Koko Holidays

Vind je het fijn om lekker te zonnen in de zomer en ga je vaker samen met je gezin kamperen? Ben je ook dit jaar weer van plan om te gaan kamperen in Frankrijk, België of in Nederland zelf? Weet je alleen nog niet waar je zult kamperen? Dan moet je zeker bij Koko Holidays wezen. Bij Koko heb je de leukste kampeervakanties voor iedereen. Koko heeft een aantal campinglocaties in zowel Frankrijk, België, als Nederland waar je samen met je gezin, familie en of vrienden kan kamperen in een van de vele accommodaties welke te huur worden aangeboden.

Camping Locaties

De camping locaties van Koko zijn niet te vergelijken met elke andere campinglocatie. Bij Koko worden alleen campings toegevoegd aan het programma, die iets nieuws of anders aan te bieden hebben dan de rest. Dit hangt natuurlijk ook helemaal af van de omgeving, het gebied, maar ook de type camping. Bij het kiezen van de camping locaties wordt ook de behoefte van de kampeerders zelf meegenomen. Om een beeld te hebben van alle campinglocaties kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje “camping”. Er komt dan een overzicht tevoorschijn met alle locaties waar je samen met je gezin kan gaan kamperen. Je zou kunnen kiezen voor les 3 cantons in Frankrijk, De schotsman in Nederland of Colline de Rabais in België. Zo zijn er nog meer locaties waar je zou kunnen kamperen. Wil je bijvoorbeeld meer informatie over camping Les 3 cantons, dan kun je een keuze maken uit het lijstje welke tevoorschijn komt. Na hierop geklikt te hebben krijg je direct een overzicht van de gekozen camping en de locatie te zien. Je krijgt een beschrijving van de camping, een plattegrond, de faciliteiten, informatie over de omgeving, accommodaties en veel meer. Je kunt ook op basis van je ingegeven voorkeuren zelf de prijs berekenen voor de periode wanneer je aldaar wenst te verblijven. Je kunt dus genoeg informatie vergaren om uiteindelijke de juiste camping te kiezen voor je eerst volgende camping vakantie. Natuurlijk zijn de medewerkers van Koko Holidays ook te allen tijde beschikbaar om al je vragen met betrekking tot het boeken van je vakantie te beantwoorden en waar nodig te assisteren.

Het kiezen van een accommodatie

Het is natuurlijk ook heel belangrijk om de juiste accommodatie te kiezen. Dit hangt er natuurlijk helemaal vanaf of je in tenten wilt kamperen, in een bungalow of een lodgetent. Je kunt dit bepalen aan de hand van het groepje waarmee je wenst te kamperen. Kom je alleen, met vrienden, of alleen volwassenen of kom je juist met je gezin. Bij Koko heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Luxe Bungalow tenten, de extra luxe bungalow tent, de extra luxe stacaravan, luxe lodgetenten, extra luxe lodgetenten en veel meer. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “accommodaties”, dan komt er een overzicht tevoorschijn van alle accommodaties. Je krijgt per type accommodatie een korte beschrijving te zien en een foto. Je krijgt ook per accommodatie te zien voor hoeveel personen die geschikt is. Lijkt een accommodatie je interessant, dan kun je ook klikken op het tabje “ontdek meer”. Na hierop gelikt te hebben krijg je direct een overzicht te zien met uitgebreide informatie over de gekozen accommodatie, een aantal afbeeldingen om een beter beeld te hebben van wat je kunt verwachten, de campings zelf en je kunt de desbetreffende accommodatie ook direct reserveren. In de beschrijving van de accommodatie wordt ook aangegeven wat je kan verwachten aan beschikbare faciliteiten en wat je zelf zou moeten meenemen. Genoeg informatie dus om uiteindelijk de juiste Koko accommodatie te kiezen.

Een reservering plaatsen

Als je al precies weet waar je naar toe wil en welke accommodatie type je wenst te huren, dan kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje “reserveren”. Er komt dan een zoekfunctie tevoorschijn waarin je kunt aangeven of je accommodaties zoekt bij alle campings of bij een specifieke camping, je verblijfsduur, je mogelijke aankomst- en vertrekdatum. Na alle informatie verwerkt te hebben, komt er op basis van jouw ingegeven voorkeuren een overzicht tevoorschijn met alle beschikbare accommodaties. Je ziet verder ook de vanaf prijzen, de werkelijke prijs en hoeveel korting je kunt krijgen bij het boeken van een accommodatie. Als je al een keus hebt kunnen maken, dan kun je klikken op “boek nu”. Er komt dan een overzicht van je reservering tevoorschijn met aanvullende informatie over de accommodatie, je kunt ingeven wie de deelnemers zullen zijn, je kunt verder kiezen voor een annuleringsregeling en het kinderpakket en er wordt van je gevraagd, om enkele gegevens in te vullen, welke van belang zijn voor het plaatsen van de reservering. Hier zie je ook de uiteindelijke prijs voor de accommodatie, na extraatjes toegevoegd te hebben. Indien je akkoord bent kun je de reservering bevestigen. Het is ook goed om te weten, dat alle kampeerders bij aankomst een borg ter plaatse moeten betalen aan de beheerders. Als de plek netjes achtergelaten wordt, dan krijg je je borg uiteraard terug. Je hebt dus de mogelijkheid via Koko om alle accommodaties en prijzen op basis van jouw ingegeven voorkeuren te vergelijken met elkaar om uiteindelijk de beste accommodatie te huren en daarmede een aanzet te doen om een van je beste vakanties bij Koko te beleven.

Ik heb nog steeds vragen!

Het kan natuurlijk voorkomen, dat je vragen hebt over je reservering, een aanbieding op de website of dat je gewoon wat meer informatie wil. Dat is absoluut geen probleem. Je kunt gerust contact opnemen met de klantenservice van Koko door het online contactformulier in te vullen, door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer: +31(0)113-232301. Je hebt daarnaast ook de optie, welke je kunt kiezen om teruggebeld te worden. De klantenservice probeert op haar beurt zoveel als mogelijk alle vragen naar wens te beantwoorden, behulpzaam te zijn en indien nodig met een gepaste oplossing te komen. Start vandaag nog met het plannen van je camping tripje bij Koko Holidays. 


Koko Holidays Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Koko Holidays.

Bezoek Koko Holidays

Schrijf een review