de site klikken op het tabje “vakanties”. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle mogelijke reizen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een wintersport vakantie, een treinreis door Europa, vliegvakanties, zonvakanties en veel meer. Als je op een van de vakantiesoorten klikt dan krijg je een overzicht van alle plekken welke je kunt bezoeken te zien. Bijvoorbeeld als je op zon vakantie klikt, dan komt er een overzicht waar je bijvoorbeeld voor een vakantie naar Andalusie (Spanje), Tahiti Playa (Spanje) of de I Turchesi Club kunt kiezen. Je krijgt foto’s te zien van de locatie, of het gaat om een vliegvakantie of een auto vakantie, of het om een 8- daagse rondreis gaat en veel meer. Als je eenmaal weet wat je uiteindelijke bestemming wordt en wat voor soort vakantie je wenst, dan heb je de mogelijkheid om een boeking te plaatsen en ook online daarvoor te betalen.

Ter inspiratie

Wil je op vakantie, maar weet je niet precies waar naartoe? Wil je naar India om het culturele aldaar te beleven, maar je weet niet hoe of wat? Maak gebruik van de verschillende brochures van deze site. Deze geven je genoeg informatie over bijvoorbeeld Amerika en Canada, the Asian Dream Luxe Strandvakanties, Autoreizen en fly- drives en nog veel meer. Met deze brochures kun je je laten inspireren en heb je de mogelijkheid om zo snel als mogelijk een boeking te plaatsen naar een bestemming van jouw keus en ook online te betalen.

Groepsreizen

Je kunt alleen op reis, met je gezin of je familie, maar je hebt ook de mogelijkheid om via De Jong Intra een groepsreisje te boeken. Je kan dan met je padvindersclub, vereniging of zwemclub gerust een groepsreis bij dit reisbureau reserveren dan wel boeken. Je zou hierbij een keuze kunnen maken uit het uitgebreide aanbod aan excursie- en rondreizen of uit het uitgebreide strandaanbod. Het reisbureau kan indien nodig kleine aanpassingen naar wens in de programma indeling maken. Is je sportclub of vereniging van plan om een buitenlandse tripje te organiseren? Dan kun je gerust wezen bij De Jong Intra reizen.

Mocht je vragen hebben over een aanbieding, je reservering of over de site zelf, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van deze site door een e- mail te sturen via de contact pagina van de site of door te bellen naar het telefoonnummer 0180 - 457 803. Bellen kan van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 21:00u en op de zaterdag van 09:30 – 17:00u. De klantenservice medewerkers van deze site doen er alles aan om alle vragen zoveel als mogelijk naar tevredenheid van de reizigers te   beantwoorden.


DeJongIntra Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over DeJongIntra.

Bezoek DeJongIntra

Schrijf een review