Oad Reizen

Vragen je kinderen je al een tijdje om weer eens op vakantie te gaan, maar is het vanwege de een of andere rede tot nu toe niet gelukt? Heb je de komende periode wat tijd vrij en denk je dat het nu echt tijd wordt om samen met de kinderen op vakantie te gaan, alleen met je partner of met de hele familie? Dan moet je zeker bij OAD reizen wezen. Bij Oad reizen ben je terecht voor alle reizen, die je je maar kunt bedenken. Je bent hier terecht voor busreizen, rondreizen, vliegvakanties, cultuurreizen, riviercruises, zeecruises, fietsvakanties, wandelvakanties, Tripje naar Disneyland Parijs en kerstreizen. Naast het boeken van je reis bij Oad, hebben de vroege vogels ook nog eens de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vroegboekkorting. Voordeliger kan het dus niet, dan je reis bij Oad boeken. 

Je eerst volgende vakantie plannen

Via de unieke zoekfunctie van Oad kun je snel en eenvoudig de beste vakantietripjes zoeken. Het enige wat je moet doen is op de startpagina van de site de relevante gegevens verwerken in de zoekfunctie. Je vult hierin je gewenste bestemming, soort reis, een vertrekdatum en je reisduur. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar de beste vakantiedeals. Er komt dan op basis van jouw ingegeven voorkeuren een overzicht tevoorschijn met een foto per vakantiedeal, een beschrijving of het gaat om een vliegvakantie of een busreis, en een vanaf prijs voor het aantal ingegeven dagen. Heb je een interessante deal gevonden, dan kun je op het tabje “bekijken” klikken. Je krijgt dan een uitgebreider overzicht van de desbetreffende deal, het programma voor het aantal ingegeven dagen, de beschikbare accommodaties, foto’s en veel meer. Je krijgt ook te zien welke voordelen je hebt als je ruim van te voren je vakantie bij Oad boekt. Je kunt hier ook direct je eerst volgende vakantie boeken. Sneller en eenvoudiger is het dus nog nooit geweest.

“Ik wil naar Disneyland”

Ook bij Oad kun je snel en eenvoudig je eerst volgende Disney vakantie zoeken en boeken. Je kunt met je eigen auto of met de speciale Oad (kids) bus naar Disneyland Parijs. Als je op de startpagina van de site kikt op het tabje “Disneyland Parijs”, dan komt er een overzicht tevoorschijn met alle informatie over dit tripje. Je krijgt ook foto’s te zien en natuurlijk de vanaf prijzen. Je zou kunnen kiezen voor een busreis inclusief hotel en tickets, voor een bezoekje aan Disneyland inclusief treinreis of voor een busreis. Op deze pagina krijg je ook een overzicht van alle evenementen en acties te zien van Disneyland Parijs. Je ziet bijvoorbeeld de mogelijkheid om deelgenoot te zijn van het vuurwerkfestival, weekendjes weg acties, de magical pride, deals voor groepjes van 12 personen en veel meer. Voor zowel de busreisjes, reisjes met de trein en tripjes inclusief busreis, accommodatie en tickets zie je de vanaf prijzen. Middels de zoek en boek functie kun je dan zelf nagaan wat de totale kosten zullen worden als je met je gezin naar Disneyland Parijs wil. Wil je je kinderen verassen met zo een tripje? Boek dan vandaag nog je eerst volgende Disneyland Parijs vakantie.

Oad vliegvakanties

Ben je al met Oad naar Disneyland Parijs geweest en willen jullie dit jaar meer genieten van een vliegvakantie? Ook dat kan via Oad reizen. Door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “vliegreizen”, krijg je direct een overzicht te zien van alle Oad vlieg- rondreisjes. Je zou bijvoorbeeld naar Georgie kunnen of naar Griekenland of naar Spanje. In het overzicht zie je de foto, een vanaf prijs voor een x aantal dagen en een korte beschrijving. Spreken een van de locaties je aan, dan kun je direct op het tabje “bekijken” klikken. Ook hier krijg je dan een uitgebreider overzicht van de gekozen vliegvakantie, wat je van dag tot dag kan verwachten, de beschikbare accomodaties,  foto’s van de locatie, de hoogte punten en veel meer. Je kunt hier ook direct je vakantie zoeken en boeken. Genoeg reden om vandaag nog alle interessante vliegvakantie deals met elkaar te vergelijken en jouw eigen vliegvakantie te boeken.

Busreizen en busvakanties

Ben je niet iemand, die al te graag met het vliegtuig op vakantie wil? Dan kun je ook snel en eenvoudig een busreis vakantie boeken. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “busreizen”, dan krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare busreizen. Je ziet dan in het overzicht een foto, een korte beschrijving, de vanaf prijzen en veel meer. Lijkt een deal je interessant, dan kun je op het tabje “bekijken” klikken.  Na hierop gelikt te hebben, krijg je een uitgebreidere beschrijving van de desbetreffende busdeal te zien, de hoogtepunten van je reis, het dagprogramma, en de beschikbare accommodaties. Je kunt ook informatie terugzien van de bus zelf. Genoeg informatie welke je dus per busreis deal met elkaar kan vergelijken om uiteindelijk de beste vakantie te boeken. Boeken kan overigens ook direct op deze pagina.

Betrouwbaarheid

Oad reizen is SGR, KNV, SKTB, ANVR en voor het calamiteitenfonds gecertificeerd. Dit impliceert, dat Oad reizen zeer betrouwbaar is om zaken mee te doen. Als je een boeking hebt geplaatst bij Oad, kun je dus zorgeloos en veilig genieten van je reis. Oad biedt je de garantie, dat alle reizen tot in de puntjes geregeld zijn. Nog meer reden dus om vandaag nog een boeking te plaatsen bij Oad reizen.

Hoe kan ik Oad- reizen bereiken?

Voor alle vragen, die betrekking hebben op de deals, een geplaatste boeking of welke die ook moge zijn. Je kunt van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 18:00u gerust contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar het telefoonnummer 0547729492. Je kunt ook het online contactformulier invullen en versturen naar de helpdesk. De medewerkers van Oad proberen je zo goed als mogelijk van dienst te zijn door alle vragen naar wens te beantwoorden en je hulp te bieden indien nodig. Boek dus vandaag nog je gewenste reis via Oad- reizen en ga zorgeloos op reis.


Artikelen over Oad Reizen

Oad reizen vroegboekkorting

Oad: Voor al jouw zorgeloze vakantiesOad is een fijne online reisaanbidder waar je al jouw reizen kunt boeken. Oad heeft een groot scala aan internationale bestemmingen. Van alle hippe en trendy bestemmingen zoals Bali en Zuid-Afrika tot tijdloze bestemmingen zoals Canada en de Verenigde Staten. Bij Oad kun je terecht voor al jouw vakantie wensen.Oad biedt ook een uitstekende prijs en kwaliteitsve ...

Oad Reizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Oad Reizen.

Bezoek Oad Reizen

Schrijf je eigen review