Bebsy reizen

Op zoek naar een reisbureau waar je gegarandeerd scherpe tarieven voorgeschoteld krijgt voor reizen naar het buitenland, waar je eenvoudig en snel een boeking kan plaatsen, waar de klantenservice zeer behulpzaam is en waar het reisbureau goed bereikbaar is tegen het lokaal tarief? Dan moet je zeer zeker bij Bebsy reizen wezen. Bebsy is specialist in het bieden van verschillende tripjes naar het buitenland. Niet zomaar is dit reisbureau in 2018 winnaar geweest van de publieksprijzen van de Shopping Awards, in 2017 eerste plaats winnaar van de Zoover awards als beste stedentrip aanbieder en in 2016 winnaar van de thuiswinkel awards. Genoeg reden dus om vandaag nog de website van Bebsy te bezoeken en je eerst volgende tripje naar het buitenland aldaar te boeken. Bij Bebsy ben je onder andere terecht voor stedentrips, zonvakanties, fly en drives alsook last minute deals. Je kunt daarnaast ook kiezen voor de speciale verassingsreizen.

Ik wil graag de Europese steden bezoeken

Bij Bebsy kun je gerust je volledige Stedentripjes boeken. Wil je een overzicht van de mogelijkheden? Dan kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje ‘stedentrips”. Er komt dan een overzicht tevoorschijn met de meest voordelige stedentrips, die je kunt boeken bij Bebsy. In dit overzicht zie je niet alleen alle topbestemmingen, maar ook de top drie stedentrips. Je zou bijvoorbeeld naar Budapest, Lissabon, Milaan of Moskou kunnen. Je kunt ook een aantal steden tegelijk boeken voor je eest volgende vakantie. Op dezelfde pagina kun je ook de beste stedentrips naar wens zoeken. In de zoekfunctie geef je dan aan welk land je wenst te bezoeken, de bestemmingen, de luchthaven waar je zal vertrekken, de vertrekdatum, reisdatum en het aantal sterren waaraan het hotel moet voldoen. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar de beste Bebsy stedentrip deals. In het overzicht dat tevoorschijn komt op basis van jouw ingegeven voorkeuren krijg je dan de verschillende stedentrip vakanties te zien met een foto van de accommodatie, een korte beschrijving en natuurlijk de vanaf prijzen. Heb je een interessante deal gevonden, dan kun je daarop klikken. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn met uitgebreide informatie over de deal zelf, een aantal foto’s voor een betere beeldvorming, beschrijving van het hotel, welke de beschikbare faciliteiten zijn, informatie over de locatie en een map van de bestemming zelf. Je ziet ook wat inclusief het te betalen bedrag is en wat niet in de prijs berekend is. Spreekt dit je aan, dan kun je de beschikbaarheid van de accommodatie controleren en eventueel de desbetreffende accommodatie boeken.

Ik wil toch liever naar een zonnige bestemming

Bij Bebsy ben je ook terecht voor het boeken van je zonvakantie. Door op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘zonvakantie’, krijg je een overzicht voorgeschoteld van alle beschikbare zonvakanties. Evenals bij de stedentrips krijg je hier ook de topbestemmingen te zien alsook een top 3 van alle zonvakanties. Je zou ervoor kunnen kiezen om een bezoekje te brengen aan bijvoorbeeld Bali, Ibiza, Rhodos, Malta en Florida. Ook hier kun je middels de zoekpagina op de site voor jezelf nagaan welke de beschikbare zonvakanties zijn. Heb je een interessante zonvakantie gevonden, dan kun je die ook gelijk boeken. Was je dus van plan om de zon op te zoeken bij je eerst volgende vakantie? Dan kun je vandaag al je zonvakantie boeken bij Bebsy.nl.

Ik kies toch liever voor de Fly and Drive vakantie

Kies je er toch voor om de gekozen bestemming zelf te ontdekken? Dan kun je het best kiezen voor een Fly and Drive vakantie. Je hebt dan de vrijheid om zelf plekken te gaan bezichtigen op de plaats van bestemming. Bebsy regelt dan de vlucht, de auto en het hotel voor je en jij kan dan op locatie zelf de stranden en de lokale malls en meer ontdekken. Je zou bijvoorbeeld een bezoekje kunnen brengen aan de top drie fly and drive bestemmingen. Je zou een tripje kunnen boeken naar Sicilie, Borgoterra of Amalfi. Via Bebsy kun je dan voor jezelf nagaan welke de beschikbare bestemmingen zijn en aan de hand daarvan je eerst volgende goed verzorgde Fly and Drive tripje boeken.

Worden er ook last minute deals aangeboden?

Besluit je op het laatste moment toch op reis te gaan? Dan kan dat in de meeste gevallen een dure grap worden. Gelukkig kun je bij Bebsy terecht voor de beste last minute deals. Op de startpagina van de site kun je gerust klikken op het tabje ‘last minute deals’. Er komt dan een overzicht tevoorschijn met alle last minute deals. Je kunt de deals doornemen en als je een goede deal gevonden hebt, kun je direct je boeking plaatsen. Ook qua prijzen vallen de last minute deals reuze mee. Met Bebsy kun je dus ook op het laatste moment zeer voordelig op reis. Tegen voordelige tarieven boek je dan niet alleen je ticket, maar ook het hotel met ontbijt. Veel beter kan het niet dan bij Bebsy reizen. Je hebt last minute deals voor zowel de stedentrips als de zonvakanties.

Ik wil mezelf laten verassen

Vindt je het fijn om verrast te worden? Dan kun je het best kiezen voor de Bebsy verassingsreisjes. Bebsy zal dan voor jouw de beste deal uitkiezen en daarmede de bestemming. Het enige wat je moet doorgeven is de luchthaven van vertrek, de vertrekdatum, het aantal personen en de duur van je vakantie. Bebsy geeft je dan twee tot drie weken voor vertrek aan waar de reis naar toe zal gaan. Spannender kan het niet, dan bij Bebsy reizen.

Hoe neem ik contact op met Bebsy? 

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Bebsy door het online contact formulier in te vullen of door te bellen naar het telefoonnummer 0207009406. De klantenservice probeert op haar beurt alle vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden en eventueel te komen met een gepaste oplossing indien nodig. Genoeg reden dus om vandaag nog je eerst volgende tripje te boeken bij Bebsy reizen.


Bebsy reizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bebsy reizen.

Bezoek Bebsy reizen

Schrijf een review