Centerparcs

Al ruim vijftig jaar kunnen gezinnen, families, individuen bij Center Parcs terecht voor het opdoen van nieuwe herinneringen. Je kunt onder andere kiezen voor een ingerichte cottages welke midden in de natuur te vinden is, je kunt een bezoekje brengen aan het subtropisch zwembad “Aqua Mundo”, je kunt de overdekte tropische Market Dome bezoeken en daarnaast kun je ook nog kiezen voor een groot aantaal indoor- en outdoor activiteiten. Centre Parcs heeft heel wat te bieden en is de ultieme plek voor een geslaagde en onvergetelijke vakantie.

Je vakantie in de natuur  

Alle parken van Centre Parcs bevinden zich midden in prachtige adembenemende natuurgebieden. De cottages zijn in het hart van het bos geplaatst of aan de rand van het water. In beide gevallen kun je genieten van de natuur en heb je een mooi uitzicht. De parken zelf bevinden zich in oeroude bossen, stranden en wintersportgebieden. Alle parken bestaan voor 90% uit bos en water.

Duurzaam omgaan met de natuur

Bij Centre Parcs gaat het niet alleen om het hebben van een fijne vakantie, maar ook het duurzaam omgaan met de natuur. Er wordt zorgvuldig omgegaan met alle aanwezige flora en fauna, er wordt aandacht geschonken aan de mens en het ultieme doel is een fijne leefomgeving achterlaten voor alle generaties die nog een bezoekje willen brengen aan zo een natuur park. De missie van Centre Parcs is dan ook om de natuurlijke rijkdom te koesteren en goed te doen voor de mensen om hen heen. Dit moet er uiteindelijk voor zorgen, dat jij kunt genieten van een fijne vakantie bij een van de parken.

Vernieuwingen

Bij Centre Parcs wordt er steeds gewerkt aan vernieuwing van het bestaande aanbod om zoveel als mogelijk te voldoen aan alle eisen van de bezoekers en om hun vakantie tot een onvergetelijke te maken. De parken krijgen dus regelmatig een nieuwe boost. Vernieuwde cottages, vernieuwde Aqua Mundo of Market Dome – álles draagt bij aan een heerlijk verblijf. Er is zelfs een heel park vernieuwd, Les Ardennes, en twee gloed nieuwe parken zijn bijgebouwd geworden.

Je vakantie plannen/ Boeken 

Op de website van Centre Parcs heb je de mogelijkheid om vrij eenvoudig je vakantie te plannen. Als je klikt op het tabje “vakantieparken” op de startpagina van de site, dan krijg je een overzicht van alle vakantieparken en natuurlijk in welk land zij zich bevinden. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om beschikbare parken op te zoeken, te vergelijken en een park naar wens te boeken.

In het zoekbalkje kun je bij “kies park” aangeven welk park je wenst te bezoeken, je kunt een verwachte aankomst en vertrektijd ingeven en hoeveel personen zo een park dan wel accommodatie van een park zullen bezoeken. Na alle gegevens verwerkt te hebben en geklikt te hebben op “zoeken”, komt er een overzicht tevoorschijn met de beschikbaarheid voor wat betreft de gekozen park. In dit overzicht zie je dan of een cottage, hotelkamer of appartement beschikbaar is, wat de woonruimte is van zo een accommodatie, of wifi aanwezig is, voor hoeveel personen zo een accommodatie geschikt is, of ontbijt inbegrepen is en of huisdieren wel of niet zijn toegestaan. Daarnaast krijg je ook de prijs te zien van de accommodatie en wat de voorwaarden zijn. Families kunnen genieten van een extra 20% korting en er is ook een 55+ korting waarvan gebruik gemaakt kan worden.

Aanbiedingen

Bezoekers van Centre Parcs kunnen ook gebruik maken van mooie aanbiedingen. Een overzicht van alle aanbiedingen krijg je door op de startpagina van de site te klikken op “aanbiedingen”. Na hierop geklikt te hebben, komt er nog een pagina tevoorschijn met tabjes van de verschillende aanbiedingen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een overzicht van onder andere de kerstvakantie aanbiedingen, last minute, voorjaarsvakantie en schoolvakantie aanbiedingen.

Voor de vroege vogels is er ook een speciale vroegboek korting. Indien je minimaal twee maanden voor aankomst boekt, dan ontvang je 20% vroegboek korting. Daarnaast krijg je een activiteiten cadeau en een gratis voorkeursligging. Daarnaast rkijgen families of groepen met minstens een kind jonger als 13 jaar 20% extra korting. Ook als er minstens een persoon van 55 jaar of ouder aanwezig is kan en genieten van de 20% extra korting. De extra korting is weliswaar niet van toepassing tijdens de schoolvakanties.

Last Minute 

Heb je een drukke periode achter de rug en besluit je toch nog op het laatste moment om er even uit te gaan, dan kun je gebruik maken van de last minute aanbiedingen van de site. Je krijgt een overzicht van alle last minute aanbiedingen van Centre Parcs door op de startpagina van de site te klikken op “last minute”. Je kunt hierbij ook zien wat de normale prijs is van zo een accommodatie en wat de last minute prijs met korting is.

Activiteiten voor jong en oud

Een ieder komt aan zijn of haar trekken bij Centre Parcs. Gezamenlijk kunnen jong en oud de leukste dingen doen. Er zijn activiteiten welke je zowel binnen als buiten kunt doen met je familie, vrienden of kennissen. Het weer speelt hierbij geen rol. In elk park vind je een mix van activiteiten. Inspannend en ontspannend, op water en tussen de bomen. En er is altijd iets nieuws te beleven!

Accommodaties

Allereerst kun je kiezen voor een cottage. Deze zijn te vinden in alle soorten en maten. Ze zijn altijd geplaatst in de natuur en bestaan uit een woonkamer, keuken, slaapkamer(s), badkamer(s) en een eigen privéterras. Het luxe niveau per cottage bepaal je helemaal zelf. Daarnaast zijn er ook bijzondere accommodaties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Woonboten, Boomhuizen, Jungle Cabana's en cottages met een speciaal thema: als je kiest voor een Bijzondere accommodatie, kom je zeker met unieke vakantieverhalen thuis.

Er zijn ook hotelkamers en appartementen waar je voor kunt kiezen. Appartementen, met dezelfde voordelen van een cottage maar dan compacter. En hotelkamers zijn centraal gelegen met hotelservices en ontbijtbuffet.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen park bezoekers of toekomstige park bezoekers gerust contact opnemen met de klantenservice van Centre Parcs door te bellen naar het telefoonnummer 010 798 0980.


Artikelen over Centerparcs

Centerparcs Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Centerparcs.

Bezoek Centerparcs

Schrijf je eigen review