Primavera Reizen

Wil je al een tijdje met je gezin, familie en of kennissen op vakantie naar Portugal of Spanje? Heb je nog geen goede deals weten te vinden? Dan kun je snel een bezoekje brengen aan Primavera reizen. Al 25 jaar verzorgt dit reisbureau de beste reizen naar Portugal en Spanje. Je kunt in Portugal bijvoorbeeld genieten van de schitterende Algarve, de Zuid Portugese kust met kilometerslange zandstranden in het oosten en de bekende rotsformaties in het westen, de gezellige hoofdstad Lissabon aan de mondaine Costa de Lisboa, het noordelijk gelegen en bezienswaardige Porto en niet te vergeten het prachtige bloemeneiland Madeira.

Bij Primavera heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een familievakantie, een fly and drive, fietsvakantie, wandelvakantie, single reis en een Yoga reis. Je kunt daarnaast ook een sfeervol hotel boeken, een adults only arrangement, een bridge vakantie plannen of een golf vakantie. Ook voor de beste stedentrips ben je bij Primavera op het juiste adres. Alle boekingen kun je gerust online plaatsen via de overzichtelijke website van Primavera.

Zoek en Boek

Bij het zoeken naar de beste Primavera reis deals kun je gebruik maken van de zoek en boek functie van de site door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “zoek en boek”. Je krijgt dan de mogelijkheid om in de zoekfunctie aan te geven uit hoeveel personen je reisgezelschap bestaat, het land en of de stad welke je wenst te bezoeken, in welke periode je wenst af te reizen en voor hoe lang. Je geeft ook aan of je reis all inclusive moet zijn of half pension en of je met het vliegtuig wenst af te reizen. Er komt dan een overzicht tevoorschijn met de beschikbare accommodaties en vluchten voor de ingegeven periode. In het overzicht zie je per aanbieding de naam van de locatie, een korte beschrijving, het aantal dagen en een vanaf prijs. Indien een van de vakantie aanbiedingen je aanspreekt kun je gerust klikken op het tabje “bekijk deze vakantie”. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn met uitgebreidere informatie over de vakantie aanbieding, algemene informatie, informatie over de accommodatie, ervaringen van anderen, informatie over de bestemming en foto’s. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de prijzen te bekijken en je vakantie te boeken.

Soorten vakantie

Als je van plan bent om met je gezin of de familie af te reizen naar Portugal of Spanje, dan kun je het best kiezen voor de Primavera familievakantie. Een groot deel van het aanbod van Primavera in Spanje en Portugal is geschikt voor een familievakantie. Er zijn ruime en comfortabele appartementen, compleet met een keuken beschikbaar. Je kunt er ook voor kiezen om in een hotel te verblijven waarbij je smorgens kan genieten van een heerlijk ontbijt en daarna kan duiken in een heerlijk zwembad. Niet alleen de accommodaties, maar ook de landen zelf zijn zeer geschikt voor familievakanties.

Je kunt ook kiezen voor een Fly and Drive vakantie. Je kunt dan per huurauto kennismaken met de verschillende adembenemende plekken in Portugal en Spanje. Je kunt genieten van de natuur, de lokale cultuur en veel meer. Je hebt hierbij ook de mogelijkheid om een geschikte accommodatie te boeken en om er te overnachten.

Ook de fietsliefhebbers komen hier aan hun trekken. Zij kunnen via Primavera de mooiste plekken op de fiets ontdekken door een fietsvakantie te boeken. Je komt al fietsend plekken tegen waar je normaal gesproken met de auto niet snel terecht komt. Je kunt bijvoorbeeld genieten van het prachtige achterland van de Algarve in Portugal of juist het mooi gebied rond Albir in Spanje. Je hebt hierbij de mogelijkheid om deel te nemen aan een georganiseerde fietstocht of je kunt ervoor kiezen om gratis en op eigen gelegenheid al fietsend de omgeving dan wel het landschap in Spanje of Portugal te verkennen. De fietsen zijn namelijk een mix tussen een mountainbike en een toerfiets.

Naast de fietsliefhebbers komen de wandelliefhebbers ook aan hun trekken bij Primavera reizen. Voor deze toeristen zijn er speciale wandeltrips in elkaar gezet. Al wandelend kun je genieten van plekken als Oost- Algarve. Tijdens de wandelweek loop je een paar dagen een schitterende tocht. Een schitterende tocht omdat je de meest adembenemende plekken persoonlijk kan ervaren. Niet geoefende wandelaars lopen gemiddeld 7 – 10 kilometer per dag en de geoefende wandelaars lopen 7 – 18 km per dag.

Naast de verschillende thema reizen en de groepsreizen heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor de Primavera single reizen. Je kunt hierbij interessante uitstapjes maken met andere alleen gaanden. Je maakt dan tourtjes met de Nederlands sprekende reisleiding, maar je krijgt ook de gelegenheid om heerlijk te ontspannen of het gebied op eigen houtje te verkennen. Je kunt leuke plekken als het schilderachtige vissersdorpje Ferragudo of Armação de Pera leren kennen. Verder heb je ook de mogelijkheid om in de middag heerlijk te ontspannen bij het zwembad of op het strand van Albufeira. Ook tijdens zo een single reis is er veel te doen voor alleen reizenden.

Wil je eerder ontspannen en relaxen in luxe? Dan kun je kiezen voor de goed georganiseerde Yoga reis van Primavera. De 8-daagse Yoga-reis is een uiterst geschikte manier te ontspannen en relaxen in luxe. Gedurende je verblijf, in het luxe The Pr1me Energize Hotel, krijg je 9 yogalessen in een yoga studio onder begeleiding van een professionele Nederlandstalige yoga instructrice. Daarnaast heb je ook voldoende vrije tijd om de prachtige omgeving te verkennen. Je krijgt gedurende de vakantie een gratis huurfiets, ideaal om het achterland of leuke stadjes als Altura en Tavira te ontdekken.

Contact gegevens

Wil je meer informatie inwinnen, heb je vragen over een aanbieding of een geplaatste boeking? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Primavera reizen. Je kunt dit doen door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar het telefoonnummer 010-2452555 (NL) of 038085040 (BE). Je kunt van maandag tot en met vrijdag bellen tussen 09:00 en 17:30u en op de zaterdag van 10:00 tot en met 16:00u. De klantenservice probeert je zo snel als mogelijk via e- mail alsook telefonisch van een antwoord naar wens te voorzien.


Primavera Reizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Primavera Reizen.

Bezoek Primavera Reizen

Schrijf een review