Jambo Safari Club

Ben je een echte natuurliefhebber? Vind je het prettig om op vakantie te gaan naar plekken, waar het niet alleen lekker zonnig is, maar waar je ook kan genieten van de natuur, de dieren, het landschap en meer? Vind je het fijn om exotische plekken te ontdekken? Dan moet je zeker de website van Jambo Safari Club bezoeken. Je zou via Jambo reizen bijvoorbeeld op vakantie kunnen gaan naar landen als Oeganda, Kenia, Tanzania, Zambia en veel meer andere landen. In die landen kun je onder andere genieten van de mooie landschappen, maar ook van dieren als de olifant, tijgers, zebra’s en veel meer. Niet zomaar wordt Jambo reizen de enige echte Afrika specialist genoemd. Jambo Safari Club biedt je de keuze uit verschillende soorten reizen, van rondreizen in klein groepsverband tot zeer comfortabele privé-safari's met tafelzilver en porselein. Heel belangrijk is dat bij Jambo de klant koning is. Zowel voor als na je boeking staan de medewerkers van Jambo voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en of onduidelijkheden weg te werken.

Maatwerk- en standaard reizen 

Bij Jambo kun je ook rekenen op maatwerk- en standaard reizen. Je hebt hierbij de mogelijkheid om zelf een reis samen te stellen of je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard reis. Vanwege de ruime ervaring van Jambo op het gebied van de Afrika reizen, weet deze organisatie precies welke stappen ondernomen moeten worden om je een plezierige en onbezorgde reis te bezorgen. De partners waarmee er wordt samengewerkt zijn ook allen betrouwbaar en alle vluchten naar de verre bestemmingen worden uitgevoerd met de KLM. Je zou dus op elk moment het besluit kunnen nemen om een verre Afrika reis te maken. Alle informatie wordt zowel op de website alsook via email en telefonisch verstrekt aan de geïnteresseerden. Daarnaast kunnen de reizigers van Jambo altijd rekenen op de gunstigste prijs- kwaliteitverhouding.

Hebben jullie ook leuke aanbiedingen?

Veel personen vragen zich af of Jambo ook aanbiedingen heeft net als de andere reisorganisaties. Ja hoor, ook bij Jambo Safari Club zou je gebruik kunnen maken van aanbiedingen dan wel de meest gunstigste prijzen bij het boeken van een ticket. Wil je weten welke de actuele aanbiedingen zijn van deze site? Ga dan direct op de startpagina van de site en klik op het tabje ‘aanbiedingen’. Na hierop geklikt te hebben komt er direct een overzicht tevoorschijn met de actuele aanbiedingen welke je eventueel zou kunnen kiezen. Je zou onder andere kunnen kiezen voor aanbiedingen als de Big 5 garantie, Tanzania Deal, aanbieding voor Zanzibar of de Jambo extra voordeel reis.

Je kan onder ander gebruik maken van de Big 5 garantie als je van plan bent te gaan naar landen als Kenia en Tanzania. Bezoekers van deze landen willen onder andere de olifant, leeuw, luipaard, buffel of neuhoorn van dichtbij zien in de natuur. De kans, dat je deze vijf dieren in het wild ziet is bijzonder groot, waardoor Jambo Safari je een garantie durft te bieden voor deze big 5. Wat houdt die big 5 garantie dan in? Deze vorm van garantie houdt in, dat als je mogelijk een van de vijf dieren welke je normaal gesproken wel ziet mist, dan krijg je een restitutie van 5% per gemist big 5 lid van de prijs van je Safari en een kortingsvoucher van 5% voor een eventuele volgende reis bij deze avontuurlijke Jambo club. Een extra 5% restitutie bij thuiskomst is altijd meegenomen, je kunt daarmee alvast sparen voor je eerst volgende Safari tripje.

Naast de Big 5 garantie kun je ook nog gebruik maken van de Jumbo Extra Voordeel aanbieding. Voor een aantal van de inspiratiereizen welke je kan terugvinden in de brochure alsook op de website tref je een prijstabel aan inclusief het Jumbo extra voordeel (V). Je krijgt dan een aantrekkelijke prijsvoordeel voorgeschoteld. Je kunt bijvoorbeeld een korting krijgen op de overnachtingsprijs, een of meer gratis overnachting(en) of zelfs een gratis binnenlandse vlucht. Voordelige is het nog nooit geweest dan Jambo.nl.

Je kunt ook zeer voordelig gebruik maken van de Zanzibar aanbiedingen. Je kunt bijvoorbeeld een 10 procent vroegboekkorting krijgen bij een van de accommodaties of als je pas gehuwd bent een 25% bruidskorting. Je kunt dan gerust verblijven in een van de superior kamers van de desbetreffende accommodatie. 

Ook als je pas bent getrouwd kun je zeer voordelig je honeymoon reis bij Jumbo plannen. In bepaalde gevallen kan je korting mooi oplopen tot wel 50%. Je kunt dan kiezen voor hotels in Mauritius, Seychellen, Mozambique en Zanzibar. Alle vroegboekkortingen en speciale aanbiedingen kun je terugvinden bij de vele hotels, die gepubliceerd zijn op deze site.

Ik wil graag op de hoogte gesteld worden van alle beschikbare deals.

Je kunt in dit geval een brochure aanvragen door het online aanvraagformulier hiervoor in te vullen. Je verwerkt onder andere je naam, leeftijd, geslacht en adres in en verstuurt het formulier. Door je op te geven zal je van tijd tot tijd als een van de eersten de laatste deals ontvangen van Jambo. Dit is super voordelig, want dan kun je ruim van te voren tegen zeer voordelige tarieven je vakantie boeken.

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Jambo Safari Club. Dit kun je doen door een email te sturen naar het email adres [email protected] of je kunt bellen naar het telefoonnummer 0202012740. De klantenservice medewerkers proberen al je gestelde vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden en hulp te bieden waar nodig. Je kunt dus gerust en zonder zorgen je eerst volgende reis boeken via Jambo.nl.

Bedrijfsgegevens

Jambo Safari Club

Wisselwerking 50 - 56 (4e etage)

1112 XR Diemen

 e-mail: [email protected]

Telefoon: 020-2012740

 Noodnummer: +31 (0)20-20.12.749

 

Openingstijden:

09:00 - 17:30 maandag

09:00 - 20:00 dinsdag

09:00 - 17:30 woensdag

09:00 - 20:00 donderdag

09:00 - 17:30 vrijdag

10:00 - 16:00 zaterdag


Jambo Safari Club Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Jambo Safari Club.

Bezoek Jambo Safari Club

Schrijf een review