Voor de meest unieke reizen kun je het best bij SRC- Reizen wezen. Wil je alleen, met een culturele groep of met je gezin op vakantie naar het buitenland? Dan kun je snel een bezoekje brengen aan src-reizen.nl voor de meeste unieke reizen. Je krijgt hier onder andere te zien wat het aanbod is aan culturele groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat. Je bent hier terecht voor de type reis welke het best bij je past. Op de startpagina van de site krijg je te zien welke type reizen dit bedrijf aan de man brengt, informatie over de verschillende landen dan wel bestemmingen en je kan meer te weten komen over SRC reizen.

Culturele Groepsreizen

Bij SRC- reizen kun je kiezen voor culturele groepsreizen naar meer dan 60 landen verspreid over 6 continenten. Je kunt hierbij rekenen op een hoogwaardige cultuurreis onder begeleiding van de beste Nederlandssprekende reisleiders. Je komt tijdens zo een reis meer te weten over de cultuur, kunst en geschiedenis van een land alsook de lokale tradities en gebruiken. Je kunt de innerlijke mens ook flink verwennen met de plaatselijke keukens. Het komt erop neer, dat je kennismaakt met het land, dat je bezoekt.

Elke culturele groepsreis verschilt met de andere. In het ene geval leer je de cultuur van een land, streek of stad kennen en weer een andere keer leer je de kunst en architectuur van een land kennen. Kunstenaars kunnen bijvoorbeeld genieten van speciale kunstreizen. Er zijn ook nog goed geregelde muziekreizen, wandelreizen en veel meer.

Het voordeel van deze culturele groepsreisjes is dat je kunt genieten van een uitstekend cultureel reisprogramma, je wordt begeleid door een deskundige SRC reisleider, de reissom is in de meeste gevallen inclusief vlucht en verblijf en je leert vanwege de gedeelde interesses veel nieuwe personen kennen. De groepen zijn niet al te groot en bestaan in de meeste gevallen uit 15 tot 34 personen.

Genoeg reden om vandaag nog je eigen culturele reis naar bjvoorbeeld Barcelona of Griekenland te boeken tegen de meest voordelige tarieven.

Op deze site heb je verder de mogelijkheid om zelf alle beschikbare culturele groepsreizen op te zoeken. In de zoekfunctie van de culturele groepsreizen kun je onder andere ingeven welk werelddeel je wilt bezoeken, het land, de type reis, het thema, je reisduur en de prijs persoon. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar de beste culturele groepsreizen.

Individuele reizen

Je hebt naast de culturele groepsreizen ook de mogelijkheid bij SRC reizen om een individuele reis te boeken. Je kunt de wereld dan zorgeloos op je eigen manier ontdekken. Op deze individuele rondreizen ben je voorzien van alle gemakken van een goed georganiseerde reis, maar je reist met je eigen reisgezelschap. SRC reizen heeft de mooiste vakantiebestemmingen en routes voor je uitgezocht, zodat je ontspannen kunt genieten van al het moois dat te ontdekken valt. Je reist als een moderne ontdekkingsreiziger: met avontuur maar zonder zorgen! Je kunt hierbij ervoor kiezen om zelf een auto te huren met een fly drive of u kunt uw privéreis combineren met een eigen chauffeur en een gids. Je bepaalt hierbij zelf je bestemming. Je kunt ervoor kiezen een bezoekje te brengen aan Cuba, Zuid- Afrika, Suriname, Costa Rica en vele andere mooie plekken in de wereld.

Het voordeel van een individuele reis is, dat je alle vrijheid hebt om het gekozen vakantieland op je eigen manier te ontdekken, je kunt vooraf je eigen route bepalen alsook alle logistieke zaken zoals je vliegtickets, het hotel, vervoer en meer. Je individuele reis is altijd inclusief een informatiepakket, routekaart en ondersteuning van de lokale vertegenwoordiger. Je hebt verder de mogelijkheid om te kiezen voor een upgrade naar een hogere hotelklasse of een andere categorie huurauto. Als je dusdanig genoten hebt van je reis, heb je ook de mogelijkheid om je reis te verlengen.

Je hebt verder de mogelijkheid om op de site zelf alle beschikbare individuele reizen op te zoeken. In de zoekfunctie van de individuele reizen kun je onder andere ingeven welk werelddeel je wilt bezoeken, het land, de type reis, het thema, je reisduur en de prijs persoon. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar de beste deals.

Reizen op maat

Bij SRC reizen heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een reis op maat. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een familiereis, vriendenreis, incentive reis of een cursusreis. Door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “bekijk alle maatwerk reizen”, krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare op maat reizen. Je kunt bij SRC- reizen al je wensen kenbaar maken en de reisorganisatoren van Reizen op Maat zullen een reis voor je samenstellen. Door hun jarenlange expertise en wereldwijde contacten weten zij elk reis idee om te zetten in dé perfect georganiseerde vakantie. Zij verzorgen alle reislogistieke zaken voor je zoals de vluchten of de reis met de touringcar, het vervoer ter plaatse en de hotelaccommodaties, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met je wensen en het doel van de reis. Maar daarnaast denken zij ook mee bij de invulling van het programma en regelen ze, als je dat wilt, de kleinste details. Je vakantie wordt zo een perfecte rondreis op maat.

Het voordeel van een reis op maat is dat je contact hebt met de reisorganisator om je reiswensen zo goed mogelijk in kaart te brengen en je ontvangt geheel vrijblijvend dan wel binnen tien werkdagen een gratis offerte van de organisatie. Je reis wordt tot in de kleinste details voor je uitgewerkt en je kunt reizen met een gezelschap van twee personen tot wel 100 reizigers. Laat vandaag nog je ideale reis op maat in elkaar zetten door een van de specialisten van SRC- reizen.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen over je reis, een geplaatste boeking of over een deal kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van SRC reizen. Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30u en op de zaterdag van 09:30 tm 15:00u bellen naar het telefoonnummer 050-3123123.


SRC Reizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SRC Reizen.

Bezoek SRC Reizen

Schrijf een review