Wilde je altijd al op vakantie naar Indonesië? Weet je alleen niet waar je het best een reservering kan plaatsen, welke accommodaties aldaar te huur zijn en waar je precies naar toe kan in Indonesië? Dat is helemaal geen probleem. Via Merapi Tour & Travel kun je je hele Indonesië reis regelen. Merapi is namelijk specialist op het gebied van reizen naar en door Indonesië. Je kunt hier alle informatie inwinnen en je goed voorbereiden op de verschillen in de westerse en oosterse cultuur en gebruiken. De lokale bevolking zal je met open armen ontvangen hetgeen je reis helemaal compleet zal maken. Merapi werkt ook samen met agenten te Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, Kalimantan, de Molukken en Papua. Dit maakt het dus mogelijk om tijdens je verblijf in Indonesië, verschillende plekken aan te doen. Daarnaast worden er met lokale agenten ook reizen georganiseerd naar Maleisië, Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja. Alle reizen worden naar wens van de klant samengesteld. De slagzin van Merapi is dan ook niet zomaar “A Happy Client is a Friend Forever”. De reizen van Merapi zijn avontuurlijk, cultureel en rustig. Daarnaast kun je genieten van het strand en de natuur.

Bestemmingen

Merapi is vooral gespecialiseerd in reizen naar Indonesië. In Indonesië zelf zou je bijvoorbeeld tripjes kunnen maken naar plekken als Bali, Java, Kalimantan, Sulawesi en Papua. Je kunt bijvoorbeeld met gemak kiezen voor een korte vakantie in Indonesië gedurende de herfst- kerst of voorjaarsvakantie. Ook gewoon tussendoor zou je een tripje kunnen maken naar Indonesië. Je kunt van je Indonesië vakantie ook een duikvakantie maken of je kunt gaan cruisen. Toplokaties om te duiken zijn onder andere Raja Ampat, Sulawesi en het Komodo National Park. Je zou ook vanuit Bali, Lombok, Flores, Papua en de molukken aan boord kunnen stappen van een traditionele Boeginese Schoener en al varend verschillende excursies maken. In de herfst- en wintermaanden gaan de schoeners vooral naar het oostelijk deel van Indonesië en bevaren ze de zeeën rond Papua en Molukken. Je kunt in Indonesië niet alleen genieten van de natuur, maar ook van de cultuur en de gastvrijheid van de lokale bevolking. Boek vandaag nog je Indonesië trip bij Meripa. Naast Indonesië zou je ook een tripje kunnen boeken naar Maleisië, Cambodja en andere landen in de buurt.

Hoeveel gaat zo een reis mij kosten?

Het is natuurlijk ook goed om precies te weten wat zo een reis je kan kosten. Hiermee voorkom je verassingen wanneer je eenmaal op de plaats van bestemming bent. Via de startpagina van de site kun je gerust klikken op het tabje offerte aanvragen. Er komt dan een online formulier tevoorschijn waarin je je reisbestemming kunt ingeven, je globale reisschema, gewenste vertrekdatum, reisduur, het maximaal aantal dagen, aantal volwassenen, aantal kinderen, de namen van de personen die zullen vertrekken (zoals aangegeven in de paspoorten) en eventuele opmerkingen. Na alle gegevens ingevuld te hebben krijg je een offerte van Merapi met een uitgebreide specificatie van de kosten. Je kunt hierdoor voor jezelf nagaan of je de kosten van de reis wel of niet kan betalen.

Betrouwbaarheid

Vanwege de SGR, SGRZ, Calamiteitenfonds en ANVR certificeringen van Merapi kun je er gerust van uit gaan, dat dit reisbureau betrouwbaar is. Je kunt dus gerust je vakantie boeken bij Merapi en zorgeloos genieten van je vakantie. Genoeg reden dus om vandaag nog je reis te plannen en boeken via Merapi.nl.

Merapi Nieuwsbrief

Wil je graag naar Indonesië, maar weet je nog niet wat je kunt verwachten? Dan kun je je laten inspireren door de Indonesië nieuwsbrief. Hierin staat uitgebreid wat reizigers kunnen verwachten als zijn in Indonesië zijn, je kunt de tarieven bekijken voor vliegtickets, je krijgt wat informatie over de korte vakanties van Indonesië en veel meer. Je kunt tijdens je verblijf in Indonesië er ook voor kiezen om een school te bezoeken. Je kunt dan kennismaken met de leerkrachten op de school, maar ook met de leerlingen. Ook alle informatie voor een eventuele duik- en snorkel tripje kun je terugvinden in de nieuwsbrief. Wil je je ook laten inspireren? Meld je dan vandaag nog aan voor de interessante nieuwsbrieven van Merapi.

Merapi Reiscafe

Maandelijks organiseert Merapi ook nog een presentatie over de reismogelijkheden naar de verschillende eilanden van Indonesië. Je kunt je dan laten inspireren door de landenspecialist in deze speciale reiscafé. Op de website van Merapi staan de verschillende dagen waarop het reiscafé gehouden wordt en natuurlijk het programma. Tijdens dit café wordt er onder andere gesproken over Sumatra en Java, algemene informatie over Merapi en Indonesië. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan bestemmingen als Lombok, Bali, Flores, Komodo, Sulawesi en Kalimantan. Het programma wordt afgesloten met informatie over Papua en de Molukken. Wil je dus meer informatie over je eerst volgende tripje naar Indonesië? Breng dan snel een bezoekje aan het Merapi café.

Hoe hebben anderen hun tripje ervaren?

Naast het lezen van een nieuwsbrief en het inwinnen van informatie tijdens het Merapi Reiscafé, is het altijd fijn om te weten te komen hoe anderen hun reis naar Indonesië hebben ervaren. Je kunt de ervaringen van anderen terugzien op de website van Merapi. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent kun je klikken op “ervaringen”. Je krijgt dan een overzicht te zien met ervaringen welke je voorgangers hebben gedeeld met de site. Je kunt naast het lezen van de ervaringen ook nog de verschillende foto’s die gedeeld zijn bekijken en je laten inspireren.

Hoe kan ik Merapi bereiken?

Mocht je toch nog vragen hebben over de reis, je boeking of noem maar op, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice door het online contactformulier in te vullen, of het terugbelformulier, door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer +31(0)88-8111999. Merapi is op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 17:00u. De medewerkers van Merapi proberen je in alle gevallen zoveel als mogelijk van goede informatie te voorzien en indien nodig wordt ook gekeken naar een passende oplossing. Genoeg reden dus om vandaag nog je avontuurlijke en zorgeloze reis naar Indonesië te boeken bij Merapi.nl.


Merapi Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Merapi.

Bezoek Merapi

Schrijf een review