Ackersate

Wil je graag een leuke camping vakantie plannen in eigen land? Dan moet je bij Ackersate vakantiepark wezen. Je kunt hier het buitenleven van een camping combineren met de luxe van een vakantiehuisje. Op de Veluwe ligt Vakantiepark Ackersate, een ANWB 5-sterren camping én glamping met moderne tentvilla’s en stoere safaritenten. De luxe tenten van dit vakantiepark zijn volledig ingericht en bieden extra veel comfort. Dit wordt met een mooi woord “glamperen” genoemd, kamperen met een vleugje glamour. Je bent hier dus op het juiste adres als je lux wilt kamperen of beter gezegd "glamperen". Je kunt hier terecht met je gezin, met je collega's of een groepje vrienden. De moderne tentvilla voor 6 personen en de rustieke safaritent voor 6 personen staan al bij aankomst voor je klaar. De accommodaties zijn lux ingericht, je kunt liggen op een fijne bed, er is een keukenblok met keukenbenodigdheden, een eettafel en een gemeubileerd terras. Alles om van een fijne camping vakantie te genieten op de Veluwe. De tentvilla van dit vakantiepark heeft zelfs een eigen badkamer en modern meubilair. Genoeg reden dus om vandaag nog een leuke glamping vakantie te boeken bij Ackersate vakantiepark. 

Verblijven op Ackersate

Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “verblijven op Ackersate, dan komt er een pagina tevoorschijn met informatie over de verschillende accommodaties en kampeerplaatsen van dit vakantiepark. Je kunt bij Ackersate kiezen uit verschillende comfortabele accommodaties, die goed geschikt zijn voor 2 tot 12 personen. Je kunt kiezen uit chalets, bungalows, stacaravans of safaritenten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te camperen op deze camping. Er zijn ruime kampeerplaatsen op veldjes met speelgelegenheden, waar je kunt kamperen. Gelukkig hoef je je lievelingshuisdier niet thuis te laten, de camping heeft genoeg huisdiervriendelijke plaatsen, waar je gerust met je huisdier kan verblijven.

Ook de senioren alsook grotere groepen komen aan hun trekken bij het vakantiepark van Ackersate. Speciaal voor de senioren worden er leuke seniorenreizen georganiseerd in het voor- en naseizoen. Je kan hier ook gerust kamperen met een grote groep of een vereniging. Jullie kamperen dan op de groepskampeerterrein met een eigen sanitair gebouw. Je kunt ervoor kiezen om alleen te kamperen of je kunt kiezen voor een speciaal arrangement met eten en uitstapjes. Ben je bijvoorbeeld lid van een padvindersclub en kijken jullie uit naar een geschikte kampeerplek? Dan moeten jullie zeker bij Ackersate vakantiepark wezen. 

Verschillende arrangementen

Je kunt bij Ackersate ook een keuze maken uit een van de vele arrangementen. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “arrangementen”, dan komt er een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare arrangementen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Kerst en Oud & Nieuw 2019/2020 arrangement of je kunt kiezen voor een arrangement welke betrekking heeft op Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Voor elke vakantieperiode zijn er wel leuke arrangementen waaruit je kunt kiezen. Door op een van de arrangementen naar keus te klikken, krijgt je een overzicht van de beschikbare accommodaties voor die specifieke periode. Je ziet niet alleen de beschikbare accomodaties, je krijgt ook foto’s te zien, wat inclusief bij zo een accommodatie hoort, voor hoeveel personen de accommodatie geschikt is en of je wel of geen huisdieren mag meenemen. Je krijgt ook het bedrag te zien wat je zou moeten neertellen voor het huren van de accommodatie voor de door jouw aangegeven periode.

Faciliteiten

Om een goed overzicht te krijgen van de verschillende faciliteiten van Ackersate kun je het best op de startpagina van de site klikken op het tabje “faciliteiten”. Je kunt gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad van dit vakantiepark. De zwembaden hebben zelfs twee glijbanen. Genoeg spetterpret voor alle zwemliefhebbers dus. Naast het zwembad is er ook een animatie theater waar je terecht kan. Voor de trampoline liefhebbers is er ook een speciale trampolinepark. Je kunt hier gerust heel hoog springen en salto’s maken als nooit van tevoren. Er zijn verder ook nog een aantal speeltuinen, sportvelden, springkussens en nog veel meer. In de watervalei kun je bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende klim- en speeltoestellen, je kunt water pompen, genieten van het gras en zand. Je kunt verder een fiets huren, gebruik maken van de verschillende horeca gelegenheden, naar de dierenweide, tenissen en nog veel meer bij Ackersate vakantiepark.

Kinderfeestje organiseren

Ben je binnenkort jarig en weet je niet waar je je feeste het best kan organiseren? Breng dan een bezoekje aan Ackersate vakantiepark. Hier kun je samen met al je vriendjes en vriendinnetjes je feestje tot een overgetelijke maken. Je kunt er spelen, zwemmen, trampoline springen, midgetgolven, lekker eten en nog veel meer.

De omgeving

Ackersate vakantiepark is niet ver van het dorp Voorthuizen gelegen en is verder op korte afstand van de uitgestrekte Veluwse bossen. Dit maakt het dus ook mogelijk om te kunnen genieten van de natuur. Omdat het vakantiepark goed bereikbaar is, een centrale ligging heeft met goede en snelle aan- en afvoerwegen, is het makkelijk om een dagje te gaan naar een dierenpark, klimbos of speelboerderij. Je kunt ook een flinke wandeling maken of fietsen over de uitgestippelde routes. Genoeg te doen op het vakantiepark en in de omgeving. Als je bijvoorbeeld ervoor kiest om een dagje uit te gaan, dan kun je naar de apenheul, Juliana toren, Dierenpark Amersfoort, speelboerderij Happyfarm, het schateiland, het klimbos, het veluws Zandsculpturenfestijn, het maisdoolhof, monkey town of zeumeren.

Contactgegevens

Heb je vragen over je bestelling of over het vakantiepark zelf, dan staat de klantenservice van Ackersate voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt gerust het online contactformulier invullen en versturen. In dit formulier vul je je naam, telefoonnummer, e- mail adres en bericht in. Je kunt ook een e- mail sturen naar [email protected] of je kunt bellen naar het telefoonnummer 0342-471247. De klantenservice van dit vakantiepark probeert dan zo snel als mogelijk antwoord te geven op je bericht of met een gepaste oplossing te komen bij eventuele problemen. De klant staat immer centraal bij vakantiepark Ackersate.

Bedrijfsgegevens

Vakantiepark Ackersate

Harremaatweg 26

3781 NJ  Voorthuizen

Tel: 0342-471274

Mail: [email protected]


Ackersate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ackersate.

Bezoek Ackersate

Schrijf een review