Solmar vroegboekkorting

Solmar vroegboekkorting

28 januari 2020

Solmar is een online reisaanbieder die zich specialiseert in busreizen, vliegreizen en excursiereizen. Er worden verschillende bestemmingen wereldwijd aangeboden zodat er altijd een bestemming bij zit die aansluit bij jouw bestemmingswens.
Solmar staat al bijna 30 jaar aan de top van online reisaanbieders. Met een professionele klantenservice en een betrouwbare organisatie kan je er verzekerd van zijn dat wanneer je bij Solmar je reis boekt alles tot in de puntjes geregeld zal zijn.
Solmar blijft ook continu investeren in hun eigen ontwikkeling zodat ze alle reizigers te allen tijde tevreden kunnen houden. Dit doen ze door samen te werken met ervaren buschauffeurs, reisleiders en hostessen. Wanneer je met Solmar reist zul je in goede handen zijn.

Solmar vroegboekkorting 2020
Solmar heeft elk jaar weer nieuwe vroegboekkortingen. Vroegboekkortingen worden gehanteerd op reizen die minstens 3 maanden voor de reisdatum geboekt worden. Er zijn per jaar verschillende vroegboekacties. Dit kunnen kortingen zijn op busreizen, vliegreizen en de excursiereizen. Wil je precies weten welke acties en kortingen er nu geldig zijn? Kijk dan snel op de website van Solmar. Wil je wekelijks op de hoogte gehouden worden over alle acties en kortingen dan zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen.
1. Schrijf je in voor de gratis online nieuwsbrief. De nieuwsbrief ontvangen kost je niks, je vult eenmalig je gegevens online in en je zult de nieuwsbrief wekelijks op de mail ontvangen. Naast dat er kortingen en acties in deze nieuwsbrief vermeld staan zul je ook veel mooie beelden over verschillende bestemmingen zien en kunnen genieten van interessante artikelen. Je kunt je altijd uitschrijven voor deze nieuwsbrief wanneer je deze niet meer wilt ontvangen.
2. Volg Solmar op Instagram, Facebook en Twitter. Op hun social media kanalen kun je ook vaak leuke acties en kortingen terugvinden. Lid worden van deze platformen en het volgen van kanalen is gratis. Doe het vandaag nog!

Bij elke reis kun je één kortingscode toepassen. Er is ook altijd wel een kortingscode te vinden dus wanneer je een reis voor in de toekomst boekt, dus geen last minute, is het aan te raden je reis alleen te boeken wanneer je een code hebt kunnen bemachtigen. Je zult zien dat dit je al snel een paar tientjes tot honderden euro's kan schelen. Mooi meegenomen toch?


Aanbiedingen Solmar 2020
De website van Solmar is ontzettend overzichtelijk. Je kunt direct zien waar je moet zijn. Alle tabjes op de website zijn blauw. Er is slechts één rood tabje. Het tabje van de aanbiedingen. Dit is handig want zo kun je direct zien welke bestemmingen er in de aanbieding zijn, welke kortingen er worden aangeboden en welke lastminute reizen beschikbaar zijn. Wanneer je op het tabje aanbiedingen hebt geklikt kun je verder selecteren en filteren. Je kunt aangeven wat je budget is, naar welk land je wilt reizen, naar welke bestemming binnen dit land en hoe lang je op reis wilt gaan. Zo krijg je een gespecificeerde selectie die volledig aansluit op jouw reiswensen.
Je kunt al een reis boeken inclusief vervoer en accommodatie voor een €140,- Kijk snel op de website van Solmar voor de huidige aanbiedingen.


Solmar Busreizen 2020
Solmar biedt verschillende busreizen aan naar verschillende Europese landen. Landen zoals Spanje en Kroatië zijn verreweg de meest populaire bestemmingen voor busreizen. Je kunt in Spanje de grote favoriete Lloret de Mar, Benidorm en Salou. Je bezoekt deze bestemmingen tijdens één busreis. Zo zit je niet lang op één plaats maar zul je kunnen genieten van veel verschillende Spaanse steden tijdens je vakantie. Het prettige aan een busreis is, is dat de bus voorzien is van alle gemakken. Je hoeft niet continu met je koffer te slepen, in te checken, te vliegen, op je bagage te wachten etc. Je stapt de bus in en gaat heerlijk comfortabel zitten. In de bussen kun je genieten van airco en comfortabele stoelen. Ook zijn er in Nederland en België tussen de 50 en 65 opstapplaatsen zodat er altijd één bij jou in de buurt is.
Wat ook prettig is aan de busreizen is dat je zelf je eigen accommodatie kunt kiezen. Je kunt aangeven of je wilt verblijven in een familie resort, een adults only hotel of in een luxe appartement. Ook kun je opteren om te verblijven op een camping of een vakantiehuisje.

