Ben je al een tijdje van plan om met je gezin op vakantie te gaan, maar blijf je je tripje maar uitstellen omdat je niet weet waar je het best naar toe kan? Wil je graag met je gezin logeren op een vakantiepark, een bungalowpark of willen jullie gewoon kamperen? Dan moeten jullie bij Roompot wezen. Roompot vakantie is de beste aanbieder van vakantieparken en actief in het managen en exploiteren van bungalowparken en campings. Je kunt bij Roompot aantrekkelijke vakanties boeken in Nederland alsook in Duitsland. Je kunt daarbij kiezen voor een accommodatie aan de kust of in het bos. Thans heeft Roompot ongeveer 200 bungalowparken en 23 campings. Je kunt daarbij kiezen voor luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familie villa’s, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. Elke vakantiepark bestaat uit onder andere een zwembad, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants.

Accommodatie zoeken en boeken

Als je van plan bent op vakantie te gaan, maar je weet niet waar je naartoe moet? Dan kun je snel en makkelijk een geschikte vakantieplek zoeken bij Roompot. Je kunt een geschikte vakantiepark en accommodatie vinden door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “zoek en boek”. Na hierop geklikt te hebben, komt er een overzicht tevoorschijn waar je de verschillende parken en verblijven terug kan zien. Je ziet bijvoorbeeld het weertebergen park, roompot beach ressort en vele andere parken met accommodaties. Je kunt op deze pagina ook gebruik maken van de online zoekfunctie. Je kunt klikken op het tabje vakantiepark, camping of hotel. Als je klikt op vakantiepark, dan kun je in het formulier ingeven in welk land of regio je een vakantiepark wilt bezoeken, het aantal personen met wie je van plan bent te reizen, de populaire periodes kun je selecteren, je aankomst en vertrektijd kan je ingeven, een maximum prijs, het aantal slaapkamers en speciale wensen. Bij het ingeven van alle relevante informatie komt er automatisch een overzicht tevoorschijn welke gebaseerd is op jouw wensen en voorkeuren. Je ziet welke vakantieparken je kan bezoeken, welke accommodaties ter beschikking zijn en wat de vanaf prijzen zijn. Als je op een van de beschikbare vakantieparken klikt, dan komt er ook nog een beschrijving tevoorschijn van zo een park, met informatie over het park, de mogelijkheden en veel meer. Je kunt hier ook de prijzen vergelijken. Op dezelfde wijze kun je ook op zoek gaan naar beschikbare campings en hotels.

Aanbiedingen

Bij Roompot kunnen alle gasten en toekomstige gasten ook nog eens gebruik maken van de verschillende aanbiedingen, die steeds weer op de site weergegeven worden. Wil jij ook een overzicht van de verschillende aanbiedingen op de site? Dan kun je op de startpagina van de site het best klikken op “aanbiedingen”. Als je hierop klikt krijg je een overzicht te zien van alle aanbiedingen op de site. Je krijgt een overzicht van bijvoorbeeld de vele seizoenplaatsen, de last minute deals, vroegzomerplaatsen, aanbiedingen in verband met hemelvaart, kerstaanbiedingen en veel meer. Als je op de aanbieding klikt, dan krijg je een beschrijving van de aanbieding, je komt te weten voor welke vakantieparken de aanbieding geldt, wat de vanaf prijzen zijn, wat je kunt verwachten bij een bezoek aan zo een vakantiepark en natuurlijk wat de voorwaarden zijn. Een ieder komt dus aan zijn of haar trekken bij Roompot.

Wil je iemand verassen

Is je beste vriend of vriendin jarig of wil je gewoon je ouders verassen? Wil je dat ze genieten van een fijne vakantie bij een van de Roompot vakantieparken? Dan kun je je ouders of je vrienden verwennen met een speciale cadeaubon van Roompot. Er zijn cadeau bonnen te verkrijgen ter waarde van 10, 25, 50, 100 en 250 (euro). Je kunt ook wellness bonnen cadeau geven vanaf 10.

Voordeelproducten

Gasten van Roompot hebben ook de mogelijkheid om voordeelproducten aan te schaffen. In dit geval kun je de voordeligste uitstapjes maken met een van de voordeelkaarten. Je kunt kiezen voor een 10 badenkaart te Parel vanaf 39 of je kan een kampeer zwerf paspoort kopen ter waarde van 195. Als je klikt op een van de voordeelproducten, dan krijg je ook een uitgebreide omschrijving te zien van het voordeelproduct, de voorwaarden en wat je kunt verwachten op zo een spannende uitstapje.

Kan ik ook golven?

Veel gasten vragen zich af of het ook mogelijk is om bij Roompot te golven. Uiteraard is het mogelijk, zou het antwoord zijn van de klantenservice. De golfbanen op het Golf -und ferienresort Cochem bieden zowel gevorderden als beginners een bijzondere golfervaring. Alle golf liefhebbers kunnen dus hier terecht voor spannende golf momenten met vrienden, kennissen of alleen een dagje uit. Je kunt op de website van Roompot ook losse golfartikelen kopen om je vakantieverblijf in Ferienresort Cochem helemaal compleet te maken. Ook vindt je hier mogelijkheden voor het volgen van een opleiding tot GVB en diverse clinics.

Beauty

Ook op het gebied van wellness komen bezoekers van de verschillende vakantieparken helemaal aan hun trekken. Voor beauty en wellness activiteiten kun je het best een bezoekje brengen bij Wellness & Beauty De Parel, vakantiepark Hof Domburg en het Thermaalbad Arcen als onderdeel van vakantiepark Klein Vink. Je kunt op deze plekken uitermate genieten van een ontspannen wellness beleving. Je maakt op de website van Roompot ook kennis met een aantal heerlijke kuur- en beautyproducten, die gebruikt worden in de kuurcentra. Dus ook voor een ontspannen wellness en Beaty verblijf kun je bij Roompot terecht.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen over een geplaatste boeking of over een vakantiepark of als je gewoon algemene informatie wenst in te winnen, dan kun je gerust telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Roompot door te bellen naar het telefoonnummer 0880444999 (gebruikelijke belkosten) en vanuit Belgie naar het telefoonnummer 026698198 (gebruikelijke belkosten). Je kunt ook vanaf 8:00u dagelijks een whatsapp bericht sturen naar het telefoonnummer 0622167156. Je kunt dagelijks, 7 dagen per week, vanaf 08:00u contact opnemen met de klantenservice van Roompot.

Bezoekadres

Roompot Service
Schuverweg 2
4462 HK Goes

Postadres
Roompot Service
Postbus 6
4460 AA Goes

 

 

 


Roompot Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Roompot.

Bezoek Roompot

Schrijf je eigen review