Villavibes

Voor al je singlereizen moet je zeker bij Villa Vibes zijn. Deze reisorganisatie biedt single reizen aan voor hoger opgeleiden. Single zijn is daarom nog nooit zo leuk geweest als bij Villa Vibes. Je kunt bij Villa Vibes onder andere genieten van goed georganiseerde groepsreizen en events vol positieve vibes. Vanwege het groot succes blijven vrijgezellen gebruik maken van de diensten van deze reisaanbieder. Jaarlijks zijn er dan ook ruim vijf duizend vrijgezellen, die ervoor kiezen om met Villa Vibes op reis te gaan. Via deze site kun je snel en eenvoudig verschillende type vakanties boeken. Je kunt kiezen voor een wintersport vakantie, een weekendje uit, zonvakanties, tennisvakanties, hike and bike vakanties, zeilvakanties en nog veel meer. Dankzij de unieke garanties welke geboden worden door Villa Vikbes bestaan je medreizigers altijd uit gelijkgestemde vrijgezellen van jouw leeftijd.

Krijg ik inderdaad de gelijkgestemden garantie van Villa Vibes mee?

Voor alle singlereizen krijg je bij Villa Vibes ook nog de gelijkgestemde garantie mee. Dit moet mede resulteren in een succesvolle reis voor jou en je reisgenoten. Dit is dan ook de reden waarom alle singlereizen uit grote groepen bestaan. Hierdoor is de kans op het vinden van een leuke vrijgezelle leeftijdsgenoot altijd veel groter. Als jullie elkaar tijdens zo een reis leuk vinden, en er is een klik, dan kunnen jullie tijdens de reis al leuke dingen samen doen en na dat reisje het proces van leren kennen voortzetten. Er zijn een aantal succesverhalen van personen, die op reis zijn geweest, hun partner hebben ontmoet en met wie ze tot nu toe gelukkig leven. Belangrijk om te weten is dat je niet alleen reist met personen, die in dezelfde leeftijdsklasse als jou zitten, maar ze zijn allen ook nog geschoold. De mensen die mee reizen hebben een diploma op hbo niveau of hoger. De organisatie zorgt ook nog voor een balans in de man-vrouw verhouding. Hierdoor wordt voorkomen, dat er op een reis op gegeven moment 10 reizigers vrouw zijn en 90 reizigers man. Hierdoor zal niet een ieder aan zijn of haar trekken komen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Welke events heeft Villa Vibes te bieden? 

Naast de verschillende vakanties, die aangeboden worden door Villa Vibes, kun je hier ook terecht voor de vele speciale evenementen, die georganiseerd worden. Villa Vibes organiseert vaker speciaal voor de vrijgezellen single evenementen, feestjes en verschillende activiteiten. Je kunt dus van tijd tot tijd gerust naar een leuke strandfeest of naar een etentje met een groepje singles. De meeste eventbezoekers geven aan, dat er altijd een goede sfeer is bij de feestjes van Villa Vibes, de aanwezige vrijgezellen staan altijd open voor een babbeltje en soms meer, en net als jou zijn alle aanwezigen ook nog hbo- of hoger opgeleid. Je bent er dus verzekerd van, dat alle aanwezigen vrijgezelle hoger opgeleiden zijn.

Welke type reizen worden er geboden?

