Alle Camping liefhebbers kunnen terecht bij Best Camp voor het plannen en boeken van hun eerst volgende camping vakantie. Bij BestCamp kan je onder andere terecht voor kwaliteitscampings en het bezoeken van vakantieparken in Belgie, Nederland en Frankrijk. De organisatie beschikt over zeven campings in Belgie, twaalf campings in Nederland en twintig campings in Frankrijk. Er zijn een aantal camping aanbieder in Nederland, maar waarom moet men speciaal voor BestCamp kiezen? De campings van BestCamp hebben ten opzichte van de andere campings een schitterende ligging in de natuur, je krijgt eerste klasse voorzieningen, service en gastvriendelijkheid. Je hebt de mogelijkheid om met je eigen kampeermiddel of in een van de vele accommodaties op de verschillende campings te blijven gedurende je vakantie. Was je dus van plan om in je vrije tijd of gedurende de vakantieperiode op een camping vakantie te gaan? Plaats vandaag nog een boeking bij BestCamp.nl.

De verschillende campings ontdekken

Ben je eenmaal op de website van BestCamp en wil je de verschillende campings ontdekken? Dan kun je snel klikken op het tabje “ontdek campings”. Er komt dan een volledig overzicht tevoorschijn van alle campings van BestCamp. Je hebt dan de mogelijkheid om op een camping naar keus te klikken. Na hierop geklikt te hebben komt de startpagina van de desbetreffende camping tevoorschijn. Je hebt dan de mogelijkheid om op basis van jouw vertrek en aankomsttijd de beschikbaarheid van accommodaties te checken, je komt dan ook direct te weten wat de kosten zullen zijn om te verblijven op de camping naar keus, je hebt de mogelijkheid om foto’s te zien van de omgeving alsook van de camping zelf. Naast alle algemene informatie welke je kunt inwinnen op de site van de campingaanbieder, heb je ook de mogelijkheid om alle activiteiten te bezichtigen waaraan je zou kunnen deelnemen tijdens je verblijf op de camping. Als je een fietsliefhebber bent, dan zou je bijvoorbeeld je camping tripje kunnen combineren met een fietsvakantie of je zou kunnen deelnemen aan wandelingetjes in de natuur. Voor de kinderen kun je ook altijd nagaan of er een zwembad aanwezig is en of voldoende activiteiten om je kinderen bezig te houden. Een ieder komt aan zijn of haar trekken bij de verschillende campings van BestCamp, het enige wat jij moet doen is de verschillende campings met elkaar vergelijken qua prijs, de voorwaarden en beschikbaarheid. Genoeg reden om vandaag nog vanuit je eigen locatie een van de beste campings te boeken via BestCamp.nl.

Aan welke activiteiten kan je deelnemen?

Bij elke camping heb je de mogelijkheid om deelgenoot te zijn van een van de vele activiteiten welke georganiseerd worden. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan fiets en mountainbike tripjes, animatie programma’s, abseilen en klimpartijtjes, kanoën, paardrijden en gewoon ontspannen wandelen. Op de startpagina van de site kun je op een van de onderwerpen klikken om een volledige beschrijving te krijgen van de desbetreffende activiteit, eventueel het bedrag welke betaald moet worden en de mogelijkheid om een plekje te reserveren voor zo een activiteit. 

De beste aanbiedingen

Een ieder wil zo goedkoop als mogelijk een fijne vakantie beleven. Hoe voordeliger hoe beter, waardoor je aan veel activiteiten op locatie zelf kan deelnemen. Ook op de site van BestCamp kun je een overzicht krijgen van de beste deals voor als je op een campingvakantie wil. Je kunt op de startpagina van de site klikken op het tabje “aanbiedingen” om een overzicht te krijgen van alle aanbiedingen. Na hierop geklikt te hebben, krijg je dan sub tabjes te zien welke betrekking hebben op aanbiedingen in Nederland, Frankrijk of België. Op basis van waar jij wilt gaan kamperen kun je klikken op het juiste tabje. Stel, dat je naar Nederland, Frankrijk of Belgie wil, dan kun je onder het kopje aanbiedingen in Nederland, aanbiedingen in Frankrijk of Aanbiedingen in België klikken op een van de sub tabjes: aanbiedingen, arrangement of vakanties. Als je bijvoorbeeld op aanbiedingen klikt, dan krijg je direct een overzicht te zien van alle soorten kortingen, die er zijn alsook de verschillende camping deals. Wil je weten welke de beschikbare arrangementen zijn, dan kun je gerust klikken op het sub tabje “arrangementen”. Als je op het tabje “vakanties” klikt, dan krijg je een overzicht van alle deals welke gelden voor een bepaalde vakantieperiode alsook de vanaf prijzen. Je kunt dan de mei- vakantiedeals, zomervakantiedeals of pinkstervakantiedeals bekijken. Voordeliger en simpeler je reis organiseren en boeken is nog nooit zo makkelijk geweest dan bij BestCamp.nl.

 Aanbiedingen per e- mail ontvangen

Zes tot tien keer per jaar worden er exclusieve aanbiedingen per e- mail verstuurd naar de trouwe klanten van BestCamp. Je hebt de mogelijkheid om je ook op te geven voor deze aanbiedingen, vooral als je van plan bent binnenkort een camping vakantie te organiseren. Dan komt een leuke exclusieve aanbieding zeer goed van pas. Je kunt je opgeven door je naam en e- mail adres te verwerken in het online aanmeldformulier. Je zal dan om de zoveel tijd per jaar de beste deals toegestuurd krijgen.

Contact gegevens

Op de site van BestCamp krijg je alle informatie voorgeschoteld over de diverse campings welke aangeboden worden. Je kunt de lijst met veelgestelde vragen altijd raadplegen in geval je meer informatie wil of als er onduidelijkheden zijn. Indien je vragen hebt over een boeking of over een camping zelf, dan kun je het best contact opnemen met de klantenservice van de desbetreffende camping. Alle campings hebben als policy om zo snel als mogelijk antwoord te geven op binnengekomen e- mails. Mocht het zijn, dat je extra informatie wil over BestCamp zelf, dan kun je gerust een e- mail sturen naar [email protected]. De klantenservice probeert zo snel als mogelijk al je vragen te beantwoorden of te komen met een gepaste oplossing. Je hebt ook de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice door te bellen naar het telefoonnummer  +31 (0)70 8900 620. Je kunt op werkdagen bellen tussen 09:00 en 17:00u. De klant is te allen tijde koning bij BestCamp.

Bedrijfsgegevens Best Camp

Adres: Plesmanstraat 1, 3905 KZ Veenendaal

Telefoon: +31 (0)70 8900 620

E-mail: [email protected]

KvK: 50397389


Bestcamp Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bestcamp.

Bezoek Bestcamp

Schrijf een review