Hotelspecials

Ben je van plan om binnenkort op reis te gaan? Heb je je vliegtickets al gekocht, weet je al welke plekken je graag wenst te bezoeken, maar is het nog steeds niet gelukt om een geschikte hotel te vinden? Geen nood, via Hotel Specials kun je een overzicht krijgen van alle beschikbare hotels en natuurlijke de beste prijzen. Hierdoor kun je nog steeds alles voor vertrek regelen en genieten van een onvergetelijke en onbezorgde reis. Op de startpagina van de site kun je zoeken naar beschikbare hotels, je kunt op zoek gaan naar top bestemmingen, je kunt een overzicht krijgen van alle specials, de last minute deals bekijken alsook alle andere hotel deals.

Zoeken naar beschikbare hotels

Als je van plan bent op vakantie te gaan, dan kun je gerust zoeken naar beschikbare hotels. Je kunt op de startpagina van Hotels Specials gerust gebruik maken van de zoekfunctie om een overzicht te krijgen van alle beschikbare hotels en de prijzen. Je kunt in het formulier aangeven waar je naar toe wilt, wat je aankomst- en vertrekdatum is, hoeveel personen zullen afreizen en heoveel kamers je wenst te huren. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op “zoeken”. Na hierop geklikt te hebben komt er een overzicht tevoorschijn van alle beschikbare hotels en de prijzen. Je ziet in het overzicht de namen van de verschillende hotels, het aantal sterren, waar het desbetreffende hotel zich bevindt, wat het te betalen bedrag is en wat men kan verwachten als men de accommodatie huurt. Je ziet ook mooie afbeeldingen van het hotel, waardoor je een beter beeld krijgt van de accommodatie en de cijferwaardering welke bezoekers de accommodatie hebben gegeven. Als je klikt op een accommodatie naar keus, dan kun je precies zien welke de beschikbare kamers zijn, wat de verschillende prijzen zijn, wat men kan verwachten van zo een accommodatie, als er een zwembad is of niet. Je ziet ook of er Wifi aanwezig is, of je gebruik kan maken van wellness faciliteiten, of er een restaurant is, aan welke sport activiteiten je kunt deelnemen, of het hotel ook toegankelijk is voor personen met een beperking en welke overige services het hotel te bieden heeft. Je krijgt in feite een goed overzicht van de accommodatie wat wel en niet mogelijk is waardoor je uiteindelijke de beste keus kan maken en inderdaad kan genieten van een welverdiende onvergetelijke vakantie.

Welke zijn de topbestemmingen?

Op de site van Hotel Specials kun je ook een overzicht krijgen van alle top bestemmingen. Dit overzicht krijg je door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “Topbestemmingen”. Er komt dan een overzicht tevoorschijn van alle topbestemmingen welke gelden op dat moment. Je kunt dan voor jezelf besluiten of je een hotelkamer wilt huren in bijvoorbeeld Dusseldorf, Maatsricht of Antwerpen. Je krijgt ook een overzicht te zien van alle vijf sterren hotels. Naast een overzicht krijg je ook te zien hoeveel je moet betalen voor de accommodatie, waar de accommodatie gelegen is, uit hoeveel sterren het hotel bestaat en wat de voorwaarden zijn voor het huren van een hotel kamer. Als je op de accommodatie klikt krijg je verder ook een overzicht van de beschikbare kamers en foto’s om een goed beeld te krijgen.

De specials van de site

Indien je extra voordelig op reis wil, dan kun je het best gebruik maken van de speciale deals van “Hotel Specials”. Op de startpagina van de site kun je dan op het tabje “specials” klikken om alle speciale deals terug te zien. Je ziet specials waarbij je zelf 50 procent korting kan krijgen op het geheel. Je kunt ook gebruik maken van de top tien secret hotel deals. In dit geval wordt de naam van het hotel niet genoemd, alleen de locatie, een beschrijving van het hotel en de prijs voor een kamer per nacht. Je kunt verder ook nog alle suit specials, wellness specials, family specials, VIP upgrade specials, Diner specials, romantische weekendjes weg en city specials terugzien. Een ieder kan dus veel voordeliger een hotelkamer boeken bij het plannen van een reis. Alle specials zijn altijd inclusief ontbijt zodat je je ook daarover geen zorgen hoef te maken.

Last minute deals

Wil je op het laatste moment toch een reisje organiseren? Dan kun je via de Hotel Specials ook met de last minute deals extra voordelig op vakantie. De last minute deals kun je terug zien door op de startpagina van de site te klikken op “last minutes”. Je krijgt dan een overzicht te zien van de aller beste last minutes deals van het moment voor alle koopjesjagers. Je krijgt foto’s van de accommodatie te zien, een beschrijving en de beste vanaf prijzen. Op basis van dit overzicht kun je alle prijzen met elkaar vergelijken en de beste hotel last minute special kiezen.  

De beste deals

Naast het vinden van specials en last minute deals ben je ook bij Hotels Specials terecht voor het vinden van veel meer deals. Door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “deals” krijg je een overzicht te zien van alle andere hotel deals. Er zijn deals in verband met kerst, wellness specials en veel meer. Bij Hotel Specials kun je echt voordeliger op reis met speciale deals. Het geld dat je dan overhoudt kun je het best gebruiken voor een diner met je gezin of je partner of voor het kopen van andere leuke spullen.

Contact gegevens

Mocht je vragen hebben over je boeking of een deal of wil je algemene informatie inwinnen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Hotel Specials door te whatsappen naar het nummer 0638482139 of door te bellen naar het telefoonnummer 09009550. Naast whatsappen en bellen kun je ook gerust het online contactformulier invullen. In dit formulier moet je een thema kiezen, je vraag of bericht ingeven, je reserveringsnummer, hotelnaam, naam, e- mail adres en telefoonnummer. Hierna kun je je bericht verzenden. De klantenservice van de site probeert dan zo snel als mogelijk antwoord te geven op het binnengekomen bericht.


Hotelspecials Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Hotelspecials.

Bezoek Hotelspecials

Schrijf een review