Bij Villa Vibes kun je voor verschillende type reizen kiezen. Op de startpagina van de site zie je aan de onderzijde een overzicht van alle beschikbare reizen en voor welke leeftijdsklasse deze reizen beschikbaar zijn. Je ziet bijvoorbeeld de wintersport vakanties of de weekendjes uit vakantie, je ziet een foto van de desbetreffende vakantie, de periode waarin de eerst volgende singlereizen gepland zijn en voor welke leeftijdsklasse deze reizen bestemd zijn. Spreken een van de reizen je aan, dan kun je op het daarvoor bestemde tabje klikken om meer informatie in te winnen over de desbetreffende reis. Je zou bijvoorbeeld voor de tennisvakanties kunnen kiezen. Je klikt dan op het tabje ‘bekijk tennisvakantie’. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin informatie wordt verstrekt over het land waar je op tennisvakantie kan, je krijgt te zien aan welke evenementen je kan deelnemen, wat inclusief het betaalde bedrag is, in welke type accommodatie je kan verblijven, welk niveau de tennissers in dit geval bereikt moeten hebben en veel meer. Je kunt ook de beschikbare data zien en het bedrag wat betaald moet worden voor de desbetreffende periode. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid om direct je reis te boeken. Let wel de genoemde prijzen zijn allemaal exclusief 25 euro boekingskosten.

Naast de tennisvakanties zou je ook kunnen kiezen voor de zonvakanties. De zonvakanties staan ook bekend als de leukste strandvakanties voor hoogopgeleide singles. Tijdens zo een vakantie kun je heerlijk op het strand genieten van de zon. Je zou in termen van zonvakanties kunnen gaan naar gebieden als Rhodos, Cyprus, Kos en Ibiza. Bij zo een zonvakantie kun je altijd een goede locatie vinden dichtbij het strand en het uitgangsleven, er zijn elke dag activiteiten waaraan je kunt deelnemen en de groepen bestaan uit dertig personen en meer. Op deze pagina kun je ook terug zien welke gebieden je aandoet tijdens zo een reis, in welke periode je het best kan afreizen en wat de vanaf prijzen zijn. Spreekt dit je aan? Dan kun je eenvouig en snel klikken op het tabje bekijk reis of boek reis. Simpeler is het nog nooit geweest dan bij Villa Vibes. Op de site krijg je ook informatie, die betrekking op de verschillende zonvakanties, je krijgt een aantal foto’s te zien en veel meer. Hoe mooi is het dan niet om een leuke heer of vrouw te ontmoeten, waarbij het direct klikt tussen jullie twee? Jullie kunnen dan samen gaan zonnen, genieten van het uitgangsleven, samen naar evenementen van Villa Vibes gaan en veel meer. Alle singles komen aan hun trekken op deze site, genoeg reden om dus vandaag nog je eerst volgende reis te boeken.

Hoe kan ik Villa Vibes bereiken

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van deze site. Je zou gerust een email kunnen sturen naar het email adres [email protected]. Je zou daarnaast ook nog telefonisch contact kunnen opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0263707910. De klantenservice probeert in alle gevalle zoveel als mogelijk een passend antwoord te geven op gestelde vragen en hulp aan te bieden waar nodig. Laat je vandaag nog inspireren om je eerstvolgende reis alhier te boeken.


Villavibes Reviews

  Single reizen vol plezier

  De single reizen van VillaVibes zijn de beste. Ik ben nu al 5x mee geweest en elke keer ontmoet ik weer nieuwe mensen met wie ik een leuke klik heb. De singlereis bestemmingen zijn prachtig, het eten tijdens de weekenden is heerlijk en ik vind het écht een verrijking van mijn leven.

  Sterke punten
  De mensen in de groep\\r\\nLekker eten\\r\\nAlles goed geregeld\\r\\nReisleider is gewoon onderdeel van de groep.

  Zwakke punten
  Ze doen geen single reizen naar bijvoorbeeld Thailand of Peru.

  Single reizen vol plezier

  De single reizen van VillaVibes zijn de beste. Ik ben nu al 5x mee geweest en elke keer ontmoet ik weer nieuwe mensen met wie ik een leuke klik heb. De singlereis bestemmingen zijn prachtig, het eten tijdens de weekenden is heerlijk en ik vind het écht een verrijking van mijn leven.

  Sterke punten
  De mensen in de groep
  Lekker eten
  Alles goed geregeld
  Reisleider is gewoon onderdeel van de groep.

  Zwakke punten
  Ze doen geen single reizen naar bijvoorbeeld Thailand of Peru.

Bezoek Villavibes

Schrijf een review