Hou je van feesten en breng je graag al feestend je vakantie door? Wil je graag met je vriend of vriendin op vakantie? Of wil je gewoon met je klasgenoten of studiegenoten ontspannen en al feestend op vakantie? Dan moet je zeker bij GoFun wezen. Gofun is het jongerenmerk van Corendon reizen en biedt al langer als 10 jaar jongerenreizen aan. Je kunt samen met je vrienden, familie, kennissen, clubgenoten of collega's van het werk genieten van geheel verzorgde vakanties naar alle populaire jongerenbestemmingen. Je kunt bijvoorbeeld naar the Sunny Beach, Lloret de Mar, Zakynthos en veel andere delen van Europa. Op de website van Gofun ben je onder andere terecht voor de laatste aanbiedingen, een overzicht van alle bestemmingen, het zoeken naar de beste deals en voor het boeken van je vakantie.

De beste vakantieopties zoeken

Op de startpagina van de site heb je de mogelijkheid om middels de zoekfunctie, de beste GoFun vakanties te zoeken. In de zoekfunctie geef je ondere aan naar welk land, bestemming of accommodatie je wil, de vertrekmaand en het aantal personen. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je klikken op “toon vakanties”. Na hierop geklikt te hebben komt er direct een overzicht van de beste vakantie deals tevoorschijn op basis van jouw ingegeven voorkeuren. Je ziet in dat lijstje onder andere enkele foto’s per bestemming, Voor welke periode de accommodatie ter beschikking is, voor hoeveel personen en een vanaf prijs. Spreken een van de deals je aan, dan kun je klikken op het tabje met de details. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuw overzicht tevoorschijn met uitgebreidere informatie over de desbetreffende bestemming en of accommodatie. Je krijgt onder andere een aantal foto’s te zien van de accommodatie, de faciliteiten van het hotel, de prijzen inclusief vliegticket, informatie over de vlucht zelf en de mogelijkheid om je eerst volgende vakantie bij GoFun te boeken. Na alle informatie doorgenomen te hebben en de relevante gegevens verwerkt te hebben, kun je gerust klikken op het tabje “deze reis boeken”. Makkelijker is het nog nooit geweest als bij ‘Go Fun’.

Ik wil een groepsreisje boeken

Wil je graag met een groepje vrienden, met je sportvereniging of je padvindersclub op vakantie? Weet je niet welke stappen je precies moet volgen? Ook in dit geval moet je zeker bij GoFun wezen. Bij dit reisbureau heb je een aantal ‘partyplanners’, die je graag helpen bij het samenstellen en boeken van je vakantie. Het enige wat je nog moet doen is het online formulier voor groepsreizen invullen en er wordt binnen 24u contact met je opgenomen. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken om de planning van je vakantie, of de vakantie zelf. Als je met meer als 10 personen van plan bent af te reizen, dan kun je het best bellen met de klantenservice voor meer informatie. Spreekt dit je aan? Boek dan vandaag nog een groepsvakantie en ga lekker ontspannen en zorgeloos op reis.

Zijn er ook aanbiedingen?

Het is altijd meegenomen als je een beetje voordeliger op reis kan. Vooral als je met een grote groep op reis wil, dan komen de aanbiedingen goed van pas, vooral om de kosten te drukken. Bij Gofun kun je via de startpagina van de site klikken op het tabje “aanbiedingen’ om een overzicht te krijgen van alle aanbiedingen. Op de pagina met aanbiedingen kun je zelf op zoek gaan naar aanbiedingen door je land van bestemming te plaatsen, de vertrekmaand, het aantal personen en door te klikken op het tabje “toon alle vakanties”. Je kunt op dezelfde pagina ook direct het overzicht bekijken van alle vakantie aanbeidingen. Per land dan wel accommodatie zijn er een paar foto’s geplaatst, een vanaf prijs, een korte summiere beschrijving en voor meer informatie kun je op het tabje “details” klikken. Als je op details klikt krijg je net als bij de zoekfunctie nog meer foto’s te zien, informatie over de vertrekdatum, de accommodatie en prijzen voor vliegtickets. Genoeg reden dus om vandaag nog je groepsreis via GoFun.nl te regelen.

Welke bestemmingen kunnen wij aandoen?

Voordat je op zoek gaat naar een geschikte deal op de site van GoFun is het natuurlijk goed om alle bestemmingen eerst online te bezichtigen alvorens je je tickets dan wel vliegreis zal boeken. Je kunt de bestemmingen bezichtigen door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “aanbiedingen”. Je krijgt dan een overzicht van alle bestemmingen van GoFun. Je zou bijvoorbeeld naar gebieden in Spanje kunnen, Griekenland, Bulgarije en Portugal. Enkele gebieden zijn bijvoorbeeld Sunny Beach, Laganas, Mallorca en meer. Door op een van de bestemmingen te klikken komt er een nieuw overzicht tevoorschijn waar je onder andere foto’s van de bestemming te zien krijgt, een vanag prijs, informatie over de accommodatie, het aantal personen en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Je kunt hierdoor alle bestemmingen en accommodaties met elkaar vergelijken alsook de prijzen en de beste vakantie boeken bij Gofun.nl. Bij Gofun is het belangrijk, dat alle klanten zorgeloos en veilig op vakantie gaan. Je kunt hierdoor dus tot het ultieme genieten van je vakantie.

Hoe kan ik contact met GoFun opnemen?

Mocht je nog vragen of tips hebben voor een van de klantenservice medewerkers van GoFun.nl, dan kun je gerust van maandag tot en met vrijdag tot 18:00u een whatsapp berichtje sturen naar het telefoonnummer +31 6 13837735. Je hebt ook de mogelijkheid om via de live chat contact op te nemen met een van de klantenservice medewerkers of je kan gerust telefonisch contact opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0237510610. Je kunt van maandag tot en met vrijdag bellen van 09:00 – 21:00u, op de zaterdag tot 18:00u en op de zondag tot 20:00u. De klantenservice probeert alle vragen zoveel als mogelijk naar wens van alle klanten te beantwoorden, je bij te staan waar nodig en te komen met een passende oplossing indien dat nodig is. Genoeg reden dus om vandaag nog je eerst volgende avontuurlijk Party vakantie te boeken bij GoFun.nl.


GoFun Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over GoFun.

Bezoek GoFun

Schrijf een review