Vakantiepark Molke

Droom je al lange tijd van een onvergetelijke vakantie in Twente? Weet je niet waar je op vakantie kan of een accommodatie kan huren? Wil je graag naar een plekje langs het water? Dan moet je zeker bij vakantiepark Molke wezen. Dit vakantiepark ligt aan het kabbelende riviertje de Regge. Dit vakantiepark heeft voldoende activiteiten voor jong en oud. Molke bestaat uit een enthousiast animatieteam waar jong en oud zich kunnen vermaken met het meeleeftheater. Daarnaast heb je wekelijks een familie bingo en veel sport en spel. Langs de oevers van de Regge zijn er mooie fiets- en wandelpaden. Je kunt dus vrijelijk genieten van de natuur als je een bezoekje brengt aan dit vakantiepark. Je hebt de mogelijkheid om een accommodatie te huren, je kunt kiezen tussen een mobiel huis, een chalet of luxe boomhut. Je kunt ook kamperen door een standaard, comfort of super comfortabele kampeerplaats te huren. Je kunt verder de super voordelige en aantrekkelijke arrangementen bekijken en gezellig dineren in het diner café.

De beste accommodatie kiezen

Op de website van vakantiepark Molke kun je je eigen accommodatie kiezen door op zoek te gaan naar de beste deals. Je kunt de beste deals zoeken door op de startpagina van de site te klikken op “zoek & boek”. Als je hierop geklikt hebt komt er een online zoekformulier tevoorschijn waarin je kunt aangeven welke type accommodatie je voorkeur heeft, voor welke periode je de accommodatie wenst te huren en met hoeveel personen je een bezoekje wenst te brengen aan het vakantiepark. Als je alle relevante gegevens hebt verwerkt en geklikt hebt op het tabje “toon resultaten”, komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een overzicht van alle beschikbare accommodaties op basis van jou ingegeven voorkeur. Je kunt dan alle accommodaties met elkaar vergelijken. Je krijgt afbeeldingen te zien van elke accommodatie, een korte beschrijving, hoeveel personen de accommodatie aankan, het aantal beschikbare bedden, of je wel of geen huisdieren mag meenemen en als je met je auto naar de accommodatie kan. Je krijgt ook nog een vanaf prijs te zien welke veel voordeliger is als je ruim van te voren boekt. Als je op een van de accommodaties zelf klikt, dan krijg je een nog gedetailleerdere beschrijving van de accommodatie te zien. Je komt te weten wat de locatie is van de accommodatie, de voorzieningen een korte omschrijving en veel meer.

5- sterren ANWB Topcamping

Het vakantiepark van Molke heeft speciaal voor alle camping liefhebbers een 5- sterren ANWB camping. Kamperen in Twente bij het vakantiepark Molke geeft echt het speciale vakantiegevoel. Je staat op, de zon komt op, je kijkt naar buiten en er staat een prachtige dag op je te wachten. Al kom je alleen op vakantie, met je gezin, familie of vrienden. Een ieder komt aan zijn of haar trekken op de speciale camping van Molke. Ieder veldje op deze camping is voorzien van een speeltuintje voor de allerkleinsten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat de kleintjes het niet naar hun zin zullen hebben. Als je van luxe houdt dan kun je ook nog kiezen voor de super comfortabele kampeerplaats met privé sanitair. Tijdens een vakantie op een camping in Twente kun je zoiezo van het Overijsselse water genieten, maar je kunt veel meer. Je hebt de mogelijkheid om te fietsen of te wandelen naar de Sallandse Heuvelrug met onder andere de Holterberg, Lemelerberg, Friezenberg en Noetselerberg. Je kunt ook eens naar het bezoekerscentrum in Nijverdal, waar je bijvoorbeeld een gratis speelbos voor kinderen vindt en waar op een leuke manier kennis en informatie over de natuur wordt gepresenteerd. Bij de camping van Molke heb je ook de mogelijkheid om te kamperen met je eigen tent, caravan of camper. De nieuwe camperplaatsen van Molke hebben ook nog eens stroomaansluitingen. Je kunt op de nieuwe camperplekken met maximaal vijf campers verblijven. Er zijn ook verschillende kampeer arrangementen zoals de seizoenplaatsen op de camping waar je voor kunt kiezen. De echte kampeerliefhebbers hebben ook nog de mogelijkheid om een jaarplaats te huren op het kindervriendelijke vakantiepark.

Als je in het hoogseizoen komt kamperen met je gezin, dan zullen je kinderen de beste tijd van hun leven hebben. Er zijn speciale recreatieprogramma’s in het hoogseizoen, speciaal voor de kids, waardoor ze het helemaal naar hun zin hebben op de camping. Tijdens het hoogseizoen kun je ook nog kiezen voor het all- inclusive arrangement. Je krijgt dan een volledig verzorgde camping vakantie voorgeschoteld. Je hoeft je dan om niets druk te maken. Bij het opstaan, kun je genieten van een goed gevulde ontbijt, je kunt later op de dag lunchen in het restaurant of op het terras, iedere avond kun je genieten van een a la carte 3-gangen menu. Je krijgt ook nog vanaf 16:00u gratis drankjes. Ook de gratis fiets- en wandelroutes zitten in het programma. Genoeg reden dus om het all- inclusive arrangement te overwegen.

Faciliteiten

Natuurlijk is het goed om te weten van welke faciliteiten je gebruik kan maken. Je kunt tijdens je vakantie bijvoorbeeld gebruik maken van de sauna faciliteiten. Je kunt dan tot rust komen, ontspannen en genieten van de heerlijke sauna. Je kunt samen met de kids gebruik maken van het overdekte zwembad. Je kunt geheel gratis gebruik maken van het verwarmde zwembad welke ook nog eens bestaat uit een badje voor peuters. Dus ook in de winter kan je gerust een bezoekje brengen aan Molke om te zwemmen in het verwarmde badje. Molke beschikt ook over een kindvriendelijk restaurant en je kunt gerust gebruik maken van wifi. Het hele vakantiepark is namelijk voorzien van draadloos internet. Ook als je tussen alle activiteiten heen plots trek hebt in een patatje, snack of meeneem maaltijd kom je bij Molke aan je trekken. Je kunt in dat geval gerust een bezoekje brengen aan de Big Snack Corner. Ook de vis liefhebbers komen hier aan hun trekken. Het vakantiepark ligt dicht bij de Regge rivier waar je in alle rust kan gaan vissen op de daarvoor bestemde vissteiger. Genoeg reden dus om vandaag nog je vakantie te boeken bij Vakantiepark Molke.


Vakantiepark Molke Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vakantiepark Molke.

Bezoek Vakantiepark Molke

Schrijf een review