Sprookjescamping Rheeze

Heb je al geruime tijd plannen om met je kinderen te gaan kamperen? Heb je ze beloofd, maar nog niet gebracht om te kamperen? Weet je niet welke camping het meest geschikt is voor je gezin? Wil je graag naar een camping waar vooral je kinderen plezier van zullen hebben? Dan ben je bij Sprookjescamping Rheeze op het juiste adres. Deze sprookjescamping is de leukste 5 sterren kindercamping van Nederland. Op deze kindercamping gaan de kinderen helemaal uit hun dak met de sprookjesfiguren, die hier tot leven komen. Er zijn heel wat leuke activiteiten welke ouders als kinderen kunnen ondernemen in een veilige omgeving. De kinderen kunnen hier urenlang spelen in de buiten speeltuintjes, ze kunnen zich vermaken in de waterspeelparadijzen en klimmen in de indoor speeltuin. De kinderen kunnen ook spannende avonturen beleven met het professionele animatieteam van Rheeze. Als neusje van de zalm kun je ook nog genieten van de leuke adembenemende theatershows. Spreekt dit je aan? Breng dan een bezoekje aan de site en plaats vandaag nog een reservering bij kindercamping Rheeze.

Kampeermogelijkheden

Wil je weten welke kampeermogelijkheden er zijn, dan kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje ‘kamperen’ en dan vervolgens op ‘kampeerplaatsen’. Bij Sprookjescamping Rheeze kun je namelijk kiezen uit de kampeerplaatsen comfort en comfort plus. Je krijgt bij de Comfort Plus plekken met een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en stroomvoorziening van 10 ampère.  De comfortplaatsen hebben daarentegen een gezamenlijk watertappunt. Als je op het tabje ‘aanbieding en arrangementen’ klikt, dan krijg je een overzicht te zien van alle aanbiedingen. Je hebt de magische mini weken waar je al vanaf 130 euro een accommodatie kan boeken, de Vlaamse Sprookjesvrienden tijdens de Paasvakantie en de opa en oma arrangement. Je kunt verder ook kiezen voor de Paasarrangementen, arrangementen voor de mei dagen, bevrijdingsweekend arrangement, Hemelvaart arrangement, Pinksteren, Elfjesvakantie, de 2 heldhaftige weken arrangement, de toverweek en veel meer. Alle arrangementen zijn te boeken tegen zeer redelijke tarieven.

Bij sprookjescamping Rheeze kun je ook zeer voordelig met oma en opa een fijne tijd beleven. Voor slechts 21 euro per nacht kun je al kamperen met oma en opa. Op de website zijn er specifieke data genoemd waarop je gebruik kan maken van deze mogelijkheid. Met deze deal kun je een onvergetelijke tijd met oma en opa beleven waarbij de kids flink verwend worden.

Welke accommodaties zijn er?

Als je een beeld wilt hebben van de verschillende aanwezige accommodaties, dan kun je op de startpagina van de site gerust klikken op het tabje “accommodaties”. Je krijgt dan de mogelijkheid om informatie in te winnen over de verschillende accommodaties. Je zou kunnen kiezen voor een glamping vakantie, kamperen in chalets, Toercaravans, vakantietenten en trekkershutten. Als je voor Glamping kiest, dan kies je voor een accommodatie waarbij je het gevoel hebt, dat je in een tent slaapt, maar dan in een luxe omgeving. Je kunt in dit geval kiezen voor de Kasteel Lodge, de Glamp Home en de Wood Cottage. Deze twee zijn een combinatie van een tent en een bungalow. Wil je meer privacy, dan kun je kiezen voor de Sun Lodge. Voor een echte sprookjesachtige beleving kun je het best kiezen voor de sprookjes Kota.

Ik wil zelf zoeken naar beschikbare accommodaties

Heb je de verschillende aanbiedingen doorgenomen, ben je goed geïnformeerd en wil je toch op basis van jouw beschikbaarheid nagaan of er accommodaties beschikbaar zijn, dan kun je gerust gebruik maken van de zoek & boek functie van de site. Je kunt hier aangeven van welk soort verblijf je gebruik wenst te maken, je aankomst en je vertrek tijd ingeven. Na alle gegevens ingevuld te hebben kun je klikken op het tabje “zoek”. De site gaat dan op basis van jouw beschikbaarheid op zoek naar de beste deals. Je krijgt dan een overzicht te zien van de beschikbare accommodaties. In het overzicht zie je een foto van de accommodatie, een beschrijving, de dagen waarop de accommodatie beschikbaar is en een vanaf prijs. Heb je een leuke accommodatie gezien, dan heb je de mogelijkheid om de desbetreffende accommodatie direct te boeken. Je kunt ook op het tabje “meer info” klikken voor meer informatie. Je krijgt in het laatste geval een nieuwe webpagina met uitgebreide informatie over de gekozen accommodatie en meer foto’s te zien. Je krijgt ook de vanaf prijzen te zien en de periodes wanneer de accommodatie beschikbaar is. Je kunt dus voor elke periode de beschikbaarheid van accommodaties nagaan en natuurlijk de vanaf prijzen met elkaar vergelijken.

Lid worden van de sprookjesclub

Kinderen hebben ook de mogelijkheid om bij Sprookjescamping Rheeze lid te worden van de sprookjesclub. Kinderen kunnen dan ook van huis uit de magie van de sprookjescamping beleven. Met de sprookjesclub beginnen de kinderen een groot avontuur, waarbij ze actief moeten bijdragen om het verhaal goed af te sluiten. Alle kinderen van 0 tot en met 10 jaar kunnen lid worden van de club. De kinderen kunnen op een leuke manier online spelletjes spelen, kleuren en leuke dingen aanleren met andere sprookjesvrienden. Je kunt je ook opgeven voor de speciale sprookjesbrief. Je ontvangt dan twee keer in een maand de sprookjesbrief met speciale aanbiedingen en nieuwtjes van deze leuke camping. Je bent dus hierdoor als een van de eersten op de hoogte van alle deals, die moeten volgen. Aanmelden kan gewoon via de site door je naam en e- mail adres in te vullen in het daarvoor bestemde formulier.

Heb je nog vragen?

Alvorens je een vraag stelt, zou je eerst de veel gestelde vragen kunnen raadplegen. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je gerust het online contactformulier invullen. Dit formulier kun je benaderen door op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘contact’. Na hierop geklikt te hebben kun je vervolgens klikken op ‘contactformulier’. Je kunt het contactformulier invullen en versturen naar de klantenservice van Sprookjescamping Rheeze. Je hebt ook de mogelijkheid om een e- mail te sturen naar het email adres [email protected]. Daarnaast kun je de klantenservice ook bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 0523261369. De klantenservice probeert alle vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden en hulp te bieden indien nodig.


Sprookjescamping Rheeze Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sprookjescamping Rheeze.

Bezoek Sprookjescamping Rheeze

Schrijf een review