Maris Life staat vooral bekend om de goed georganiseerde eenouder vakanties. Ben jij een alleenstaande ouder en ben je van plan om samen met de kids weer eens op vakantie te gaan? Zou je graag met een groepje gelijkgestemden op vakantie willen? Dan is Maris Life de reisorganisatie waar je moet wezen. Als je boekt bij Maris Life, dan kun je rekenen op goede en kindvriendelijke accommodaties, een aantal bestemmingen waar je naar toe kunt tegen redelijk scherpe prijzen, een reisleiding op de plaats van bestemming welke 24/7 voor alle gasten klaar staat, gezellige borrels, etentjes en uitstapjes welke georganiseerd worden door de reisleiding en veel meer. Zo heb je ook speciale activiteiten voor de kinderen waaraan de ouders natuurlijk ook mogen meedoen, je krijgt een gelijkgestemden garantie en je hebt de mogelijkheid om andere single ouders te leren kennen. Stel je nu voor, een moeder van twee kinderen gaat op een eenoudervakantie van Maris Life en terwijl de kinderen aan het spelen zijn, raakt ze aan de praat met Johan, die zelf ook alleenstaande ouder is van een dochter. Deze twee kunnen dan samen praten over de uitdagingen, waarmee ze te maken krijgen als alleenstaande ouder, maar natuurlijk ook over de mooie dingen in het leven. Als er een klik is kunnen deze twee ouders op gegeven moment besluiten te daten en veel meer. Let wel! Niets moet en alles mag bij Maris Life. De vele succesverhalen liegen er niet om, er zijn een aantal koppels, die hun partner op een eenoudervakantie van Maris Life hebben ontmoet. Lijkt dit je interessant? Boek vandaag nog je eerst volgende tripje met de kids bij Maris Life.

Bestemmingen

Wil je weten welke de bestemmingen zijn van Maris Life? Dan kun je het best via de startpagina van de site klikken op het tabje ‘bestemmingen’. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle bestemmingen waar Maris Life reisjes naartoe organiseert. Je zou bijvoorbeeld op vakantie kunnen naar Ibiza, Kos, Mallorca of Samos. Als je meer informatie wilt over een van de bestemmingen, dan kun je gerust op de bestemming naar keus klikken. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuw overzicht tevoorschijn met een uitgebreide beschrijving over de gekozen bestemming. Kies je bijvoorbeeld voor Ibiza, dan kun je lezen over het Maris gevoel welke je kunt beleven op Ibiza. Je krijgt ook foto’s te zien van de verschillende accommodaties, op welke dag ze beschikbaar zijn, voor hoeveel personen en een vanaf prijs. Je kunt de verschillende prijzen met elkaar vergelijken en de beste deal voor jezelf boeken.

Kan ik ook in de herfstvakantie naar een van de Maris bestemmingen?

Bij Maris Life kun je ook in de herfstvakantie naar een van de Maris Life bestemmingen. Je krijgt dan een overzicht van alle mogelijke gebieden dan wel accomodaties welke je kunt boeken, een korte beschrijving, het maximaal aantal personen per deal en een vanaf prijs. Er zijn ook een aantal foto’s beschikbaar van alle locaties welke je kunt bezichtigen om uiteindelijke de beste accommodatie te kunnen kiezen. Hetzelfde geldt ook voor de zomervakantie en kampeervakanties welke je wenst te boeken.  

Ukkie vakanties bij Maris Life

Bij Maris Life ben je ook terecht voor de speciale Ukkies eenoudervakanties. Deze vakanties zijn speciaal bestemd voor alleenstaande ouders met kinderen tot vier jaar. De ukkie vakantie kun je dan boeken buiten de reguliere schoolvakanties. De prijzen van de ukkie vakanties zijn dan ook extra aantrekkelijk. Er is voor de ukkies een animatieteam wat haar programma heeft afgestemd op deze kleinste vakantiegangers. En omdat er ook andere ouders zijn met kleine kinderen tot vier, ben je als ouder onder gelijkgestemden en is de sfeer lekker ontspannen en relaxed. Er worden leuke activiteiten voor deze ukkies van 1 tot en met 4 jaar georganiseerd. Zo komen ouders en kinderen aan hun trekken en krijg jij als jonge ouder de rust die je tijdens je vakantie nodig hebt.

Waaruit bestaat de reisgezelschap?

Voor je een vakantie boekt bij Maris Life heb je de mogelijkheid om te zien wie er allemaal meegaan met Maris Life. Je krijgt als potentiële reiziger voortdurend inzicht in de ouders en kinderen, die zich voor een bepaalde eenouder groepsvakantie al hebben opgegeven. Het leuke van de Maris Life reizen is ook, dat je per eenoudervakantie kunt zien hoe de samenstelling mannen/vrouwen eruit ziet. Je kunt ook de leeftijden van de kinderen van andere ouders terugzien.  Hierdoor kun je als ouder bij Maris Life een eenouder vakanties boeken, die past bij de samenstelling van jouw eenouder gezin. Genoeg reden dus om vandaag nog een leuke eenouder vakantie te boeken bij Maris Life.

Hoe betrouwbaar zijn de reisjes van Maris Life?

Maris Life is aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds hetgeen impliceert, dat het boeken van reisjes bij deze reisorganisatie wel betrouwbaar is. Deze reisorganisaties is voor 100 % gespecialiseerd in alleenstaande ouder reizen, wat betekent, dat je als alleenstaande ouder ook de zekerheid hebt, dat alleen eenoudergezinnen deelgenoot zullen zijn van je geboekte tripje. Uit de vele reviews welke terug te vinden zijn op het internet kun je ook halen, dat anderen goede ervaring en leuke herinneringen hebben overgehouden aan een tripje van Maris Life.

Hoe kan ik Maris Life contacten?

Voor alle vragen en of opmerkingen over de diensten van Maris Life, een geboekte vakantie of over de website kun je gerust contact opnemen met de klantenservice door een email te sturen naar het emailadres [email protected]. Je zou ook een Whatsapp berichtje kunnen sturen naar het telefoonnummer 0610536604 of bellen naar het telefoonnummer 0237510630. Je kunt de klantenservice bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 16:00 uur. De klantenservice probeert alle gestelde vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden en hulp te bieden indien nodig. Boek vandaag nog je eerst volgende eenouder gezin bij Maris Life en geniet samen met je kinderen van dit tripje. 


Maris life Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Maris life.

Bezoek Maris life

Schrijf een review