Bij Qurios moet je wezen als je de mooiste vakantieparken aan de Nederlandse kust wilt ontdekken. Dit bedrijf is de vakantieparken specialist in Nederland. Heb je lang geen tijd doorgebracht met je gezin, willen jullie niet naar het buitenland, maar wel in Nederland zelf naar een vakantiepark? Dan moet je zeker bij Qurios wezen. Qurios beschikt over een aantal parken en accommodaties waar je tegen redelijke tarieven met je gezin aldaar kan verblijven. Naast de reguliere aanbiedingen heeft Qurios ook de speciale deals waar je gebruik van kan maken.

Welke parken kan ik via Qurios bezoeken?

Via Qurios heb je de mogelijkheid om verschillende vakantieparken te bezoeken. Als je op de startpagina van de site bent kun je klikken op het tabje “parken” en dan komt er direct een overzicht van alle parken tevoorschijn. Je kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan vakantiepark Bloemendaal aan zee, Eco Grevelingestrand, Egmond aan Zee en Zandvoort. Een bezoekje brengen aan een van de parken van Qurios betekent een en al gezelligheid en ontspanning. Je hoeft je dus met niets druk te maken. Wil je meer informatie over een bepaalde vakantiepark, dan kun je in het overzicht bij het desbetreffende vakantiepark klikken op het tabje “bekijk dit park”. Als je hierop geklikt hebt krijg je een uitgebreide beschrijving van het vakantiepark te zien met alle relevante informatie, je komt te weten welke de beschikbare accommodaties zijn en natuurlijk de vanaf prijzen.

Op dezelfde pagina krijg je ook te zien hoe een accommodatie eruit ziet en welke faciliteiten aanwezig zijn. Lijkt dit park je interessant, dan kun je snel via de zoekfunctie op dezelfde pagina natrekken of er nog plekken beschikbaar zijn in de periode wanneer je wenst te verblijven bij het vakantiepark. Je kunt in de zoekfunctie aangeven wanneer je wenst in te checken en uit te checken, met hoeveel personen je wenst te verblijven bij het vakantiepark en of je je hond meeneemt. Sommige personen zijn gehecht aan hun huisdier en hebben dan ook de mogelijkheid om hun hond mee te nemen.

Na alle relevante informatie verwerkt te hebben kun je op “zoeken” klikken. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar de beschikbare accommodaties op basis van jouw ingegeven voorkeur. Je krijgt dan een overzicht te zien met alle beschikbare accommodaties, de grootte van zo een accommodatie, het aantal bedden, het aantal personen waarvoor de accommodatie geschikt is en veel meer. Om een beter beeld te hebben van de accommodatie zijn er ook voldoende foto’s beschikbaar. Je krijgt ook een vanaf prijs te zien om een indicatie te hebben wat de kosten zullen zijn. Lijkt een accommodatie je interessant? Dan kun je direct je boeking plaatsen en jezelf laten verwennen met een heerlijke vakantie bij een van de Qurios vakantieparken. Op deze pagina tref je ook meer informatie over het meenemen van je hond, informatie over de brasserie, de omgeving en je kunt een plattegrond van de plek bezichtigen.

Welke accommodatie type is beschikbaar?

Weet je al genoeg over de verschillende vakantieparken van Qurios, maar ben je benieuwd naar de type accommodaties, die Qurios ter beschikking heeft? Klik dan op de startpagina van de site snel op het tabje “accommodaties”. Je krijgt dan een overzicht van alle soorten accommodaties en hun specificaties. Je krijgt ook de vanaf prijzen te zien, hoeveel personen aldaar kunnen verblijven en welke de faciliteiten zijn. Je kunt dan een beter beeld vormen voor jezelf van de accommodatie typen en de vanaf prijzen. Je kunt ook alle accommodatie typen en de vanaf prijzen met elkaar vergelijken om uiteindelijk de beste vakantie accommodatie te kiezen. Bij Qurios hoef je je geen zorgen te maken, je kunt vanaf het moment je aankomt genieten van een onvergetelijke vakantie bij een van de Qurios vakantieparken.

Zijn er ook specials?

Ook bij Qurios ben je terecht voor de beste specials. Op de startpagina van de site kun je gerust klikken op het tabje “Qurios Specials”. Je krijgt dan een overzicht van alle specials voor dat moment te zien. Zo zou je bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van de Formule 1 Zandvoort special, de Zomer specials of de Vuurtoren Trail Ameland special. Wil je meer informatie over een bepaalde special, dan kun je direct klikken op de desbetreffende special. Na hierop geklikt te hebben krijg je een uitgebreide beschrijving te zien van de special, de vanaf prijzen per persoon en natuurlijk voor welke periode zo een special geldig is.

Qurios Club

Alle kinderen, jong als oud, kunnen lid worden van de interessante Qurios club. Het lidmaatschap van de club brengt heel wat voordelen met zich mee. Door de Qurios app te downloaden en het programma op te zoeken kom je precies te weten wat er allemaal te doen valt bij een van de Qurios vakantieparken. Tijdens je verblijf bij Qurios kun je ook nog muntjes sparen. Je kunt de muntjes sparen door mee te doen aan diverse spelletjes, het goed uitvoeren van opdrachten, door mee te doen aan activiteiten en veel meer. Met deze muntjes kun je mooie cadeautjes kopen in de Qurios Club Shop. Je kunt bij de Club Shop of bij de receptie gerust alle muntjes inwisselen. Als lid van de club kun je naar het ontdeklab, binnen een dag filmpjes leren maken, je kunt de dj uithangen en je kunt ervaring opdoen als ‘archeoloog’. Wordt vandaag nog lid van deze interessante Qurios Club en geniet van de vele voordelen!

Hoe kan ik contact opnemen met Qurios?

Voor alle vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Qurios door een email te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer +31(0)208006040. Je kunt dagelijks bellen met de klantenservice van 09:00 tot 17:00u. Je kunt ook gerust het onlinecontactformulier invullen. De klantenservice probeert zo snel als mogelijk antwoord te geven op de gestelde vragen en hulp te bieden indien nodig. De klant staat altijd centraal bij Qurios. Genoeg reden dus om vandaag nog je eerst volgend bezoekje aan een vakantiepark bij Qurios te boeken.


Qurios Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Qurios.

Bezoek Qurios

Schrijf een review