La Casita

Een ieder wil in een fijne accommodatie verblijven als ze op vakantie zijn. De meesten geven ook aan, dat de soort accommodatie bepalend is of een vakantie uiteindelijk geslaagd of niet geslaagd is. Heb je al vliegtickets naar Spanje, maar weet je niet waar je zal verblijven? Heb je al via diverse websites gezocht naar interessante en comfortabele accommodaties, maar ben je nog geen tegengekomen? Dan moet je zeker bij La Casita wezen. Bij La Casita kun je zonder tussenkomst van tussenpersonen of eigenaren een vakantiehuis met zwembad tegen de meest voordelige tarieven huren. Je bent bij het boeken niet afhankelijk van de goedkeuring van derden en de beschikbaarheid op de site is altijd real time en dus actueel. Bij het boeken hoef je je dus geen zorgen te maken, dat de accommodatie plots niet meer ter beschikking is of al verhuurd is. Het fijne van La Casita is ook, dat de opbouw van de prijzen zeer transparant zijn. Hiermee heb je dan ook de garantie, dat er niet plots verborgen kosten erbij komen, nadat je een boeking hebt geplaatst. Alle verplichte bijkomende kosten zijn al inbegrepen in de prijs. Er zijn dus geen adertjes onder het gras waardoor je zonder zorgen van een vakantie vol avontuur en plezier kan genieten bij La Casita.

Ik wil een vakantiehuis met zwembad huren

Bij La Casita ben je uiteraard terecht voor het huren van vakantiehuisjes met zwembad. Wil je weten welke huizen beschikbaar zijn? Dan kun je via de startpagina van de site klikken op het tabje ‘vakantiehuis met zwembad’. Na hierop geklikt te hebben, komt er een invulformulier tevoorschijn waarin je kunt aangeven hoeveel volwassenen aanwezig zullen zijn, hoeveel kinderen en de leeftijden van de kinderen. Op basis van het aantal ingegeven reizigers gaat de site dan op zoek naar de beste vakantiehuisjes met zwembaden. In het overzicht welke dan tevoorschijn komt zie je welke de beschikbare accommodaties zijn, de vanaf prijzen per week en een korte beschrijving. Middels het aantal sterren zie je ook direct hoe anderen hun verblijf bij de gekozen accommodatie hebben ervaren. Lijkt een accommodatie in het lijstje je interessant, dan kun je op de desbetreffende tabje van de accommodatie klikken. Er komt dan een nieuwe webpagina met informatie over de desbetreffende accommodatie tevoorschijn. Je kunt terugzien welke waardering klanten de gekozen accommodatie hebben gegeven, in welke regio en plaats de accommodatie zich bevind, de ligging, type accommodatie en het aantal slaapkamers. Je ziet ook een lijst met de beschikbare faciliteiten en een aantal foto’s van de accommodatie. Je kunt dan zien hoe de accommodatie er van binnen uit ziet, hoe het zwembad eruit ziet alsook de omgeving. Je krijgt ook een uitgebreide beschrijving van de accommodatie en de vanaf prijs per week en wat inbegrepen is in de prijs. Ben je nog steeds geïnteresseerd in de accommodatie, dan kun je direct je boeking plaatsen.  

Vakantie in Malaga of Andalusie

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Malaga of Andalusie, dan ben je bij La Casita ook op het juiste adres. Via de startpagina kun je dan klikken op het tabje ‘Vakantie Malage’ of ‘Vakantie Andalusie’. Na hierop geklikt te hebben, zal je merken, dat je informatie kan krijgen over het weer, het klimaat en vakantiehuisjes in Malaga of Andalusie. Je krijgt dan van beide vakantielocaties een aantal foto’s te zien, activiteiten welke je kunt ondernemen en informatie met betrekking tot het huren van een vakantiehuisje. Je kunt dus accommodaties op beide locaties met elkaar vergelijken en uiteindelijke het beste vakantiehuisje kiezen. Alles is transparant en duidelijk, er zijn geen adertjes onder het gras waardoor je ervan verzekerd kan zijn, dan je met onaangename verassingen te maken krijgt als je eenmaal op reis bent.

Fly Drive Andalusie

Bij La Casita ben je ook terecht voor Fly Drive tripjes naar Andalusie. Je kunt in dit geval afreizen naar Malaga en aldaar je huurauto oppikken. Van daaruit ben je binnen minder dan een half uur bij je vakantiewoning, dat zo centraal gelegen is, dat je alle bijzondere steden vanuit je eigen huis gemakkelijk kunt bezoeken. Dus een Andalusië Fly drive met comfort en geen gesjouw met bagage tijdens je vakantie, is het beste waar je voor kunt kiezen als je op een Fly Drive vakantie wil.

Ik wil zonder zorgen op reis

Bij La Casita kun je ook kiezen voor een all inclusive reis naar Spanje. Om te weten wat de mogelijkheden zijn kun je via de startpagina van de site klikken op het tabje ‘All inclusive Spanje’. Je krijgt dan een overzicht met alle ‘all inclusive’ mogelijkheden te zien. Je zou allereerst kunnen kiezen voor een reis van Nederland naar Malaga of Sevilla. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over boodschappen halen, koken of afwassen. Alles wordt geregeld voor je. Bij aankomst kun je met een huurauto of taxi rijden langs de kustlijn naar een van de luxe all inclusive vakantiehuizen. Bij aankomst staan alle ligbedden aan het zwembad al voor je klaar. Je kan dus zonder zorgen op reis bij La Casita.

Een all inclusive reisje hoeft absoluut niet al te prijzig te zijn. Een volledige All Inclusive module kost €395,- p.p.p.w. / €56,- p.p.p.d. Kinderen tot en met 10 jaar betalen €24,50 p.w. / €3,50 p.d. per jaar van leeftijd. In het all inclusive pakket zitten onder andere dagelijks ontbijt, dagelijks lunch, dagelijks 3 of 4 gangendiner, alle dranken gratis, het halen en brengen naar het vliegveld indien gewenst en veel meer.

Hoe contact ik La Casita

Voor alle vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van La Casita Vakantiehuizen. De klantenservice is dagelijks, 7 dagen per week, van 09:00 uur tot en met 21:00u beschikbaar. Je hebt hierbij de mogelijkheid om het online contact formulier in te vullen of je kunt bellen naar het telefoonnummer 0306567292. De klantenservice probeert in alle gevallen zo goed als mogelijk antwoord te geven op gestelde vragen of hulp te bieden indien nodig. De klant is koning en dat houdt de klantenservice van La Casita hoog in het vaandel.


La Casita Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over La Casita.

Bezoek La Casita

Schrijf een review