Solmar vliegreizen
Met Solmar kun je ook vliegreizen naar Spanje en Kroatië boeken. Momenteel zijn er ruim 166 vakanties waar je uit kunt kiezen. De reizen zijn al vanaf een €200,- per persoon op basis van een reis van 4 dagen. Ook hier kun je heel makkelijk selecteren in welk accommodatie type je wilt verblijven, hoe lang je op reis wilt gaan, wat je budget is en welke faciliteiten belangrijk zijn. Reis je met kinderen dan wil je vast een kidsclub met een actief animatieteam. Reis je met je partner dan zijn wellness faciliteiten wellicht fijn. Je kunt op de website heel makkelijk aangeven wat je voorkeuren zijn zodat er een kleine selectie ontstaat van reizen die passen bij jouw wensen.
Het prettige aan Solmar is, is dat het samenwerkt met veel verschillende accommodatie types. Van 2 tot 4 sterren hotels. Doordat er een verschil zit in de accommodatie types zit er ook een verschil in de prijs. Bij Solmar zul je gegarandeerd een reis vinden die past bij jouw persoonlijke budget.

Solmar excursie reizen
Wil je graag een bestemming echt ontdekken, beleven en mooie herinneringen maken. Weet je zelf alleen echt niet waar je moet beginnen met je research? Geen zorgen. Boek een excursie reis via Solmar. De excursie reizen zijn tot in de puntjes voor je geregeld en verzorgd. Je hoeft zelf enkel je bestemming uit te kiezen en je zult gegarandeerd een hele fijne vakantie vol avontuur tegemoet gaan.
De huidige excursie reizen kun je boeken naar Spanje, Italië, Polen en Kroatië. Elke excursie reis bestaat uit actieve en minder actievere activiteiten. Van musea bezoeken tot wandelingen en van bezienswaardigheden bezoeken tot heerlijk uit eten gaan en genieten van de lokale keuken. Bij elke excursie reis is er ook genoeg tijd ingecalculeerd waarbij je de bestemming zelf kunt verkennen. Wil je even shoppen of nog wat extra tijd in een museum doorbrengen? Het is allemaal mogelijk. De excursie reizen zijn ook leuk wanneer je alleen op reis wilt gaan maar ook niet helemaal alleen wilt zijn. De reizen zijn altijd in groepsverband onder de leiding van een Nederlandstalige reisgids.


Adults only en familie resorts bij Solmar
Solmar is een organisatie die een brede doelgroep heeft. Zowel families, singles als koppels boeken bij Solmar. Om er voor te zorgen dat er voor elke doelgroep wat werkt Solmar samen met verschillende accommodatie types. Ga je met je gezin op vakantie dan boek je een familie resort. Een resort met kinderbaden, restaurants die zich ook richten op speciale maaltijden voor de kids en ook beschikken over kinderclubs.
Ga je met je partner op vakantie en wil je in alle rust genieten van elkaar dan zit je hoogstwaarschijnlijk niet te wachten op gillende kinderen bij het zwembad. Kies dan voor één van de vele adult only opties. Deze hotels en resorts zijn enkel toegankelijk voor een publiek van 18 jaar of ouder. In sommige gevallen is dit zelfs 21 jaar of ouder. Zo ben je er van verzekerd dat je heerlijk van elkaar kunt genieten en gebruik kunt maken van alle faciliteiten zonder dat er te veel afleiding is. Momenteel worden er enkel adult only accommodaties in Spanje aangeboden. Maar laten we eerlijk zijn, de Spaanse kust is ook dé perfecte plek om heerlijk met je lover te genieten van al het moois van de bestemming en elkaar!

Bezoek Solmar tours

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden