Bij Allcamps kan een ieder, jong en oud, namelijk terecht voor de beste geplande campingvakanties. Wil je in je eentje of met je gezin lekker een weekje eruit? Wil je heerlijk in de natuur kamperen, zwemmen en genieten van de mooie omgeving? Dan kun je het best je vakantie plannen bij Allcamps.nl. De Allcamps site is zeer overzichtelijk en voor een ieder toegankelijk. Op de site kun je niet allen op zoek gaan naar een ideale campinglocatie in Europa, je kunt ook de verschillende campinglocaties dan wel campingsites bezichtigen en je kan gebruik maken van de vroeg boek 2020 mogelijkheden. Een ieder komt op deze site wel aan zijn of haar trekken. Allcamps beschikt over meer als 650 campings, je kunt rekenen op de laagste prijs garantie, de meeste klanten beoordelen de site met een 8.6 en het meest handige is, dat je geen reserveringskosten betaald. Genoeg reden dus om je campings vandaag nog te boeken voor jezelf of voor het hele gezin. Boek je campingvakantie via allcamps.nl.

De beste campings zoeken en boeken

Wil je graag op een camping vakantie? Dan kun je je vakantie het best boeken via Allcamps.nl. In het online zoek programma, kun je aangeven welk land je wenst te bezoeken, in welke regio van dat land je op vakantie wilt, met hoeveel personen je wilt afreizen en in welke periode. Na op “zoeken” geklikt te hebben, komt er een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare campings. In dit overzicht zie je een beschrijving van de campings, je krijgt enkele foto’s te zien om een goed beeld te hebben van de plek, je ziet de beoordeling van campingliefhebbers, die je zijn voorgegaan, de prijs en de condities voor het huren van zo een accommodatie. Daarnaast kun je ook zien welke accommodaties ter beschikking zijn voor de aangegeven periode. Door op de afbeelding van de desbetreffende accommodatie te klikken, krijg je ook een beschrijving en overzicht te zien van de mogelijkheden van zo een accommodatie. Je krijgt dan te weten waar zo een accommodatie gesitueerd is en voor hoeveel personen het geschikt is. Als je een geschikte camping en accommodatie hebt gevonden kun je dan vervolgens klikken op “nu boeken”. Makkelijk en snel kun je dus een geschikte accommodatie boeken bij een van de vele campings van Allcamps.

Campings

Allcamps heeft campings in verschillende landen. Je kunt bijvoorbeeld een accommodatie boeken in Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk of Slovenië. Op de startpagina van de site kun je gerust klikken op het tabje “accommodaties”. Na hierop geklikt te hebben, krijg je een overzicht van alle landen te zien waar Allcamps een camping accommodatie ter beschikking heeft. Je kunt dan klikken op het tabje met het land waar je naar toe wilt en vervolgens de juiste regio kiezen. Hierna krijg je een overzicht van alle beschikbare campings te zien en de accommodaties, die ter beschikking zijn. Je kunt hierbij ook terugzien welke type accommodaties er zijn en voor hoeveel personen een dergelijke accommodatie geschikt is. Daarnaast zie je ook de kosten welke betaald moeten worden voor het huren van de accommodatie en wat de voorwaarden zijn. Alle accommodaties van Allcamps zijn geriefelijk en prima geschikte voor kleine alsook grotere gezinnen dan wel groepen, die willen genieten van een fijne campingvakantie. De meeste campingsites bevinden zich ook in de natuur, plekke vol bomen, bos en meer. Je kunt dus heerlijk genieten van de natuur op zo een campingvakantie. Op de startpagina van de site zie je ook nog welke de populaire campingbestemmingen zijn en de top vijf campings.

Vroegboeken

Als je ruim van te voren weet, dat je het volgende jaar bijvoorbeeld op een camping vakantie wil, dan kun je je vakantie nu al plannen bij Allcamps.nl. Het is heel handig om ruim van te voren je vakantie te plannen omdat de meest populaire campings voor de eerst volgende zomer al heel vroeg volgeboekt raken. Het zou dan jammer zijn als je niet kan kamperen op je gewenste campingsite. In bepaalde gevallen, als je ruim van te voren boekt, dan hoef je slechts €75 te betalen als aanbetaling in plaats van de 30% van de huurprijs voor een accommodatie. Je hebt daarbij ook de mogelijkheid om tot een specifiek aangegeven periode kosteloos je reservering te wijzigen. Heb je het jaar daarvoor reeds gebruik gemaakt van een van de vele accommodaties van Allcamps, dan krijg je ook nog eens een korting van 5% als trouwe gast. Voor het reserveren hoef je bij Allcamps verder ook geen extra reserveringskosten te betalen. Je kunt dus vanag nu goedkoper boeken en verzekert zijn van de camping welke jouw voorkeur heeft. Op de site krijg je ook een overzicht te zien van de vroegboek mogelijkheden in de verschillende landen waar Allcamps actief is.

Veilig boeken

Niets is zo belangrijk als het hebben van een veilige en zorgeloze camping vakantie. Allcamps is gelukkigerwijs aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. In deze tijd waarin meerdere grote reisorganisaties in de problemen zijn gekomen, is het goed om te weten dat in geval van faillissement je gewoon je geld terugkrijgt. Allcamps is een supergezond bedrijf, dus niets om bezorgd over te zijn bij het boeken van je vakantie. Bij deze campingaanbieder staat zekerheid centraal. Je krijgt dan ook waar je voor gekozen hebt en niets minder. Een ieder kan dus bij Allcamps veilig en zorgeloos genieten van zijn of haar campingvakantie.

Contact gegevens

Heb je vragen over de verschillende accomodaties van Allcamps, vragen over je boeking of wil je gewoon wat algemene informatie inwinnen? De klantenservice van deze campingaanbieder beantwoordt graag al uw vragen. Je kunt van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:30u en op de zaterdag van 10:00u tot en met 16:00u contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar het telefoonnummer 0416-849853. Daarnaast kun je ook gerust een e- mail sturen naar [email protected] De ontvangen e- mails worden zeven dagen per week behandeld. De helpdesk probeert alle gestelde vragen zoveel als mogelijk naar wens te beantwoorden en probeert ook bij eventuele problemen, met een gepaste oplossing te komen.


Artikelen over Allcamps

Allcamps Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Allcamps.

Bezoek Allcamps

Schrijf een review