Lidl reizen

Weet je, dat je bij Lidl ook terecht kan voor het boeken van je vliegtickets voor je eerst volgende reis? Dat alles kun je zelf regelen via de website van Lidl. Je hebt de mogelijkheid om de verschillende reistypes te bekijken zoals zonvakanties, rondreizen, verre reizen, stedentrips en cruises. Daarnaast kun je ook de last minute deals bekijken op de site. Je hoeft dus niet speciaal meer naar een reisbureau om te wachten op je beurt om uiteindelijk een medewerker te spreken, die je wat uitleg kan geven en je kan helpen met het plannen van je reis. Je kunt vanuit je eigen omgeving en in je eigen tijd rustig alle reisdeals bekijken en je eigen boeking online plaatsen.

De beste ticket deals vinden

Op de startpagina van de reis site van Lidl kun je gerust gebruik maken van de zoekfunctie om een overzicht te krijgen van de beste vliegticket deals. In de zoekopdracht geef je dan aan welke reistype je voorkeur heeft, in welke periode je wenst af te reizen, met hoeveel personen je wilt reizen, het land waar je naartoe wilt, en de luchthaven waar je aan wenst te komen. Na alle gegevens verwerkt te hebben komt er een overzicht tevoorschijn met alle deals welke gebaseerd zijn op jouw ingegeven voorkeur. Je ziet onder andere naar welk land je kan afreizen, een korte beschrijving van het land, de locatie en de accommodatie. Je krijgt daarnaast ook een beeld van het bedrag welke je zou moeten betalen voor de desbetreffende reis. Als je op het tabje "meer details" klikt, zie je een nieuwe webpagina tevoorschijn komen met een aantal foto’s van de locatie, wat je kunt verwachten tijdens je reis, het programma van de reis, onder welke voorwaarden je een reservering kan plaatsen en wat inbegrepen is in het bedrag, dat je moet betalen aan Lidl.

Type Vakanties

Als je op de startpagina van de site van Lidl klikt op het tabje “reistypes” dan komt er een overzicht van alle type reizen tevoorschijn. Je zou dan kunnen klikken op het tabje “autovakanties”. Als je hierop klikt zie je dan de beschikbare accommodaties en welk land je kan bezoeken om te kunnen genieten van je autovakantie. Je ziet ook een korte beschrijving van de plek(ken) welke je zal bezoeken en wat het vanaf tarief is van de desbetreffende reis. Op dezelfde wijze zou je een overzicht kunnen krijgen van de beste deals voor zonvakanties, rondreizen, verre reizen, stedentrips en cruises. Met Lidl kun je dus overal naar toe en je kan alle prijzen met elkaar vergelijken om de beste deals in de wacht te slepen.

Last minute deals

Het kan weleens gebeuren, dat je op het laatste moment besluit om op reis te gaan. Via Lidl kun je ook in dit soort gevallen voordelig op vakantie. Om een volledig overzicht te krijgen van alle last minute deals kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje “last minutes”. Er komt dan een overzicht tevoorschijn van alle last minute deals, die op dat moment van toepassing zijn. Je zou bijvoorbeeld een rondreis door Marokko kunnen maken met een maximale korting van 43% of je zou naar Italie kunnen om een Grand Prix race mee te maken met een korting van maar liefst 58% inclusief hotel. De last minute deals van Lidle zijn zeer voordelig en de moeite waard.

Andere soorten reizen

Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje “nog meer reizen”, dan kom je op een nieuwe pagina terecht waar je informatie krijgt over wintersport reizen, campervakanties en campingvakanties. In de laatste twee gevallen zouden de camping liefhebbers helemaal aan hun trekken komen bij Lidl. In de meeste gevallen kan je met je eigen tent of camper gaan kamperen bij een van de camping aanbieders, maar je hebt ook de mogelijkheid om een van de comfortabele accommodaties te huren. Ook via deze site kun je je gehele wintersport reis plannen en boeken. Je regelt je vliegticket, je verblijf en vervoer om naar de plekken te gaan welke je wilt bezoeken. Voor de rest hoef je niets meer te doen dan een goed humeur mee te nemen naar de plaats van bestemming voor je winterreis. Je merkt het, een ieder komt aan zijn of haar trekken bij Lidle reizen.

Betalen voor je reis

Tijdens een online boeking kun je meteen bij de boeking selecteren of je het eindtotaal via kredietkaart of overschrijving wenst te betalen. In geval je wenst te betalen via telefonische boeking, dan wordt via het callcenter een factuur voor de passagier(s) gestuurd. Wanneer de reis tot 42 dagen voor afreis wordt geboekt, moet eerst een aanbetaling van 20-30% worden betaald. De rest van het bedrag dient dan 42 dagen voor de afreis te worden voldaan. In geval je minder dan vier weken voor de afreis een reis boekt, moet je wel meteen nadat je de rekening hebt ontvangen het volledige bedrag betalen.

Indien je online boekt, krijg je op het ingevulde e-mailadres eerst een bevestiging van je boeking toegestuurd. De reisdocumenten worden  dan in een volgende e- mail door de reisorganisator naar je gestuurd vanaf 12 dagen voor de afreis. Dit geldt zowel voor vlieg- als autovakanties. In geval van boeking via de telefoon ontvang je de reisdocumenten eveneens vanaf 12 dagen voor de afreis.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen over een boeking, vliegticket, accommodatie of voor algemene informatie kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Lidl door het online contact formulier in te vullen en te verzenden. Het contactformulier vindt je door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “contact”. Je vult in het formulier onder andere je naam, voornaam, e- mail adres, adres, telefoonnummer, reserveringsnummer en bericht in. De klantenservice probeert je bericht dan zo snel als mogelijk te beantwoorden of te voorzien van een passende oplossing. Voor algemene vragen over Lidl zelf kun je bellen naar het telefoonnummer 020-7095039. Daarnaast is Lidl ook geheel gratis te bereiken op het telefoonnummer 08000250024. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00u tot en met 18:30u en op de zaterdag tussen 09:30 tot en met 15:30u. 


Lidl reizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lidl reizen.

Bezoek Lidl reizen

Schrijf je eigen review