Ga je na lange tijd weer een verre reis maken met je gezin, vrienden of alleen? Ga je op vakantie naar het Caraibisch gebied, Bali, Japan of India en heb je nog geen accommodatie gereserveerd waar je kan verblijven? Wil je genieten van de beste deals bij het reserveren van een hotelkamer? Wil je een speciaal tarief voor jezelf, je gezin of dat groepje waarmee je reist? Dan ben je bij Reisvriendinnen.nl op het juiste adres. Onder de categorie “Hotels” tref je een aantal hotel aanbieders, die je met elkaar kan vergelijken. Allereerst kun je op een van de hotelaanbieders, die voor jou het interessants lijken klikken. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn met een algemene beschrijving van zo een hotel aanbieder. Je komt te weten waar zo een hotelaanbieder gevestigd is, in welke landen deze accommodaties verhuurt, wat de tarieven zijn en wat de voorwaarden zijn om een hotelkamer te huren.

Naast de algemene beschrijving doornemen heb je ook de mogelijkheid om zelf de website van de hotelaanbieder te bezichtigen. Meestal zie je op de site van de hotelaanbieder met welke hotels er samengewerkt wordt, welke accommodaties voor een bepaalde periode beschikbaar zijn, wat de voorwaarden zijn om een hotelkamer te huren en natuurlijk wat de vanaf prijzen zijn voor een accommodatie. Door alle hotelaanbieders met elkaar te vergelijken krijg je een goed beeld van de prijzen, beste kamerdeals en meer. Hierdoor kun je ook de beste hotelkamers reserveren voor je eerst volgende reis.

Op Reisvriendinnen.nl zelf zie je niet alleen een algemene beschrijving van de site, maar ook reviews van gasten, die je voor zijn geweest. Deze gasten vertellen je over hun ervaring bij een van de accommodaties van zo een hotel aanbieder. Op basis van de informatie kun je voor jezelf bepalen of je wel of geen gebruik wenst te maken van de diensten van zo een aanbieder. Als je reeds gebruik hebt kunnen maken van de diensten van een hotelaanbieder, dan heb je mogelijkheid om ook zelf een review te plaatsen op de site.

Naast informatie over hotels kun je op de site ook terecht om informatie in te winnen over andere reisaanbieders. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “reisaanbieders”, dan komt er een overzicht tevoorschijn waarin je alle reisaanbieders ziet, een korte beschrijving van de reisaanbieders en op basis van deze informatie kan je voor jezelf uitmaken of je wel of geen hotelkamer wenst te huren van de hotelaanbieder.

Mocht je vragen hebben over de inhoud van de geplaatste informatie of over een geplaatste review of wil je algemene informatie inwinnen over de site, dan kun je gerust op de startpagina van Reisvriendinnen klikken op het tabje “contact”. Er komt dan een online contactformulier tevoorschijn waarin je gegevens als je naam, e- mail adres, onderwerp, webste en je bericht kan ingeven. De klantenservice van Reisvriendinnen.nl probeert zo snel als mogelijk met een gepast antwoord te komen of een gepaste oplossing in geval een probleem zich voordoet met betrekking tot de site.

Hotelspecials

Ben je van plan om binnenkort op reis te gaan? Heb je je vliegtickets al gekocht, weet je al welke plekken je graag wenst te bezoeken, maar is het nog steeds niet gelukt om een geschikte hotel te vinden? Geen nood, via Hotel Specials kun je een overz

Lees verder »
Hotelmoment

Ben je van plan om een weekje eruit te gaan? Ben je van plan om enkele nachten door te brengen in een andere stad of provincie? Heb je zelf nog geen hotel geboekt of weet je niet waar je terecht kan voor de beste hotel deals? Dan moet je zeker bij Ho

Lees verder »
Agoda

Ben je van plan een vakantie te boeken en wil je graag weten wat de kosten zullen zijn voor je tripje? Dan moet je bij Agoda wezen. Hier kun je kijken welke de beschikbare accommodaties zijn, wat de kosten zullen zijn voor je vlucht, je kunt je lucht

Lees verder »

''