Solmar tours

Als je wilt genieten van een volledige verzorgde, onbezorgde en overgetelijke vakantie, dan moet je wezen bij Solmar. Hier kun je diverse vakanties plannen. Je bent bij Solmar onder andere terecht voor de beste bus vakanties, vlieg vakanties, auto vakanties, excursiereizen en veel meer. Op de website van Solmar.nl vindt je ook de beste bestemmingen en deals voor je eerst volgende vakantie. Op de startpagina van de site kun je eenvoudiger wijs je eerst volgende vakantie plannen door het online zoekformulier in te vullen. In dit formulier vul je onder andere de gewenste bestemming in, de vertrekdatum en reisduur. Na alle gegevens ingevuld te hebben komt er een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare vakanties en accommodaties voor de ingegeven periode. Je krijgt per aanbieding een beschrijving van de locatie, het hotel (eventueel) en de vanaf prijzen per persoon te zien. Je hebt hierbij ook de mogelijkheid om het desbetreffende hotel te bekijken. Indien je specifiek op zoek bent naar bijvoorbeeld een busvakantie of een vliegvakantie, dan kun je op de startpagina van de site op het desbetreffende tabje klikken. Een ieder die dus van reizen houdt of van plan is op vakantie te gaan, kan snel en eenvoudig een geschikte reis vinden bij Solmar.nl.

Busvakanties

Wil je weer even genieten van de zon? Dan kun je ervoor kiezen om met een van de royal of first class bussen te reizen naar de Spaanse Costa’s of de prachtige Kroatische kust. Je hebt hierbij de mogelijkheid om op verschillende plekken in Nederland en Belgie in te stappen. Je reis begint zodra je bent ingestapt. Het team doet er alles aan om je een zo aangenaam mogelijke reis te bezorgen. Op de site kun je alle busreizen bezichtigen welke Solmar te bieden heeft. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “busvakanties”, dan komt er een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare busvakanties. Je ziet of het gaat om een busvakantie naar Spanje of Kroatie, je krijgt een beschrijving van de lokatie te zien, een vanaf prijs per persoon en je kunt het hotel bekijken. Als je een interessantie aanbieding ziet, dan heb je de mogelijkheid om op de desbetreffende aanbieding te klikken voor meer informatie. Je krijgt dan een uitgebreidere beschrijving van de locatie, een online kaart, feiten over de ligging van het hotel, informatie over de faciliteiten van het hotel, beschikbaarheid en de prijzen. Indien je content bent met de busvakantie en het bedrag welke ervoor gevraagd wordt, dan heb je de mogelijkheid om je reis ook direct online te boeken. Een reis online boeken is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij Solmar.nl.

Vliegvakantie

Op de startpagina van de site heb je ook de mogelijkheid om de meest comfortabele vliegvakanties te boeken. Ook de Spaanse costa’s of de prachtige Kroatische kust kun je bezoeken door je reis te boeken met een Transavia vlucht bij Solmar.nl. Via verschillende luchthavens heb je de mogelijkheid om te vliegen naar zowel Spanje als Kroatie. Op de site van Solmar kun je dan ook alle beschikbare vliegvakanties terug zien. In het overzicht kun je terugzien welke de beschikbare zonvakantie bestemmingen zijn, algemene informatie over de locatie en een vanaf prijs. Na alle beschikbare vliegvakanties doorgenomen te hebben, heb je de mogelijkheid om meer informatie in te winnen door op de gewenste beschikbare accommodatie te klikken uit het overzicht. Je komt dan op een nieuwe pagina terecht waar je uitgebreider informatie voorgeschoteld krijgt over het hotel, de ligging, een online kaart, de faciliteiten van het hotel en de mogelijkheid om de beschikbaarheid en de prijs van het hotel te controleren. Je bepaald dus zelf in welk hotel je zal verblijven alsook in welke type kamer.

Eigen Auto

Je kunt er ook voor kiezen om met je eigen auto op vakantie te gaan en een accommodatie te regelen via Solmar. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “auto vakantie”, dan komt er een overzicht tevoorschijn van alle beschikbare hotels. Je kunt ervoor kiezen om naar de Spaanse kust te gaan of naar de kust van Kroatie. In het overzicht kun je dan kiezen voor een hotel naar wens. Er komt dan een nieuwe online pagina tevoorschijn waarin gedetailleerde informatie staat over het hotel en de omgeving van de accommodatie. Je ziet terug welke faciliteiten er zijn in het hotel, uit welke type kamers je kan kiezen en veel meer.

Excursie reizen

Vindt je het fijn om nieuwe steden te ontdekken, andere culturen te leren kennen of wil je genieten van de natuur? Dan kun je het best kiezen voor een excursiereis van Solmar. Na op de startpagina van de site geklikt te hebben op het tabje “excursie reizen”, komt er een overzicht tevoorschijn van alle beschikbare excursiereizen. Je kunt kiezen voor een 14 daagse Kroatie Dalmatie reis, een 13 daagse Balkan excursiereis of een 10 daagse Rome excursiereis. Via de website van Solmar kun je kiezen voor compleet verzorgde reisjes. Het enige wat je nog moet meenemen zijn je persoonlijke spullen en een potje goed humeur.

Bestemmingen

Als je wilt weten welke een geschikte bestemming is om op vakantie te kunnen, dan kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje “bestemmingen”. Er komt dan een nieuwe pagina tevoorschijn met een beschrijving van de verschillende bestemmingen van Solmar. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor Barcelona, Albir, Tossa de Mar en nog veel meer. Als je op een van de bestemmingen klikt komt er een nieuwe pagina tevoorschijn met uitgebreidere informatie over de locatie, de beschikbare accommodaties en de vanaf prijzen voor de locatie naar keuze. Een ieder komt dus aan zijn trekken bij Solmar.nl.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen over een boeking of een aanbieding of over de site zelf kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Solmar door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)495588740. De klantenservice probeert op haar beurt zo snel als mogelijk te komen met een gepaste antwoord en of oplossing.


Artikelen over Solmar tours

Solmar vroegboekkorting

Solmar is een online reisaanbieder die zich specialiseert in busreizen, vliegreizen en excursiereizen. Er worden verschillende bestemmingen wereldwijd aangeboden zodat er altijd een bestemming bij zit die aansluit bij jouw bestemmingswens.Solmar staat al bijna 30 jaar aan de top van online reisaanbieders. Met een professionele klantenservice en een betrouwbare organisatie kan je er verzekerd van z ...

Solmar tours Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Solmar tours.

Bezoek Solmar tours

Schrijf je eigen review