Berkenrhode Wekerom

Alle vakantiepark liefhebbers moeten een keertje bij Park Berkenrhode geweest zijn. Dit park is verscholen in de bossen van de Hoge Veluwe. Je kunt hier terecht voor rust, ruimte en je kunt genieten van fijne wandelingen in de natuur en fiets tripjes. Een unieke en exclusief vakantiepark waar je bijvoorbeeld met je hele gezin en familie kan wezen. Je kunt tijdens je verblijf ervoor kiezen om een van de luxe en comfortabele vakantiewoningen te huren. Bepaalde accommodaties zijn bestemd voor 20 personen waardoor je makkelijk met een grote groep vrienden, familie en kennissen een bezoekje kan brengen aan dit vakantiepark. Hier kom je zeker tot rust als je daar op zoek naar bent.

Heb je honden of katten, die je niet alleen thuis wil laten? Geen nood, Park Berkenrhode is huisdiervriendelijk. Je kunt dus samen met je viervoeter een wandeling maken in de natuur, samen de natuur ontdekken en een fijne tijd beleven. Je hoeft je daarnaast geen zorgen te maken als je met de kids op stap bent. Alle kinderen komen hier aan hun trekken. Er is een speciaal animatie team, dat gedurende de vakantieperiode de gehele dag klaar staat voor de kids. Je kunt dus met je gehele gezin, familie en vrienden genieten van een welverdiende vakantie.

Accommodaties zoeken en boeken

Wil je een bezoekje brengen aan dit park en wil je weten of er voldoende accommodaties vrij zijn of wil je een beeld hebben van de prijzen? Dan kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje “zoek en boek” en daarmede opzoek gaan naar de beste prijzen en accommodaties. Als je op het tabje “zoek en boek” geklikt hebt, dan komt er een online zoekformulier tevoorschijn waarin je je aankomst- en vertrektijd kan ingeven alsook het aantal personen waarmee je het park wenst te bezoeken. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben, kun je klikken op “toon resultaten”. Na hierop geklikt te hebben komt er een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare accommodaties op basis van jou ingegeven voorkeur. Alle accommodaties in het overzicht bestaan uit enkele foto’s, het aantaal personen waarvoor de accommodatie geschikt is, hoeveel vierkante meter de accommodatie groot is, of je huisdieren mag meenemen of niet, hoeveel bedden er aanwezig zijn en natuurlijk de vanafprijs voor de accommodatie. Je hebt de mogelijkheid om op het tabje bekijken te klikken, dan verschijnt er een nieuwe webpagina welke betrekking heeft op de gekozen accommodatie. Hierop staat aangeven welke voorzieningen aanwezig zijn, een omschrijving van de accommodatie en de details. Je ziet ook onder welke voorwaarden de accommodatie verhuurt wordt. Naast het tabje “bekijken” kun je ook klikken op het tabje “boek nu”. Als je op dit tabje klikt kan je de gekozen accommodatie reserveren dan wel boeken en ervoor betalen. Je kunt veilig online betalen via ideal en middels een bankkaart van vrijwel alle bekende banken in Nederland.

Vakantiehuizen

Het kan zijn, dat je het vakantiepark nog online aan het verkennen bent en dat je benieuwd bent naar de vakantiehuizen. Om een goed beeld te kunnen vormen van de beschikbare vakantiehuizen kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje “vakantiehuizen”. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle beschikbare vakantiehuizen, afbeeldingen om een goed beeld te kunnen vormen van de accommodatie, de naam van het vakantiehuis, voor hoeveel personen het vakantiehuis geschikt is, hoeveel bedden aanwezig zijn en of het huis geschikt is voor huisdieren. Daarnaast zie je ook een vanaf prijs om je een indicatie te geven van de kosten van het huis. Als je op de afbeelding klikt van een van de beschikbare accommodaties, komt er een nieuwe pagina tevoorschijn met nog gedetailleerde informatie van de accommodatie. Je krijgt niet alleen een omschrijving te zien, maar ook details en de voorzieningen van de accommodatie. Door een vergelijking te maken van de verschillende accommodaties en de prijzen kun je aan het eind een accommodatie kiezen tegen een zeer voordelig tarief.

Beschikbare faciliteiten

Op de site van Park Berkenrhode heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende faciliteiten. Je kunt de faciliteiten bekijken door op de startpagina van de site te klikken op “faciliteiten”. Je krijgt dan direct een overzicht te zien van alle faciliteiten van het park. Het park heeft een receptie welke van maandag tot en met vrijdag geopend is van 08:30 tot en met 17:00u, op de zaterdag van 08:30 tot en met 16:00u en op de zondag van 11:00 tot en met 15:00u. Je kunt bij de receptie terecht om in te checken, uit te checken en alle vragen te stellen met betrekking tot de accommodatie welke je gehuurd hebt. Daarnaast is er ook een Cafetaria en een Grand Café aanwezig om je innerlijke mens te verwennen. De mogelijkheid bestaat ook om eten aan huis te krijgen. Na een stevige wandeling of een heerlijke fietstocht is het altijd fijn om een hapje en een drankje te gebruiken. Je kunt het eten bestellen en tot aan huis geleverd krijgen. Je kunt een lekkere BBQ bestellen of een snelle hap uit het café. Voor de kinderen is er ook een zwembad en een speeltuin aanwezig. Je hoeft je dus geen zorgen, dat de kinderen zich niet zullen vermaken op het vakantiepark. Er is altijd wat te doen voor jong en oud. Je kunt ook fietsen huren en de omgeving verkennen of jezelf verwennen met een wellness treatment. Indien je vuile kleding hebt, dan hoef je je niet druk te maken, dat je alles thuis moet wassen, je kunt op het vakantiepark gerust gebruik maken van de wasserettes.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen over je boeking kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Park Berkenrhode. Je kunt bellen naar het telefoonnummer +31 (0)318 - 591 587 of je kan een e- mail sturen naar het e- mail adres [email protected]. De klantenservice probeert dan op haar beurt zo snel als mogelijk met een gepaste antwoord en waar nodig met een gepaste oplossing te komen. Genoeg reden om vandaag nog je eerst volgende vakantie te boeken bij Park BerkenRhode. 


Berkenrhode Wekerom Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Berkenrhode Wekerom.

Bezoek Berkenrhode Wekerom

Schrijf een review