Slangen reizen

Ben je van plan om binnenkort een weekendje weg te gaan naar London, Parijs of Barcelona? Heb je nog geen bustickets gevonden tegen de beste prijzen of weet je niet waar je het best een boeking kan plaatsen? Dan moet je zeker bij Slangenreizen wezen. Dit bedrijf is een jonge en dynamische touroperator, die zeer voordelige reizen aanbiedt. De focus wordt hierbij vooral gelegd op stedentrips, excursiereizen en dagtochten. Bij Slangenreizen kun je een stedentrip boeken, een reis om je kerstinkopen te doen, je kunt je voorjaarsvakantie plannen of de mei vakantie. Je hebt verder ook de mogelijkheid om alle crazy summer deals te bekijken of de last minute deals en een deal naar keuze te boeken. Je kunt verder ook leuke dagtochten maken, naar disneyland Parijs of excursiereizen. Er is dus een groot aanbod aan leuke reizen te vinden op Slangenreizen voor elke frequente alsook incidentele reiziger.

Stedentrips

Je kunt ervoor kiezen om een weekendje weg te gaan naar London, Parijs, Berlijn of Barcelona. Op verschillende plekken in Nederland kun je instappen om een aanvang te maken aan je reis en je kunt overnachten in de beste hotels. Zodra je op bent kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en vervolgens kun je genieten van de mooiste plekjes van de gekozen stad tijdens de stadstour. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “stedentrips”, dan komt er een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare stedentrips voor dat moment. Je ziet bijvoorbeeld, dat je een dagje uit kan naar Brussel, Antwerpen of London. Je krijgt verder ook een beschrijving tezien van de stedentrip en een vanaf prijs. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van de “een dagje Lille” deal, dan kun je op de desbetreffende optie klikken. Je krijgt dan vervolgens op een nieuwe web pagina foto’s te zien van de gekozen optie, een uitgebreide beschrijving met activiteiten waaraan je kunt deelnemen, de data en de prijzen, het programma, de mogelijke opstapplaatsen en veel meer.

Kerstshoppen

In de kerstperiode heb je de mogelijkheid om een reis te boeken naar een van de steden om je kerstinkopen te doen. Je kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Barcelona, Berlijn, London, Milaan, Parijs of Canterbury. Ook in dit geval kun je bij jouw in de buurt instappen en op locatie al je kerstinkopen doen.

Voorjaarsvakantie en Meivakantie

Ook in de periode van de voorjaarsvakantie en de mei vakanties kun je de beste deals vinden bij Slangenreizen. Tijdens de voorjaarsvakantie zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een vier daagse reis naar London of een drie daagse reis naar Parijs. Je logeert in zeer goede hotels en kan tijdens het tripje kennismaking met de mooiste plekken in de stad naar keuze. Door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “voorjaarsvakantie”, krijg je een overzicht te zien van alle voorjaarsreizen welke je kunt kiezen. Je krijgt ook in dit geval een korte beschrijving per aanbieding en de vanaf prijzen. Als je eenmaal weet naar welke stad je wilt reizen, dan kun je klikken op de desbetreffende stad voor meer informatie. Als je al een stad gekozen hebt, dan komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met informatie over de locatie, foto’s, data en prijzen, programma, opstapplaatsen en meer. Je ziet ook wat inbegrepen is in de prijs. Ook in de meivakantie kun je gebruik maken van de beste meivakantie deals en de mooiste steden bezichtigen tijdens de stadstour. De prijzen zijn betaalbaar en geschikt voor een ieder, die wilt genieten van een fijne vakantie en een fijne reis.

De beste deals

Op de startpagina van de site kun je ook klikken op de tabjes “crazy summer deals” of last minute deals. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle crazy summer deals voor in de zomer periode of voor de late vogels, de beste last minute deals. Voor elke deal krijg je een overzicht van de beschikbare aanbiedingen te zien, een beschrijving en een vanaf prijs. Als je weet waar je naar toe wilt, dan kun je op de bestemming klikken voor meer informatie, de data en prijzen, foto’s en voor het boeken van je reis. Makkelijker is het nog nooit geweest dan bij Slangenreizen.nl.

Dagtochten

Bij Slangenreizen kun je ook terecht voor de allerbeste dagtochten vanaf €29,95 per persoon. Wil je dus een dagje weg, maar weet je niet waar naar toe? Bekijk hier dan alle deals om de beste dagtocht reisjes te beleven. Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar Antwerpen, Parijs of naar Hamburg. Als je op het tabje “dagtochten” klikt, dan krijg je een overzicht te zien van alle dagtochten van Slangenreizen waar je naar toe zou kunnen. Je kunt zelf aangeven welke periode je wenst af te reizen en de website van Slangenreizen gaat dan zelf voor je op zoek naar de beste deals.

Disneyland Parijs

Heb je je kinderen al een poosje beloofd om ze naar een attractiepark te brengen? Verras ze dan met een tripje naar Disneyland Parijs. Hier kun je kennis maken met Disney helden zoals Mickey Mouse en Donald Duck. Je kunt hier de echte Disney maggie beleven met je gezin. De kinderen zullen de tijd van hun leven beleven met een tripje naar Disneyland Parijs. Dit is de plek waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven en ouderen zich weer kind voelen. Beleef de fantastische attracties zoals de Space Mountain en The Tower of Terror, parades, shows en de leuke winkeltjes. Maak een babbeltje met een van de Disneyland Parijs figuren en maak een leuke foto. Eindeloos plezier met het gezin in een wereld van magie waar verbeelding tot leven komt.

Contact gegevens

Voor meer informatie over een deal, een geplaatste boeking of de opstapplaatsen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Slangenreizen.nl. Je kunt als eerst het online contactformulier invullen. Hierin verwerk je je persoonlijke gegevens, het onderwerp van het gesprek en je bericht. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar het telefoonnummer 0850063700. De klantenservice probeert zo snel als mogelijk met een gepaste antwoord of oplossing te komen.


Slangen reizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Slangen reizen.

Bezoek Slangen reizen

Schrijf een review