Vakantiediscounter

Wie wilt er nou niet op vakantie met een fikse korting? Dat kan allemaal via ‘de Vakantie Discounter’. Was je al van plan om weer eens even eruit te gaan, maar wist je nog niet waar je het best naar toe kon? Is het niet prettig om tegen voordelige prijzen je eerst volgende reis te boeken? Dan moet je echt bij ‘de Vakantie Discounter’ wezen. Je zou kunnen kiezen voor de zonvakanties, last minute deals, all inclusive reizen, stedentrips, trips met de auto, verre reizen en nog veel meer. Op de site tref je voldoende informatie over vrijwel elke bestemming waardoor je steeds weer de beste keuzes kan maken bij het plannen van je eerst volgende tripje. Je zou onder andere kunnen reizen naar landen als Spanje, Turkije, Griekenland, Italie en Portugal. Wil je een goed beeld krijgen van alle reizen welke aangeboden worden? Vind je het fijn om prijzen te kunnen vergelijken met elkaar voordat je een keus maakt? Bezoek dan vandaag nog www.vakantiediscounter.nl.

Ik wil graag een zonnige vakantie beleven

Wil je graag de zon opzoeken, vooral in de winterperiodes? Dan kun je snel en makkelijk via ‘de Vakantie Discounter’ nagaan welke de geldende aanbiedingen zijn voor dat moment. Om de deals te kunnen bekijken kun je via de startpagina onder het kopje ‘zonvakanties’ klikken op het tabje ‘bekijken’. Na hierop geklikt te hebben komt er een overzicht tevoorschijn met alle top zonvakantie bestemmingen. In het overzicht zie je een foto van de desbetreffende bestemming, het aantal beschikbare vakanties en de vanaf prijzen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een vakantiebestemming als Spanje, Mallorca, Ibiza of Menorca. Heb je al voor een van de bestemmingen gekozen? Dan kun je klikken op bekijk. Je krijgt dan een uitgebreide beschrijving van de desbetreffende bestemming, je komt onder andere te weten waar je naar toe kan, welke regio’s je kan bezoeken, wat de vanaf prijzen zijn per regio, en een overzicht van beschikbare accommodaties met hun vanaf prijzen. Je hebt ook de mogelijkheid om via deze pagina gebruik te maken van de zoekfunctie. Je geeft in het zoekformulier aan welke regio je wenst te bezoeken, een vertrek datum, het aantal dagen van verblijf en het aantal personen. Je kun hierbij ook aangeven of de prijs inclusief vlucht moet zijn of als je komt met je eigen vervoer. Je kunt dan ook op het tabje  'toon vakanties' klikken. Je krijgt dan alle beschikbare accommodaties voor de gekozen regio te zien welke op de door jouw ingegeven periode beschikbaar zijn. Het is dus heel makkelijk om je eerst volgend reis te plannen via ‘de Vakantie Discounter’.

Bieden jullie ook geheel verzorgde reizen aan?

Via ‘de Vakantie Discounter’ kun je gegarandeerd zonder zorgen op reis met de ‘all inclusive’ reizen weke aangeboden worden. Het enige wat je zou moeten doen is een reis kiezen uit het aanbod van ‘all inclusive reizen’, hiervoor betalen, je koffers inpakken en op reis gaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over he regelen van een hotel, je vliegtickets, het ontbijt en veel meer. Alles wordt geregeld via ‘de Vakantie Discounter’.  Op de startpagina van de site zou je kunnen klikken op het tabje ‘all inclusive’. Er komt dan een overzicht tevoorschijn van alle beschikbare all inclusive reizen met een uitgebreide beschrijving. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor ‘Sindbad Club’ in Egypte, ‘Zante Sun Hotel’ in Griekenland of de ‘Mirador Maspalomas by Dundas’ in Spanje. Er is een groot aanbod aan ‘all inclusive reizen’ waaruit je zou kunnen kiezen.

Ik wil alleen op vakantie met mij partner

Sommigen vinden het prettig om alleen met hun partner op reis te gaan. Even weg van de kinderen of huilende baby’s. In dat geval kunnen jullie kiezen voor de ‘adults only’ vakanties welke worden aangeboden door deze site. Op de startpagina zou je kunnen klikken op het tabje ‘adults only’ voor meer inormatie. Op de site zie je een overzicht van de populaire adults only bestemmingen, de vanaf prijzen en veel meer. Voor een goed beeld kun je foto’s van de vele bestemmingen bekijken, informatie over het hotel erbij halen, wat inbegrepen is in de prijs, voor welke periode bepaalde prijzen bestemd zijn en meer. Voor elk budget is er wel een speciale vakantiebestemming te vinden bij ‘de Vakantie Discounter’.

Zijn er ook vakanties waar de kinderen mee kunnen?

Naast de ‘only adults’ vakanties biedt deze site uiteraard ook kindvriendelijke vakanties aan. Sommige ouders vinden het prettig om hun kroost bij zich te hebben, en voor de voordeligste vakanties moet je dan hier wezen. Hier tref je accommodaties aan welke zeer kindvriendelijk zijn. De hotels bestaan bijvoorbeeld uit een kinderbad, miniclub, speeltuintjes en veel meer. Je zou zelf accomodaties kunnen tegen komen welke waterparken als hoofdatractie hebben. Als je op de startpagina van de site klikt op het tabje ‘kindvriendelijk’, dan komt er een overzicht tevoorschijn met alle bestemmingen en mogelijke accommodaties waar je zou kunnen verblijven. Je ziet ook foto’s terug, wat inbegrepen is bij het berekenen van de prijs, de vanaf prijzen en meer. Je zou vooral je vakantie hier kunnen boeken voor de vakantieperiodes zoals de herfstvakantie, kerstvakantie, meivakantie, voorjaarsvakantie ne de zomer vakantie. Je hebt op deze site gegarandeerd de beste deals, je betaald geen boekingskosten, je hebt zekerheid vanwege de ANVR en SGR certificering en de organisatie is 7 dagen per week geopend. Genoeg reden dus om vandaag nog je eerst volgende reis te boeken bij ‘de Vakantie Discounter’.

Hoe kan ik de klantenservice van ‘de Vakantie Discounter’ contacten?

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van ‘de Vakantie Discounter’ door een email te sturen naar het email adres [email protected]. De medewerkers van de klantenservice proberen binnen drie dagen antwoord te geven op de binnengekomen berichten. Je zou ook van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 22:00u, op de zaterdag van 09:00 – 17:30u en op feestdagen van 09:00 – 17:30u telefonisch contact kunnen opnemen met de klantenservice door te bellen naar het telefoonnummer 0887747747. De klantenservice probeert al je vragen zo goed als mogelijk te beantwoorden.  


Vakantiediscounter Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vakantiediscounter.

Bezoek Vakantiediscounter

Schrijf je eigen review