Sawadee rondreizen

Ben je van plan om binnenkort met je familie, met kennissen of vrienden op vakantie te gaan, maar weten jullie nog niet welke landen jullie kunnen bezoeken? Dan zijn jullie bij Sawadee reizen op het juiste adres. Bij Sawadee kun je landen bezoeken in Afrika, Azie, Europa, kortom landen in elk werelddeel. Je zou bijvoorbeeld in Afrika naar Ghana, Kenis of Malawi kunnen. Of je kunt kiezen voor bijvoorbeeld Suriname, Bolivia of Peru in Zuid – Amerika. Je hebt daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor een groepsreis, familiereis, singlereis, 22 – 35er reis, fietsvakanties of een wereldvakantie reis. Voor een ieder is er wat wils bij Sawadee Rondreizen. Op de startpagina van de site kun je snel en eenvoudig je reis plannen dan wel boeken. Er is een speciale zoekfunctie waarvan je gebruik kan maken om de beste vakantiedeals te vinden. Onder het kopje “vind jouw reis” kun je ingeven van welke reissoort je gebruik wenst te maken, waar je naar toe wilt en in welke periode je wenst af te reizen. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben komt er een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare soorten reizen in het land welke je hebt gekozen en welke beschikbaar zijn in de door jouw aangegeven periode. Per beschikbare reis kun je een korte beschrijving terugzien van de soort reis, het aantal dagen, een vanaf prijs per persoon en foto’s van de locatie. Door op het tabje “bekijk deze reis” te klikken kom je ook te weten wat de voorwaarden zijn om aan de reis deel te kunnen nemen, de zwaarte van de reis en hoe anderen dezelfde reis hebben ervaren. Je kunt foto’s en filmpjes van de locatie terugzien, je krijgt een programma te zien voor het aantal dagen welke je zal verblijven in het land met dagelijkse activiteiten en je kunt advies inwinnen bij Sawadee voor een reis waar jij interesse in hebt. Door op het tabje “data en prijzen” te klikken krijg je ook een overzicht te zien van alle tarieven, die gelden voor de ingegeven periode. Daarnaast zie je ook hoeveel personen kunnen deelnemen aan de reis en wat is inbegrepen in de reissom. Je ziet ook wat eventuele bijkomende kosten kunnen zijn en hoeveel zakgeld je ongeveer nodig hebt per week. Met al deze informatie kun je de best verzorgde vakanties plannen.

Groepsrondreizen en Familiereizen

Je hebt bij Sawadee reizen de mogelijkheid om de mooiste plekken over de gehele wereld te ontdekken in groepjes van ongeveer 20 personen. Je kunt bijvoorbeeld samen naar Costa Rica, Vietnam, Zuid- Afrika, Columbia of Nieuw- Zeeland. Je kunt naast een groepsreis ook ervoor kiezen om met je familie op reis te gaan. Het gaat in deze dan om een privéreis voor avontuurlijke ouders met nieuwsgierige kinderen vanaf 7, 12 en 16 jaar. De familiereizen van Sawadee zijn ingedeeld naar leeftijd. Hierdoor reizen de kinderen veelal met leeftijdsgenoten. Vriendschappen zijn zo makkelijk gesloten en draagt bij aan een onvergetelijke vakantie ervaring. De reizen bevatten leuke activiteiten zoals safari’s, fietstochten en overnachtingen bij mensen thuis. Daarnaast zijn er veel rustmomenten ingepland en worden er per dag niet al te veel kilometers afgelegd. Veel familiereizen hebben ook nog eens directe vluchten. Op de site kun je een overzicht terugzien van alle familiereizen ingedeeld naar leeftijd. In het overzicht zie je per maand de reisdatum, de soort reis, vliegmaatschappij, van welke kinderkorting je kunt genieten en de reissom inclusief vlucht. Als je akkoord bent met het bedrag kun je dan de vakantie boeken.

Single reizen en 22-35er reizen

Indien je geen familie of gezin hebt, dan kun je het best kiezen voor een single reis. Je kunt dan samen met anderen alleen reizen om een land te ontdekken. Op die manier kom je ook in contact met andere personen en kunnen jullie samen genieten van een avontuurlijke reis en samen activiteiten ondernemen. De personen, die een single reis willen ondernemen treffen op de site van Sawadee een overzicht aan waarop al zeker minimaal drie andere alleenreizenden staan. Je kunt hierbij klikken op de bestemming voor meer informatie over de reis. In het overzicht zie je mogelijke afreisdat’s, de soort reis, het land, eventuele opmerkingen, de reissom en de groepssamenstelling. Naast de single reizen zijn er ook speciale 22-35er reizen. Op de site krijg je ook een overzicht van alle beschikbare reizen, een beschrijving en de vanaf prijzen te zien. Je zou dus tegen een zeer redelijk tarief kunnen vertrekken naar Columbia voor een periode van 21 dagen. Je kunt daarbij dan genieten van een zeer afwisselende reis door het kleurrijke en swingende Columbia. Je kunt rekenen op avontuur, actie, ontspanning en leuke avond programma’s. Een ieder komt dus aan zijn of haar trekken bij Sawadee.nl.

Fiets- en wandel vakanties

Ook de fiets en wandel liefhebbers zijn bij Sawadee op het juiste adres. Fietsliefhebbers kunnen onder andere kiezen voor avontuurlijke fietsreizen binnen en buiten Europa. Op deze reizen kunnen singles, stellen alsook families aan deelnemen. De fietsvakanties kunnen snel gecombineerd worden met een camping vakantie of je kunt ervoor kiezen om in een hotel te verblijven. Daarnaast kunnen wandelliefhebbers in groepjes van ongeveer 20 medereizigers gezamenlijk de mooiste plekken over de hele wereld ontdekken. De wandelaars kunnen kiezen voor lichtere of zwaardere wandelvakanties. Ook kunnen zij kiezen voor rondreizen met wandeldagen. Op de site tref je ook een overzicht aan van alle fiets- en wandelvakanties, met een korte beschrijving van de reis, het land, de activiteiten welke je kunt ondernemen en een vanaf prijs.

Contact gegevens

Indien je meer te weten wilt komen over een reis of als je vragen hebt over een geplaatste boeking, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Sawadee.nl door te bellen naar het telefoonnummer 0204202220. Op dit zelfde nummer kun je ook whatsapp berichten sturen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om terug gebeld te worden. Voor persoonlijk advies of het plaatsen van een optie kun je het best een e- mail versturen naar [email protected]. Heb je vragen over een geboekte reis, dan kun je een e- mail sturen naar [email protected]. De klantenservice van Sawadee probeert zo snel als mogelijk met een gepaste antwoord te komen of een oplossing indien nodig.


Sawadee rondreizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sawadee rondreizen.

Bezoek Sawadee rondreizen

Schrijf een review