Amorgos.nl

Ben je een zeil liefhebber of wil je graag leren zeilen? Dan moet je bij Amorgos, plezier in zeilen, wezen. Bij Amorgos ben je niet alleen terecht om zelf te zeilen, je bent er ook terecht om zelf te leren zeilen of om mee te zeilen. Via Amorgos kun je je beste zeilvakanties plannen naar bijvoorbeeld het Caraibisch gebied, Denemarken, Griekenland en kroatie. Wil je leren zeilen of wil je meezeilen? Bekijk dan vandaag nog de website van Amorgos en plan je vakantie.

Zelf zeilen

Bij Amorgos kun je onder andere “Flottieljezeilen”, hetgeen niets anders betekent, dan dat je schipper bent van je eigen zeiljacht en dat je met vrienden of familie deel uitmaakt van een kleine vloot onder leiding van een moederschip. Dit moederschip, waar de flottieljeleider zich bevind, staat je bij met raad en daad indien nodig. Deze vorm van zeilvakantie is zeer geschikt voor gezinnen, vriendengroepjes en stellen. Echter is het van belang, dat je over voldoende ervaring als schipper bezit, indien je een zeiljacht in de flottielje wenst te huren. Je moet in staat zijn om onder alle omstandigheden handelingen, in bepaalde gevallen samen met je bemanning, uit te kunnen voeren. Schippers met ruime IJsselmeer- en/of Noordzee-ervaring kunnen in de regel zelfstandig varen in Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije en het Caraïbisch Gebied. Bij Amorgos kun je kiezen uit meer dan 400 verschillende soorten jachten. Je kunt dus gerust een jacht kiezen welke het best aansluit bij je persoonlijk wensen. Hou daarbij altijd rekening met het vaargebied, de grootte, aantal hutten, leeftijd en prijs.

Leren zeilen

Heb je het zeilen altijd al leuk gevonden, maar kun je zelf nog niet zeilen? Wil je graag binnenkort op vakantie waarbij het leren zeilen een belangrijk onderdeel van wordt? Wil je mooie baaien en eilanden ontdekken? Dan moet je ook in dit geval zeker bij Amorgos wezen. Alle leerling zeilers leren hier hoe ze veilig en met plezier een groot zeiljacht op zee moeten besturen. Het is dan niet alleen zeilen, maar je kunt ook nog genieten van de (sub) tropische omgeving, zwemmen en snorkelen in helderblauw water. Het is al heel fijn om alleen de zon te voelen en de wind langs je te voelen waaien.

Al zeilend leuke dorpjes tegenkomen, fijne stranden en meer beleven. Beter kan het niet. Elke zeilcursus bestaat uit maximaal zes deelnemers per zeiljacht. Je bent onder begeleiding van een Amorgos zeilinstructeur en je zeilt minimaal vijf dagen per week van eiland naar eiland. Zo een zeiljacht bestaat meestal uit 3 of 4 hutten, 1 of 2 douches/ toiletten, een dekdouche, een keuken en een heerlijk dak om te kunnen relaxen in de zon. Het cursusplan is geheel afhankelijk van het zeilniveau van de deelnemers, het weer en de plaatsen die de groep zal aandoen. Meestal bestaat een cursusdag uit twee lesblokken, twee zeilblokken en een uitgebreide lunch. In je vrije tijd mag je ook nog zwemmen of zonnen. Een leuke manier om je vakantie dus te combineren met een spannende zeilcursus, waarbij je de mooiste stranden en eilanden terugziet.

Mag ik ook meezijlen?

Wil je gewoon ontspannen, van het sub tropische genieten en wil je dat al zeilend doen, zonder dat je op les hoeft of zelf moet zeilen? Dan kun je via Amorgos ook meezijlen op een van de leuke jachten. In totaal kunnen vijf tot acht personen onder begeleiding van een ervaren Amorgos schipper minimaal vijf dagen per week zeilend van eiland naar eiland. Je doet dat veelal op een jacht van 3 tot 4 hutten, in een enkele geval 5 hutten. Meestal bestaat zo een jacht ook uit 2 douches en toiletten. Het motto van meezeilvakanties is 'vrijheid blijheid'. Dus ben je graag actief, dan kun je zowel aan boord als op de wal veel ondernemen. Kom je om uit te rusten, dan kun je heel veel relaxen zowel op als aan het water.

Veel personen zijn ook benieuwd naar het programma van zo een zeilvakantie. De ochtend begint meestal met een bakje koffie en een heerlijk ontbijt op het terras. In de middag uren wordt er geankerd in een baai alwaar er geluncht wordt. Je kun daar ook nog zwemmen en snorkelen. Bij het snorkelen in het helder blauw water zie je ook nog de mooiste zeevissen en planten. In de avond uren kun je tot rust komen onder het genot van een drankje en een lekker gebakken Barbecue bout. Gelukkig hoef je geen ervaring te hebben om mee te kunnen zeilen. Deze vakanties zijn voor zowel zonaanbidders, waterratten, buitenmensen, zeilers, jong, oud, single, niet single. Eigenlijk iedereen die samen met anderen wil genieten van een mooie zeilvakantie.

Op zo een zeilvakantie kennen de meesten elkaar niet, maar je leert wel altijd leuke gelijkgestemde personen kennen. Vanaf de eerste dag zeil je samen met de crew in een prachtige omgeving. De leeftijd van de meeste deelnemers varieert van 20 tm 60 jaar, waarbij de meesten tussen de 25 en 45 jaar oud zijn.

Speciale reizen

Bij Amorgos zijn er reizen welke speciaal zijn samengesteld voor de ervaren zeilers, singles en gezinnen. De ervaren zeilers kunnen ervoor kiezen om ervaringstochten mee te maken in de Griekse Cycladen en misschien is Pula-Venetië-Pula wel iets voor jouw. Alhoewel de site geen specifieke single reizen organiseert, kun je wel genieten van 24/7 vakanties. Je kunt dan samen met bijvoorbeeld je nieuwe partner buiten chillen, avontuurlijke dingen doen. Uit de praktijk blijkt, dat 70% van de deelnemers een leuke zeiltrip boekt. Je bent gelukkig ook niet de enige alleengaande tussen verschillende stelletjes. Gezinnen kunnen gebruik maken van de Family Sailing activiteiten. Gezinnen van 3 tot 7 personen kunnen zo deelnemen aan een gezinsflottielje op één van de  zeiljachten met een Amorgos schipper en flottieljeleider. Je zeilt dan met maximaal 9 gezinnen en een flinke groep kinderen. Super gezellig en gemakkelijk!

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen huidige klanten en toekomstige klanten altijd het online contactformulier invullen en opsturen naar de helpdesk. In het formulier geef je onder andere aan hoe je heet, wat je e- mail adres is, telefoonnummer en je vraag. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je je bericht versturen naar de helpdesk. Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer 036 - 521 82 10. De klantenservice probeert dan zo snel als mogelijk met een gepaste antwoorrd dan wel oplossing te komen.


Artikelen over Amorgos.nl

Amorgos.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Amorgos.nl.

Bezoek Amorgos.nl

Schrijf een review