Oad reizen vroegboekkorting

Oad reizen vroegboekkorting

28 januari 2020

Oad: Voor al jouw zorgeloze vakanties

Oad is een fijne online reisaanbidder waar je al jouw reizen kunt boeken. Oad heeft een groot scala aan internationale bestemmingen. Van alle hippe en trendy bestemmingen zoals Bali en Zuid-Afrika tot tijdloze bestemmingen zoals Canada en de Verenigde Staten. Bij Oad kun je terecht voor al jouw vakantie wensen.
Oad biedt ook een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding aan. De reizen worden samengesteld met de beste accommodaties wereldwijd, vluchten op prettige tijden en vele leuke additionele en optionele extra's.
Wil je liever wat dichter bij huis blijven? Ook daar heeft Oad een hele hoop oplossingen voor. Denk hierbij aan een leuke korte Europese stedentrip of een weekendje Disney. Oad is een organisatie waarbij de klant echt voor op staat. Heb je zelf toch nog vragen en wil je graag met een reisspecialist spreken, dan kun je bij Oad 7 dagen per week terecht. Het Oad contact center is elke dag van de week telefonisch te bereiken via het nummer: 0547 72 97 51 op de volgende uren:
Maandag: 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09.00 - 16.30 uur
Zondag: 10.00 - 14.00 uur

Ook kun je via de website een contactformulier invullen of er voor kiezen om een mail te sturen. De medewerkers van Oad streven er naar om jouw mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Je kunt zelf ook altijd een kijkje nemen op hun website onder 'veelgestelde vragen'. Hier zul je zien dat de meeste vragen, waarschijnlijk ook jouw vragen, beantwoord zijn.


Oad vroegboekkorting 2020
Oad biedt door het jaar heen veel verschillende vroegboekkortingen aan. Dit kunnen kortingen zijn op de busreizen, de vliegreizen, de accommodatie ter plaatse, korting op activiteiten en toegangspassen (zoals bij Disney). Momenteel is er een actie dat je per boeking van een busreis een korting van €50,- kunt krijgen. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden.
- De geboekte reis dient plaats te vinden tussen februari en november 2020
- Deze vroegboekkorting is geldig wanneer je een reis boekt tussen 04-01-2020 t/m 3-2-2020 en is enkel geldig op de Oad busreizen
- De korting is per boeking en niet per persoon
- De reis bedraagt minimaal € 499,-

Om op de hoogte te blijven van alle vroegboekkortingen, acties en kortingscode is het aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Oad. Zo zal je wekelijks op de hoogte gesteld worden over alle (toekomstige) aanbiedingen en vroegboekkortingen.

Oad busreizen aanbod
Oad is bekend geworden door zijn busreizen. Pas veel later heeft het zich uitgebreid en is het ook andere reissoorten gaan aanbieden. Oad is een specialist op het gebied van busreizen. Er worden busreizen naar veel verschillende bestemmingen georganiseerd. De busreizen varieren van 1-3 daagse reizen tot reizen die wel 21 dagen kunnen duren. Binnen deze busreizen zijn ook veel verschillende categorieën. Zo kun je opteren voor een wandelvakantie, een muziekvakantie, een langlauf vakantie of een stedentrip. Zo kun je jouw favoriete activiteit combineren met het reizende een bus. Enkele voorbeelden:

Busreis Zwitserland
Zwitserland is een idyllische vakantie bestemming. Het is een land dat in elk seizoen een prachtig vakantie oord is. Met de busreis naar en door Zwitserland zul je veel interessante excursies ondernemen. Zo bezoek je de bruisende stad Zermatt, maak je een boottocht over de Logo Maggiore en neem je de Gornergratbaan naar de Matterhorn. Zo combineer je het reizen met een bus, varen en met de trein reizen in één reis.

Busreis Londen en een bezoek aan Windsor Castle
Wil je graag op stedentrip maar wil je niet met het vliegtuig reizen? Boek dan een busreis van Oad naar het bruisende en dynamische Londen. Londen is een echte wereldstad waar je veel activiteiten kunt ondernemen. Van mooie musea tot genieten van het bruisende uitgaansleven in het centrum. Tijdens deze busreis zul je veel highlights bezoeken zoals de Tower of Londen, the Big Ben, the London Eye en St. Paul's Cathedral. Ook zul je een bezoek brengen aan het Windsor Castle. Wanneer er overige excursies zijn die je wilt ondernemen tijdens je reis kun je deze altijd op voorhand en ter plaatse bijboeken.

