Agoda

Ben je van plan een vakantie te boeken en wil je graag weten wat de kosten zullen zijn voor je tripje? Dan moet je bij Agoda wezen. Hier kun je kijken welke de beschikbare accommodaties zijn, wat de kosten zullen zijn voor je vlucht, je kunt je luchthaventaxi hier regelen en je kunt de dagdeals bekijken.

Beschikbare accommodaties

Als je wilt weten welke de beschikbare accommodaties zijn, dan kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje “accommodatie”. Er komt dan een online zoekformulier tevoorschijn waarin je je bestemming of accommodatie kan aangeven, je kunt verder de gewenste periode aangeven, wanneer je wilt verblijven bij een van de accommodaties van Agoda, met hoeveel personen je wenst te verblijven en hoeveel kamers je wenst te huren. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben kun je gerust klikken op “zoeken”. Hierna komt een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare accommodaties. Je kunt foto’s bezichtigen van de verschillende accommodaties, je ziet het tarief welke geldt voor de aangegeven periode, een beschrijving van de gekozen accommodatie, je komt te weten of ontbijt inbegrepen is of niet en of je gratis kan annuleren of niet. Je kunt verder je zoekopdracht aanpassen door alleen te kiezen voor hotels of voor gezinsvriendelijke accommodaties. Je kunt de accommodaties ook sorteren op beste match, laagste prijs,  op afstand, beste reviews en geheime deals. Als je op een van de beschikbare accommodaties klikt, krijg je ook nog een overzicht te zien van je hotelkamer, welke faciliteiten aanwezig zijn, welke kamers ter beschikking zijn en wat het tarief is en alle voorwaarden, die gelden voor het huren van zo een kamer.

Beste Vliegticket deals

Bij Agoda kun je ook gerust zoeken naar de beste vliegticketdeals. Wil je bijvoorbeeld naar India, Indonesië, Suriname of de Verenigde Staten? Dan kun je gerust via Agoda op zoek gaan naar de beste vliegticketdeals. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “vliegtickets”, dan komt er een online pagina tevoorschijn waar je kunt aangeven of je een enkele reis wilt boeken, een retourtje of juist naar meerdere bestemmingen wil. Daarnaast kun je ook aangeven uit welk land je wenst te vertrekken en welk land je wenst te bezoeken. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende ticket prijzen is het ook handig om aan te geven op welk dag je wenst te vertrekken en wanneer je weer terug wil naar je land van herkomst. Daarnaast moet je ook aangeven of je alleen wenst te reizen of als er meerdere reisgenoten zullen zijn. Na alle informatie ingevuld te hebben kun je klikken op “zoeken”. Na hierop geklikt te hebben komt er een overzicht tevoorschijn met de beste ticket deals. Je ziet bij welke vliegmaatschappijen je een vlucht kan boeken, wat de vertrek en aankomsttijden zijn van je vlucht, of het om een rechtstreekse vlucht gaat en hoe lang zo een vlucht zal duren. Na een vlucht gekozen te hebben en de vertrek alsook terugreis bevestigd te hebben, kun je je reis boeken. Voordeliger je reis boeken kan niet, dan bij Agoda.

Deals van de dag

Natuurlijk is het altijd fijn als je met een fikse korting kan genieten van een vakantie. Bij Agoda zijn er dagelijks deals naar verschillende plekken in de wereld. Je kunt de deals terugzien door op de startpagina van de site te klikken op “dagdeals”. Na hierop geklikt te hebben krijg je een overzicht te zien van alle dagdeals. Je ziet kortingen vanaf 5% tot en met ongeveer 20%. Het is altijd meegenomen om extra korting te krijgen bij het boeken van een reis. Het bedrag dat overblijft kun je dan gebruiken voor een extra etentje of een dagje uit. Een ieder die op reis wilt kan dus genieten van leuke aanbiedingen bij Agoda. Nadat je een leuke aanbiedingen hebt gevonden kun je daarop klikken en dan komt er een kortingscode tevoorschijn welke je kunt invoeren bij het boeken van je reis. Als je hebt geklikt op de aanbieding zie je ook terug van wanneer tot wanneer de vouchercode geldig is.

Luchthaven Taxi

Je hoeft je verder helemaal niet druk te maken over wie je wel of niet komt afhalen als je eenmaal bent aangekomen op de plaats van bestemming. Je kunt op de startpagina van de site klikken op het tabje “luchthaventaxi’s” om je eigen taxi te reserveren. Na hierop geklikt te hebben komt er een online zoekformulier tevoorschijn waarin je kan aangeven waar je afgehaald moet worden en waar je afgezet moet worden. Je kunt ook aangeven op welke dag je afgehaald wilt worden en natuurlijk ook het tijdstip. Je geeft in dit formulier ook aan of je alleen reist of als je met meerdere personen afgehaald moet worden. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op “zoeken”. Na hierop geklikt te hebben krijg je een overzicht te zien van de beste taxi deals. Je krijgt te zien welke taxibedrijven een auto ter beschikking hebben, welke auto beschikbaar is, hoeveel personen en passagiers mee kunnen in de auto, wat de rijtijd zal zijn en wat het te betalen bedrag is. Na een keuze gemaakt te hebben kun je klikken op 
"doorgaan”. Je kunt dan vervolgens al je gegevens invullen en je taxirit bevestigen. Alle bedragen zijn inclusief belastingen en eventuele toeslagen. Je hebt ook de mogelijkheid om je geboekte taxirit gratis te annuleren of te wijzigen. Hiermee kun je dus onbezorgd je vakantie starten in elk land in de wereld, 

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen over een hotel reservering, je geboekte taxirit of je vliegticket, kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Agoda. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “contact”, dan komt er een nieuwe pagina tevoorschijn waarin je kunt aangeven of je vragen hebt over je hotelreservering of over je vliegticketboeking. Je krijgt dan een overzicht te zien met telefoonnummers van bijna alle landen waar je de klantenservice van Agoda zou kunnen bereiken. Je kunt daarnaast ook je hotelreservering online beheren.


Artikelen over Agoda

Agoda Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Agoda.

Bezoek Agoda

Schrijf je eigen review