Camperdays

Camperdays 

Op vakantie met een camper, hoe heerlijk zou het zijn? Een roadtrip maken waarbij je van locatie naar locatie rijdt, zelf beslissen waar je gaat slapen en wat je bestemming wordt de volgende dag. Niets moet, maar alles mag tijdens een campervakantie. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat een campervakantie steeds populairder is geworden de laatste jaren. Steeds meer mensen willen tijdens hun vakantie genieten van de vrijheid. Daarnaast kun je tijdens een campervakantie de kosten voor een accommodatie drukken. Doordat de populariteit van kampeervakanties stijgt, springen bedrijven hierop in. Het is daarom helemaal niet meer lastig om een camper te huren voor een onvergetelijke vakantie. Een bedrijf dat je graag helpt om een goede camper te huren is het bedrijf Camperdays. 

Wat is Camperdays? 

Camperdays is een bedrijf dat enorm veel samenwerkingen heeft met camperverhuurders wereldwijd./ Dit is enorm handig, want als je zelf op zoek gaat naar een camperverhuurder, dan kan het soms lastig zijn om een betrouwbare verhuurder te vinden. Gelukkig hoef je jezelf hier geen enkele zorgen meer over te maken sinds het bestaan van Camperdays. Het bedrijf werkt namelijk samen met de betrouwbaarste partners. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat jij op reis gaat met een degelijke camper. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je kunt genieten van een uitstekende service. Wanneer je een camper wil huren bij Camperdays, dan kun je een camper huren in de volgende landen: 

 • Duitsland
 • België
 • Nederland
 • Frankrijk
 • Verenigde Staten
 • Australië
 • Canada
 • Nieuw-Zeeland
 • Namibië
 • Zuid-Afrika
 • Botswana

Een camper huren via Camperdays

Wanneer je een camper wil huren, dan kun je bij Camperdays kiezen uit verschillende soorten campers. Dit is natuurlijk ideaal want hierdoor kun je een camper kiezen die perfect past bij jou en je reisgezelschap. Wanneer je een camper wil huren, dan kun je dit eenvoudig en snel regelen bij Camperdays. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een camper voor een paar dagen of voor een lange tijd, er zit altijd een camper tussen naar jouw keuze. Wanneer je een camper wil huren via de website van Camperdays, dan kun je dit regelen in een aantal stappen:

 1. Ga op zoek naar de ideale camper voor jou. 
  Wanneer je op zoek gaat naar een camper, dan is het natuurlijk belangrijk dat je voor een camper kiest die bij jouw wensen past. Op de website kun je gemakkelijk en snel een overzicht krijgen van de campers die het beste bij jou passen. Door middel van het zoekfilter kun jij jouw wensen aangeven. Hierdoor zie je enkel de campers die het beste bij jou en je reisgezelschap passen. 
 2. Zoek naar een leuke aanbieding
  Wanneer je op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk het liefste genieten van een leuke aanbieding. Op de website kun je gemakkelijk en snel de prijzen aanvragen en aanbiedingen bekijken. Heb je een goede prijs op het oog? Dan kun je deze direct boeken voor de prijs waarvoor jij hem gevonden hebt. 
 3. Reserveer en vertrek
  Heb je een goede camper op het oog? Dan kun je direct jouw boeking voltooien. Na het voltooien van je boeking kun je jouw roadtrip en avontuur aangaan.  

 

Welke camper past het beste bij jouw reisgezelschap? 

Wanneer je op vakantie gaat met de camper, dan is het natuurlijk belangrijk dat je een camper kiest die bij jou en je reisgezelschap past. Natuurlijk moet je hierbij rekening houden wat voor soort vakantie je wil beleven. In Europa heb je bijvoorbeeld een andere camper nodig dan in Namibië. Beslis dus voor het boeken welke camper het beste bij jou past. Wanneer je op zoek gaat naar een camper, dan zijn twee aspecten erg belangrijk: 

 • Een camper met een Alkoof zorgt voor extra ruimte. Dit komt doordat er boven de bestuurderscabine een tweepersoonsbed zit. Dankzij deze indeling kun je de binnenruimte van de camper optimaal benutten en kun je meer zitruimte creëren in de camper. Ga je met meerdere mensen op vakantie, dan kun je ervoor kiezen om beneden in de camper een extra slaapplek te creëren. 
 • Wanneer je kiest voor een camper, dan is een gedeeltelijk geïntegreerde camper ook een echte aanrader. Deze campers hebben het woongedeelte direct als een verlengstuk aan de bestuurderscabine. Wanneer je kiest voor een volledig geïntegreerde camper, dan is het woongedeelte en de bestuurderscabine gecombineerd als één leefruimte. Hierdoor krijg je direct een aangenaam gevoel in de camper, doordat de chauffeurscabine direct verbonden is met het woongedeelte van de camper. 

De belofte van Camperdays

Wanneer je een camper wil huren via Camperdays, dan kun je gebruikmaken van de belofte van Camperdays. Het bedrijf staat namelijk graag voor je klaar om je te helpen naar een zorgeloze en onafhankelijke reis. De veiligheidsgaranties die het bedrijf biedt zorgen er daarnaast ook voor dat je ook in onzekere tijden een camper kunt huren. 

Het bedrijf vindt het belangrijk dat jij tijdens je vakantie je zorgen thuis kunt laten. Bij een campervakantie is het namelijk erg belangrijk dat je fijn kunt gaan genieten van een geweldige ervaring. Hierdoor zorgt Camperdays ervoor dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht en worden je kosten snel terugbetaald wanneer er iets onverwachts gebeurt. Daarnaast kun je bij vragen en onzekerheden altijd contact opnemen met het bedrijf. Doordat ze samenwerken met enkel betrouwbare en professionele partners, ben je ervan verzekerd dat je altijd een goede en schone camper ontvangt. 

De partners van Camperdays

Wanneer je een camper wil huren via Camperdays, dan ben je ervan verzekerd dat je enkel met professionele en betrouwbare partners in zee gaat. Het maakt hierbij niet uit of je gaat naar de Outback in Australië, de Zuid-Afrikaanse wildernis of naar route 66 in Amerika, Bij Camperdays ben je ervan verzekerd dat je de beste campers vindt via de beste camperverhuurders. Alsnof dat nog niet genoeg is, vind het bedrijf het ook belangrijk dat de prijzen betaalbaar en transparant zijn. Hierdoor werkt Camperdays enkel samen met betrouwbare partners. 

De partners van Camperdays hebben inmiddels een jarenlange ervaring en beschikken over de modernste voertuigen. Daarnaast kun je ook genieten van een uitstekende service bij deze verhuurbedrijven. Doordat Camperdays samenwerkt met de beste bedrijven, kun jij tijdens je reis ook gemakkelijk contact opnemen met het verhuurbedrijf. 


Camperdays Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Camperdays.

Bezoek Camperdays

Schrijf een review