Combinatiereis Portugal
Ook kun je bij Oad een combinatiereis boeken. Dit is een bus en vliegreis in één. Je vliegt naar de bestemming en reist ter plaatse verder met de bus. Eén van deze bestemmingen is Portugal. De groepsreis naar Portugal is tevens een reis waar de groep wat kleiner is, namelijk max. 30 mensen. Tijdens deze reis zul je verschillende steden aandoen zoals Porto, Lissabon, Evora en Braga. Je zult veel leren over de geschiedenis van Portugal, pittoreske vissersdorpjes bezoeken en kennismaken met verschillende lokale musea en kathedralen. Ook zul je een boottocht maken over de Douro Rivier een een dichttocht maken naar het Gerês Gebergte.


Met Oad naar Disney
Dans met Mickey Mouse door de straten van het Disney Park. Geniet van de parade en eet overheerlijke Disney hapjes. Disneyland Paris is een betoverend en magisch park waar jong en oud geniet. Het is een park waar iedereen verzekerd is van een plezierige dag of dagen. Je kunt er voor kiezen om met je eigen auto naar Parijs te rijden. Ook kun je er voor kiezen om de reis volledig door Oad te laten verzorgen. Dit kan door een treinreis vakantie pakket te boeken of een busreis vakantie pakket. Beide pakketten zijn voor een reisduur van 3 tot 6 dagen. Ook zit naast het vervoer de accommodatie en de entree tickets in de prijs inbegrepen. Vaak scheelt het buspakket en het treinpakket maar enkele tientjes. Op de website van Oad kun je heel makkelijk de prijzen met elkaar vergelijken. De pakketten worden al aangeboden voor een bedrag van €255,- per persoon.


Oad wandelreizen
Een wandelvakantie is voor veel mensen een prettige manier van vakantie vieren. Je ontdekt een bestemming op de beste manier. Door er zelf door heen te wandelen. Je komt in contact met de lokale bevolking en zult al wandelend veel meer ontdekken. De wandelvakanties worden zo georganiseerd zodat je van alles wat mee krijgt. Het is een fijne manier van een actieve vakantie waarbij je kunt genieten van oogverblindende uitzichten, bijzondere eilanden en prachtige landschappen. Je zult wandelen door natuurparken en stedelijke steden. De wandelvakanties zijn onder begeleiding van Nederlandstalige begeleiding en gidsen. Zo kun je, ook wanneer je de lokale taal of de Engelse taal niet machtig bent, toch heerlijk genieten van al het moois van de omgeving. Ook kun je al je vragen stellen aan de gidsen zodat je er zeker van bent dat je alles over de bestemming kunt leren!
Ook op wandelvakanties is er momenteel een vroegboekkorting. Wanneer je bij het boeken ACTIE50z gebruikt zul je een korting van €50,- krijgen. Deze kortingscode kun je gebruiken tot 3 februari 2020 en je reis moet uiterlijk plaatsvinden voor 30 november.

Populaire wandelvakanties:
Wandelvakantie Ierland
Een 10 daagse reis door het groene Ierland. Je zult onder andere het National Park Killarney, Cliffs of Moher en Gap of Dunloe bezoeken. Hier zul je wandelingen maken onder begeleiding van een Nederlandstalige gids.
Geniet van de groene heuvels en de imposante landschappen.

Wandelvakantie Scottish Highlands en Islands
Een 10 daagse reis door Groot Brittanië waarbij je onder andere het Glencoe, West Highland Way en het eiland Orkney zult bezoeken. Je zult dit wandelavontuur aangaan onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Deze zal je al het prachtige van het ruige Schotland laten zien. Ook zul je tijdens deze reis twee eilanden bezoeken: Orkney en Isle of Skye. Je wandelt langs eeuwenoude historische natuurgebieden met ceremoniele stenen en kastelen.


Oad kortingen en aanbiedingen
Oad heeft regelmatig kortingen en aanbiedingen waar je voor in aanmerking kunt komen. Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om er zeker van te zijn dat je deze kortingscodes kunt bemachtigen.
1. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. De nieuwsbrief zul je elke week gratis per mail ontvangen. In deze nieuwsbrief kun je alle aanbiedingen voor de volgende week terugvinden en zien welke vroegboekkortingen er zijn voor welke bestemmingen. Ook kun je hier de kortingscodes terugvinden die je kunt gebruiken bij het online boeken van je reis.
2. Volg Oad op social media. Op social media, vooral Facebook en Instagram, worden er regelmatig leuke winacties georganiseerd. Ook worden er kortingscodes en actiecodes op hun social media kanalen geplaatst.

Bezoek Oad Reizen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden